< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (330. sayfa)
-
-
10 dk oyunda cok fazla isiniyor. 15 dk youtube izle isiniyor. Adam nasil sorun bulacak ki kullanici olmadan. Pil sagligina bakiyor 100. 14 gunde online alimlarda gecerli. Magazadan almaya teknosa saymiyor. Bak taxi sim 2020 oynadim simdi 8 dk. %8 sarj yemis. Normal mi bu 3 gunluk 8100 tlye satilan telefonda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oynadığınız oyunun grafik kalitesini bilemiyorum.Fakat IOS 14.5.1 itibaren pil performansı yazılım yüzünden anı yüzde kaybı oluyor.Kullandığınız case çok kalınsa ısınma yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Haziran 2021; 11:19:38 >
şarkı dinlerken telefonun ekranını uyandırınca takılarak açılıyor (touch id kasması değil sadece ekran ışığı gecikmeli geliyor) ve bazen klavye sesleri takılıyor. onun dışında bir sorun yok şimdilik. 14.6 7 plus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni sorun bendede var, telefon kilitlendikten sonra tekrar actigimda 4G ye dusuyor, yaklasik bir iki dakika telefonu kurcalayinca wifi gecikmeli olsada baglaniyo. Telefonumun wifi alicisinda bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Cevredeki tum wifilari goruyor ve baglaniyor. Cihazim X 64gb ( 14.6 dan sonra sorun yasamaya basladim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 14.3 iPad Air 4 kullanıyorum. Dualsense ve Series gamepad desteği için iPadOS 14.6’ya geçmeyi düşünüyorum. Acaba geçeyim mi stabil mi? Aciliyeti yok gamepadlerin bekle derseniz yeni sürümü de beklerim. Bir de 14.6’da jailbreak filan çıktı mı?
İPadOS güncel sürüm kullanmak önemlidir.Kontrolcü kulanımında en güncel versiyonlarına eklemekte.PS conrolcüsü desteği uzun zamandır var.Xbox gibi kontrolcü hiç kullanmadım.Oğlum ps remote Play üzernden ps oynuyor..JB olayı ayrı bir durum.IOS 14.3 JB desteği var.14.6 bulunmuyor.Sizin için JB önem arzediyorsa boş yere 14.6 geçmeyin.Çünkü yakın zamanda başka bir versiyona gelmesi çok zor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 27 Haziran 2021; 17:26:10 >
iPad Pro 2020 model, baya sorunlu benim için. İlk defa ısındı böyle bir alet gerçekten. Üniversitemin final dönemi olduğu için DFU ile sıfırlayamıyorum ancak çok düzeleceğini sanmıyorum, çok şikayet okudum zira... 14.7'nin eli kulağındadır umarım...
-
Walla aynisi bende var 3-5 gun oldu benim cihazda acayip isiniyor. E tabi urfa sicaginin ve kalin spigen kilifin etkisi oldugunu dusunuyorum.
Anladım hocam o zaman geçmeyeceğim teşekkürler.
Ben de Amazonda denk getirip ucuza almıştım spigen arkası karbon olan, kılıfı çıkarıp kullanıyorum evde kullandığım için yine ısınıyor. Yaptığı iş aldığım notu pdf dosyasına çevirmek...
-
Bence havalarla ilgili. Gecen haftaya kadar havalar iyi gidiyordu burda bir sikinti yoktu bu hafta sicak bastirinca evde bulunan telefon tablet pc yaniyor.
Ps5 oyunlarını alamıynca🤷♂️Apple Arcade aldım😁 Dualsens ile güzel güzel oynuyorum 😃
Edit ama cihaz yanıyor 🥲
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 28 Haziran 2021; 7:23:40 >
bataryayı yıpratırsın. değer diyorsan devam et.
-
Hocam yapacak bir şey yok oyun iyi oluyor arcade sandıgımdan kaliteli çıktı
mutlaka kalitelidir, ona lafım yok...
-
Wi-Fi yardımı açıksa kapatıp dener misiniz ?
Beni çok sıkmıştı valla, bir tane denizaltında geçen bir oyun fena değildi ama fiyatını kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum. 6 ay deneme kullandım ama toplasan 1 saat oynamadım ve aklıma gelince 3. ayında iptal etmiştim. Bu paraya gamepass gibi bir sistem satılıyor sonuçta, inanması güç ama apple bu fiyattan ülkemize sunarak iyilik mi yaptığını düşünüyor acaba
Isınma muhabbeti geçmiş de sorayım. Minion Rush oynayan var mı? 12 Pro'da hem fps stabil değil hem de telefonu oldukça ısındırıyor.
-
Bataryayı hiç kullanmasan da bitiyor zaten kullan gitsin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X