Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 14.7 dev. beta 4 “18G5052d” sürüm numarası ile sürüldü. Bu da 14.7’nin herkese açık şekilde temmuz ayı sonuna doğru ya da ağustos başında sürüleceğini gösteriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefon bir bluetooth cihazına bağlandığında otomatik olarak apple music şarkıları çalmaya başlıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Bazen müzik sesi gelmese bile ekrana baktığımda arka planda çalıyor gözüküyor.

• switel kullanıcısına yanıt

çok ilginç bir sorun. böyle yapsın desen yapmaz. :) music uygulamasını silip kursan belki bir faydası olur.

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    Music uygulaması tekrardan kurulabiliyor mu?

• Arkadaşlar 13.3 sürümündeyim hala xs max cihazım 14.6 ya geçmemi önerir misiniz pil durumu ve hız ne durumda.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eorenc kullanıcısına yanıt

dediklerinizi yaptım çok kolay ve basit şekilde takılmadan uyarı vermeden yedeği yükledim teşekkürler

• Serhatsn kullanıcısına yanıt
    IOS 14 XS MAX kasma takılma yapmaz.14.6 biraz fazla pil sömürüyor fakat yazılımsal bir durum.Yanlız pil sağlığınız %85 altına düşmemeli.Pil kapasitesi düştükçe işlemci yavaşlar .IOS 14.7 çıkmasını bekleyin…

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Eveeet Arkadaslar, bugün itibariyle 1 senelik iPhone 11 Pro Max tekrar %100'e cikti.

• Merhabalar
    Telefonu aldığımdan beri bazı yazılımsal sorunlar yaşıyorum.
    En dikkat çeken ses konusundaki sorunlar. Ekran açma kapama ve tuş sesi olması gerekenden az çıkıyor. Normal kullanımda ekranı aç kapa yaparken ses neredeyse çıkmıyor. Diyelim Nimo tv veya YouTubedan çıktıktan sonra ekranı kapattığımda kapatma sesi olması gerektiği gibi çıkıyor. Aynı şekilde klavye sesleri de aynı.
    Bazı uygulamalar mesela Duolingo gibi ilk açışta uygulama sesleri az çıkarken soruları cevaplayıp yenilerine geçtikçe ses normale dönüyor. PUBG mobile oynarken de mikrofonu açtığımda oyunun sesleri duyulmuyor. Ama iPhone veya iPad’den oynayan yayıncıları gördüm. Takım sesleri açık olmasına rağmen böyle bir sorun yaşamıyorlar.

Ekran kilitliyken whatsap gelen görüntülü aramayı reddetme veya sessize alma seçeceği sanırım iOS uygulamasında yok. Karşıdakinin aramayı bitirmesini bekliyorum zira ekrandaki bildirime basarsam doğrudan aramayı cevaplıyor.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama;

Bu sorunlar için çözüm öneriniz var mı?
    Dfu mod ile sıfır kurulum işe yarar mı?

(Yabancı forumlarda benzer sorunlardan bahsedilmiş hatta Apple destek ile de görüşülmüş ancak bir çözüme rastlamadım.)

• switel kullanıcısına yanıt

çarpıdan sil bi daha kur

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Benimki de %92'ye indi kalibrasyon olayından sonra. Uyuz oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Benim ki de bir anda cikmadi. Tek tek cikti. 95'den 96'ya cikti ve kalibrasyon tamamlandi dedi. Daha sonra 100'e kadar tek tek cikti. Anlamadim bende.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Bu betalarin ne kadar surecegi ve ne zaman yayinlanacagi neye gore belirleniyor. Surum numarasini nasıl okumalıyız?

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar beta sürümü okuması örnek verirsek iOS 14.7 beta 4 (18G5052d) sonundaki d harfini in a harfine yaklaşıkca kararlı sürüme yaklaşıyor anlamına geliyor.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Sürüm numaraları konusuna arkadaş cevap vermiş. ne zaman yayınlanacağı konusu tamamen tahmin her sürüm arasında ortalama min 6-7 gün olduğunu varsaydığımızda “d” sürümünden “a”ya kadar(RC sürümü ve Public sürüm arasında da birkaç gün olur) en az 24-28 günlük süre çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 2 Temmuz 2021; 6:25:29 >
  • Arkadaşlar selamlar, iphone 11 ios 14.4 kullanıcısıyım. Apple music' deki dolby ve zamansal ses için ios 14.6' ya geçmeyi düşünüyorum. Bahsetttiğim özellikler için geçmeye değer mi acaba ?kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.

• Ben direkt 15’e geçtim. Benim için ideal bir güncelleme olmuş. Ufak detaylar geliştirilmiş. Safari kullanımına alıştıkça daha iyi olmuş dedirtiyor. iPadOS da harika. Ben memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 2 Temmuz 2021; 20:7:33 >
  • ios 14.7 ile takvimde özel günleri göstermiyor bende. ( yılbaşı, bayram vs )

benzer sorun yaşayan var mı yoksa sürümden bağımsız farklı bir hata mı acaba? 14.6'da vardı diye hatırlıyorum.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• neoorog kullanıcısına yanıt
    Evet 14.6'da ve diğer sürümlerde kontrol ettiğimde vardı hep. Beta olduğu için olabilir belki de.

• Nasıl geçtiniz acaba?

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.