Umarım apple bu olayı optimizasyon ile sağlamıştır olası işlemciyi son frekansta çalıştırma moduna geçirip bunu sağladıysa pili içecek demektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Umarım apple bu olayı optimizasyon ile sağlamıştır olası işlemciyi son frekansta çalıştırma moduna geçirip bunu sağladıysa pili içecek demektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bir tane uygulama eğer reklam takibini açarsanız pil performansınız etkilenmeyecek diyordu sanırım olumlu olumsuz tarafı yok bataryayla alakalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu uyarı bana tam da etkiliyor ama çaktırmayın demek gibi geldi😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
14.5'e çıktığı ilk gün geçmiştim %86 idi pil sağlığı. Bugün kalibrasyon tamamlanmış %100 olmuş. 1.5 senelik cihaz için inanayım mı şimdi buna |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
dfu kurulum yaparken bir yerde takılıyor telefonu yeniden başlatmıyor. elle başlatıyorum devam ediyor kurulum. bu bir nand arızası mıdır? |
Uzaktan mudahale varsa aklima baska seyler gelmiyor degil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam doldurma/sarj aliskanliginiz nasil? Tamamen bitirip %100 olmasini mi bekliyorsunuz? Yoksa 20-80 arasi mi yapiyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasmevzi -- 19 Mayıs 2021; 10:26:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |