< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 17 Mayıs 2021; 0:13:16 > |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (310. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DODANLIApple güncelleme ile pilinizi yenilemiş :)
Eywallah sağolsun ama gerçeklikten çok uzak bir durum :))
-
Pil yüzdem %91 Den %86 ya düştü sanırım düşen çok kişi yok bana denk geldi pil de gözle görülür bir düşüş var garantiden bir işlem yapılıyormu arkadaşlar birde telefon 14.5.1 de 14.5 de de kafayı yedi çok yavaş bazen uygulamadan atmalar oluyor
-
Apple ın en sağlıksız çalışan işi pil sağlığı. :) İnsanların ruh sağlığını bozuyor. Apple telefon satıyorsun ilk soru pil sağlığı kaç abi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 11 Pro Max kullanıyorum 18 ay oldu. Pil sağlığım %89 du 14.5 den sonra %97 ye çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni Telefonunuz hayirli olsun ozaman :)
-
Umarım sonunda güzel bir güncellemedir de şu 3000 motorlu se2020’ye benzini verimli kullanma özelliği gelmiştir
Beta 4 beklerken RC gelmis
beta ipsw ne zaman eklenir?
-
14.6.1 yayınlar gene bozar merak etmeyin apple bu
ipsw.dev/ios/14.x/ sitesinden RC ipsw indirilebilir durumda.
Apple şaşırtmadı yine pazartesi sürdü RCyi.
-
Apple cihazlar için hep böyledir hocam. Yazılım ile 100 den 99 a çok geç düşer. Sonra patır patır gider:) 100 den 99 a düşme olayı kesinlikle %1 kayıp değil ;) Daha fazlası..
Bu Apple'de hep var. Özellikle %100'den düsmesi uzun sürüyor. Sonrasi malum...
edit: bi üstümdeki aynisi yazmis 😎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 17 Mayıs 2021; 22:22:37 >
Var mı 14.6 RC yükleyen?
Yükledim ama psikolojik mi bilmiyorum Ucak gibi oldu telefon garip bir şekilde. 12 pro bu arada.
Halihazırda uçak kullanıyorsun zaten hocam.
O yüzden belirttim aslında telefon modelini cunku ciddi manada daha hızlı çalışıyor gibi su an. Takılma gecikme vs hiç bir şekilde yok gibi su an daha yeni kurdum gerçi biraz inceledikten sonra farklı bisiler görürsem yazarım yine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X