Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama takibine takılan arkadaşlar. iCloud’dan çıkış yapıp telefonu yeniden başlatıp tekrar iCloud hesabınızı aktif etmeyi deneyin. Bir bakın düzeliyor mu bu takip etme şeyi?
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Duzeliyor 24 saat sonra tekrar pasif oluyor 14.5.1
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    iOS 15 gelmeden oturacaktır bu. Bence bu kadar büyütülecek bir problem değil. Halihazırda diğer android cihazlar da kağıt üstünde onay falan istetmeye başladılar. Bende de transparan şekilde duruyordu öyle burada birçok kişi bahsedince dikkatimi çekti.
  • 3 gün önce
    pil sağlığım 14.5.1 de 87 den 85 e düştü ve 10 saat güç modunda ekran süresi alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepeer39

Arkadasim apple in bu ozellik ile bir devrim yaptiginin farkindayim sana katiliyorum fakat sen konuyu baska yere cekiyorsun. Benim soylemek istedigim ios 11 den itibaren gelen her major surumun duzelmesi en az 6 ay surdu. Konumuza gelirsek ios 14.5 8 beta gordu sonra 14.5 cikti ve ardindan bu hatayi telafi ettik dedikleri 14.5.1 cikti ve sorun hala duruyor. O kadar surume ragmen hala cozemediler benim kizdigim ve takildigim nokta bu. Ve bu hatalari duzeltmeleri cok cok uzun suruyor.

Hocam anlıyorum seni ama rutin günlük kullanımda bir sorun yok ya sen ona bak. Android gibi senelik güncelleme verilmiyor. Adamlar sürekli her ay oturmuş sisteme yenilik ekliyor. Tabiri caizse kaş yaparken göz çıkartıyorlar. Bu kaçınılmaz. Apple’ın çizdiği rota bu.

Mesela Microsoft, Windows 8 den sonra win 10 işletim sistemini çıkardı ve sürekli güncel tutmaya çalışıyor. Bu yüzdende bir sürü hatalar çıkıyor. En son yazıcı ları etkiledi. Bir şey yazdırdığından mavi ekran hatası verip sistem reset atıyordu.

Yani onlarda bu durumda. Güncel bir işletim sistemi her zaman hatalarla yüzyüzedir. Android gibi senelik güncellemelerde bir şey bulamazsın. Adamlar çünkü 8 ayda bir sürüm zor hazırlıyorlar dağıtması 4 ay sürüyor bırakta hata olmasın.. 😎✌️

Ama bu hatada Apple’ın hatalı olduğunu düşünmüyorum. Uygulamalar arasında olan anlaşmazlıklar. Örnek vereyim;

iOS’un bir güncellemesinde mail de google hesabı eklenmiyordu. Neyse reportladım bende meğerse google api güncellemesi yapmadığı için Apple bu durumdan etkilenmiş ve 24 saat içersinde sorun kendiliğinden düzelmişti.

O sıra tabi bende Apple’da bug buldum diye seviniyordum….

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim. Soylediklerinin altina imzami atarim. Yazdiklarim biraz fazla abartildi sanirim sadece bir sitemdi. 😂 dedigin gibi sukretmek lazim. Androide hic girmeye gerek yok. Sorunlarini arti eksilerini yazsak kitap olur. Ben fazla mukemmelliyetci oldugum icin bunlari yazdim. Bu benim yasam tarzim ya en iyisi olacak yada en kotusu ortasi yok. Biraz sorun oluyor tabi. Hatta bunu steve jobs un cocuklugunda babasi ile bahce citlerinin arkasini neden boyuyorsun kimse gormeyecekki dediginde olsun onun arkasinin boyali olmadigini ben biliyorum bu yeter. Yani yaptigin her isi en iyi sekilde yapmanin felsefesi bende biraz aşırı fazla duyarlıyım. Yoksa normal bir kullanici icin hicbir sorunu olmayan bir isletim sistemi ios. Son olarak bu sabah radyo dinliyordum telefon geldi karsi tarafla konusmaya basladigim anda ahizeden radyoda calan sarkinin sesi gelmeye basladi. Kafasi karisti. Çekiyorum hataları kendime. 😂😂👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 7 Mayıs 2021; 13:50:43 >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Sizin söylediklerinizin altına da ben imzamı atarım çünkü mükemmelliyetçi olmak asla ulaşılamayan ama insanı bir o kadar zorlayan ve yoran bir kişilik özelliği ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar kontrol etmemize sebep oluyor mesela uzun zamandır Spotifyda şöyle bir hata var keza bu hata androidde yok şöyle ki bir müzik çalarken durduğunuzu düşünün 30 saniye kadar yeniden oynatmazsanız müziği oynatmıyor sayaç ilerliyor ama ses gelmiyor o yüzden şarkıyı başa sarmanız gerekiyor ama bu kadar detaylı inceleyemeyen insanlar icin bunlar görünmüyor bile

• İos 14.5.1 ile 6s miladını doldurdu.Ben böyle bir yavaşlık görmedim mesaj atarken takılarak atıyor keşke 14.4 de kalsaydım.

