< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
çok ilginç bir sorun. böyle yapsın desen yapmaz. :) music uygulamasını silip kursan belki bir faydası olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dediklerinizi yaptım çok kolay ve basit şekilde takılmadan uyarı vermeden yedeği yükledim teşekkürler |
Eveeet Arkadaslar, bugün itibariyle 1 senelik iPhone 11 Pro Max tekrar %100'e cikti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çarpıdan sil bi daha kur |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim ki de bir anda cikmadi. Tek tek cikti. 95'den 96'ya cikti ve kalibrasyon tamamlandi dedi. Daha sonra 100'e kadar tek tek cikti. Anlamadim bende. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 2 Temmuz 2021; 6:25:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar selamlar, iphone 11 ios 14.4 kullanıcısıyım. Apple music' deki dolby ve zamansal ses için ios 14.6' ya geçmeyi düşünüyorum. Bahsetttiğim özellikler için geçmeye değer mi acaba ?kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 2 Temmuz 2021; 20:7:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |