Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki forumdaki yüzlerce kişi gibi ben de iPhone 7+ cihazımı ios 13'den ios 14'e update edince wifi sorunu yaşadım. Wifi düğmesi çoğu zaman aktif değil aktif olup da bağlamda bile birkaç dakika sonra tekrar bağlantı kopup wifi pasif oluyor ve tekrar açılmıyor. Yetkili servise bile telefonu götürdüm yapacak birşey yok yeni telefon alın dediler! Alın size Apple kalitesi!..

Ben yapılabilecek herşeyi zaten yaptım ama önerisi olan varsa yine de dinlemeye hazırım... Sorun donanımsal değil, %100 yazılım sorunu. ios 13'e dönemiyorum. ios 13'e dönmenin bir yolu varsa yazarsanız çok memnun olurum.

https://developer.apple.com/forums/thread/651079

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14.5.1 ile 6s telefonumun içine edilmiş vaziyette. O kasmayan takılmayan telefon gitti yerine 2015 den kalma android telefon geldi sanki. Belli yine cpu ile oynamışlar çünkü bu güncellemelerde ne zaman telefon kasmaya yapıyorsa şarjda daha uzun gidiyor.

• erkan79 E kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı. Modemin şifreleme türünü wpa3 yapınca çözüldü. eski modemlerde ios 14 çok sıkıntılı.
  • 14.6 beta 3 çıktı

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

14.6 beta 3 çıktı

Gizlilik-takip etme pasif olayı düzelmiş miiOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! 

• Anlamadığım bir şekilde Her iki cihazında da garip bir ısınma var. 14.5.1 bu durumun sorumlusu gibi geliyor. Cihazlar: iPhone se iki ve iPad Pro.

• SEİCO kullanıcısına yanıt

Hala aktif değil

• redbull35 kullanıcısına yanıt

Bugün apple destekle konuştum bana iclouddan çıkıp yeniden başlatmamı sonra tekrar giriş yaptığımda düzeleceğini söyledi. Bende geçici işe yarıyo sonra tekrar pasif oluyo dedim oda apple bunun farkında güncellemeyle düzeleneceğini falan söyledi. Hala düzeltmedilerse bi gariplik var bu işte

• 14.6 beta 3 yükledim. İlk restartta kasma oldu ve şebekeyi arayıp durdu. Ancak 2. restartta kasma olmadı.

Apple güncelleme notlarında açılış kasmasını düzelttik diyor yeni betada. Ayrıca son betanın sürüm nosu “a” ile bitiyor. Bu da final en fazla bir iki hafta uzaklıkta demek oluyor.

İğneleyici Ekleme: Apple bu iOS 14 işini Breaking Bad serisine çevirdi. Daha kötüsü olmaz derken daha da kötüsü geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 10 Mayıs 2021; 22:56:31 >

• iOS 14.5 imzası kalkmıştır.
  • Reklam takibi pasif olan arkadaşlar iCloud mail kullanıp kullanmadığınızı belirtebilir misiniz acaba ben kullanmıyordum Apple hesabımı değiştirmeye çalışırken icloud mail aldım ondan sonra mi düzeldi acaba bilmiyorum cunku dünden beri aktif durumda ve AppStore’a da giriş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan79

Aşağıdaki forumdaki yüzlerce kişi gibi ben de iPhone 7+ cihazımı ios 13'den ios 14'e update edince wifi sorunu yaşadım. Wifi düğmesi çoğu zaman aktif değil aktif olup da bağlamda bile birkaç dakika sonra tekrar bağlantı kopup wifi pasif oluyor ve tekrar açılmıyor. Yetkili servise bile telefonu götürdüm yapacak birşey yok yeni telefon alın dediler! Alın size Apple kalitesi!..

Ben yapılabilecek herşeyi zaten yaptım ama önerisi olan varsa yine de dinlemeye hazırım... Sorun donanımsal değil, %100 yazılım sorunu. ios 13'e dönemiyorum. ios 13'e dönmenin bir yolu varsa yazarsanız çok memnun olurum.

https://developer.apple.com/forums/thread/651079

hocam aynı sorun bende de oldu. Apple ile görüştüm güvenlik nedeniyle wpa2 şifreleme türü olan wifi bağlantılarını güvenli olmadığı gerekçesiyle önermiyorlarmış. Apple bana modemin wpa3 şifreleme türüyle kullanmam gerektiğini söyledi ama modemimde o şifreleme türü yok zyxel bile Türkiye'de bunu kullanacak çok az cihaz olduğunu söyledi. Wpa3 şifreleme türü olan bi modem buldum ve o şifreleme türüne aldığımda hiçbir cihaz wifi'ı görmüyor. Sonuç olarak yapıcak bir şey yok bu problemle yaşayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: oki91

Aynı sorun bende de vardı. Modemin şifreleme türünü wpa3 yapınca çözüldü. eski modemlerde ios 14 çok sıkıntılı.

hangi cihazı kullanıyorsunuz?

• Bende icloud mail var onunla ilgili değildir ama apple hesabıyla ilgili bir durum var ama ney

• quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

14.5.1 ile 6s telefonumun içine edilmiş vaziyette. O kasmayan takılmayan telefon gitti yerine 2015 den kalma android telefon geldi sanki. Belli yine cpu ile oynamışlar çünkü bu güncellemelerde ne zaman telefon kasmaya yapıyorsa şarjda daha uzun gidiyor.

hocam bende 14.3 var telefon 16 gb inanılmaz derecede donuyor. yani 14.5 yapsam bile fark etmez diye düşünüyorum. bundan dolayı yazılımı yeniden silecektim ipsw yeni sürüm indirilebiliyor. Sistem 12 gb kaplıyor depolama kısmını ne kadar olduğunu ve pil konusu hakkında görüşünüzü merak ediyorum.

• The Zebani kullanıcısına yanıt

Benimde 16 gb. Benim kasma şöyle oluyor 14.5.1 yüklediğim andan itibaren telefonu kapatıp açtığımda şöyle bi yarım saat kendine gelemiyor sonradan kasma düzeliyor tabi cihazı kapatıp açmazsam. 6gb sistem 2 gb da diğer bölümü kullanıyor benim telefonda küsüratıyla 9gb diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 10 Mayıs 2021; 23:57:3 >
  • SEİCO kullanıcısına yanıt
    Bende sorun görünmüyor şu an:

• oki91 kullanıcısına yanıt

Hocam, bence sizin sorun ile benimki çok farklı. Bende wifi özelliği hiç açılmıyor. Wifi açma düğmesi gri ve pasif konumda kalıyor çoğu zaman. Benim sorunum herhangi bir wi-fi ağına bağlanamamak değil, wifi özelliğinin pasif olması yani wifi'ın çalışmaması.

• The Zebani kullanıcısına yanıt

Hocam, tam anlatamadım galiba. Bende wifi özelliği hiç açılmıyor. Wifi açma düğmesi gri ve pasif konumda kalıyor çoğu zaman. Benim sorunum herhangi bir wi-fi ağına bağlanamamak değil, wifi özelliğinin pasif olması yani wifi'ın çalışmaması. Wifi açılmadıktan sonra modemin ne olduğunun ya da güvenlik durumunun bir önemi yok.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.