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim oncelikle. Evet cok yorucu bir kisilik ozelligi bu butun insan hayatini etkileyen. Bahsettigin hata yanlis anlamadiysam sarkiyi durdursan bile aslinda calmaya devam ederken ses gelmiyor. İos kalıbından çıkmaya başladıkça hatalarda çoğaldı. Sanırım kodlar çakışmalar vs. Kullanicilar cogaldikca farkli farkli hatalar ortaya ciktikca rapor edilse bile bence yetişemiyorlar ya da bir tarafi yaparken baska bir yeri bozuyorlar. Normal bir kullanici icin hicbir kotu etkisi olmayan bazi hatalar mukemmelliyetcilikten dolayi boyle sorunlar yaratabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepeer39

Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim. Soylediklerinin altina imzami atarim. Yazdiklarim biraz fazla abartildi sanirim sadece bir sitemdi. 😂 dedigin gibi sukretmek lazim. Androide hic girmeye gerek yok. Sorunlarini arti eksilerini yazsak kitap olur. Ben fazla mukemmelliyetci oldugum icin bunlari yazdim. Bu benim yasam tarzim ya en iyisi olacak yada en kotusu ortasi yok. Biraz sorun oluyor tabi. Hatta bunu steve jobs un cocuklugunda babasi ile bahce citlerinin arkasini neden boyuyorsun kimse gormeyecekki dediginde olsun onun arkasinin boyali olmadigini ben biliyorum bu yeter. Yani yaptigin her isi en iyi sekilde yapmanin felsefesi bende biraz aşırı fazla duyarlıyım. Yoksa normal bir kullanici icin hicbir sorunu olmayan bir isletim sistemi ios. Son olarak bu sabah radyo dinliyordum telefon geldi karsi tarafla konusmaya basladigim anda ahizeden radyoda calan sarkinin sesi gelmeye basladi. Kafasi karisti. Çekiyorum hataları kendime. 😂😂👍

Steve jobs dersen akan sular durur hocam. :) Gerçekten hala yaşasaydı ios bambaşka yerde olurdu. O konuda haklısın. 😊👋

• 14.5 şarj çok iyiydi. 8-10 saat ekran süresi alıyordum.

14.5.1 5-6 saatlere düştü. Hala oturmadı.

iPhone 11
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt

14.5.1 den şikayetçi olan çok kişi gördüm. Pil hızlı tükeniyor. Bu kadar brta çıkar geri dönüş al ama çıkardığın güncelleme böyle olsun. Neredeyse 15 gelecek..

• Steve reis çok erken gitti. gereksiz insanlar dünyada neden?
  • iPhone 12 14.5.1 kullanıyorum. Yorumlardan sonra bende 14.5.1'e geçmemeyi düşüyordum. Ancak geçtim ve performans veya pil anlamında bir sorun yaşamadım, gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şopen27

Steve reis çok erken gitti. gereksiz insanlar dünyada neden?

Gerçekten o kadar gereksiz insanlar dünyada ki ...

Ben de bunu düşündüm geçen gün  

• 14.5 benim kullandığım en sorunsuz ios 14 sürümü oldu .. Bir de 14.2 mi ne sorunsuzdu

14.5 da beklemedeyim 14.5.1 daha sorunlu heralde herkes şikayetçi

• iphone 11 14.5.1’e güncelledim inanılmaz fps drop var telefonda. iphone 5s kullanır gibiyim bence güncellemeyin.
  • iPhone Xs Max kullanıyorum, 13.7 den 15.4.1 e geçtim gayet akıcı ve memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown787

iphone 11 14.5.1’e güncelledim inanılmaz fps drop var telefonda. iphone 5s kullanır gibiyim bence güncellemeyin.
    Bende de iphone 11 var gayet akıcı. Bi sorun yok. Sıfırlamak iyi gelebilir
  • Ag ayarlarini sifirlayin…

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.