Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

Şuradan işletim sistemi seçeneklerine basıp beta profilini yükleyebilirsiniz. Developer Beta’yı yüklemedim ama public beta olunca direkt geçtim. Günlük cihazlarımda kullanıyorum, kritik bir hata yok ve gayet stabil görünüyor. Sonbaharı mı bekleyeceğim bir de :)

• Dostlar ekrana sığmayan kısımlarla dahil ekran görüntüsü alma uygulaması vardı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Tailor'u mu diyorsunuz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: manesnuc

Tailor'u mu diyorsunuz hocam

https://apps.apple.com/tr/app/tailor-screenshot-stitching/id926653095?l=tr
    Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı hesaplar ilginç şekilde bugün iOS 15 beta 3(ilginç olan bu değil) ya da iOS 14.7 RC’nin(evet, ilginç olan bu) yayınlanabileceğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 7 Temmuz 2021; 18:55:32 >
  • arkadaşlar selamın aleyküm iyi geceler telefonumu dfu modla sıfırladım kurulum ekranında iphone etkinleştirelemedi uyarısı verdi hiç bir şekilde düzelmiyor neden

• Batu1375 B kullanıcısına yanıt
    Cihaz yurtdışı mı ? Model ? İtunes üzerinden etkinleştirmeyi denediniz mi ?

Baseband arızası olabilir.

• Batu1375 B kullanıcısına yanıt
    Simlock iPhone almış olabilirsiniz gevey sim kart kullanıyormusunuz? ..Eğer unlock iPhone ise tekrar DFU modda temiz kurulum yapın..Normalde unlock iPhone ‘ de bunu yaşamazsınız.IMEI kontrol ederseniz simlock veya unlock olup olmadığını detaylı görürsünüz..Satın aldığınız yere başvurup durumu anlatın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Temmuz 2021; 11:5:50 >
  • Apple genelde salı veya cuma günü beta veya stock sürüm yayınlıyor.IOS 15 beta 3 gelme ihtimali var.Fakat public beta yayınlanmalı iki hafta olmadı.Dev . Yayınlanan sürüm iki haftayı geçti..

• Arkadaşlar merhaba,

Bu İos da ekran süresini adam akıllı gösteren bir program var mı ? Bu lanet ekran süresi gösterimini bozdu apple nedir ne değildir hiçbir şey anlaşılmıyor.

• Sesli notlar uygulamasında 36,3 mb ses kaydı dosyası olmasına rağmen belgeler ve verilerdeki boyut 2,18 gb. bu kadar fazla bir depolama alanının nerden kaynaklandığını anlamış değilim. nasıl bir çözümü var acaba yardımcı olabilir misiniz? sürüm: 14.4 iphone X

• Ve iOS 14.7 dev ve public beta 5 sürüldü.(18G5063a)

Sürüm numarası önceki sürümü “üç” kademe aşarak d’den a’ya yükseltilmiş. Bu da en geç iki haftaya public sürümün yayınlanacağı anlamına gelir.

Sanıyorum wifi ile ilgili yaşanan genel bir problemden kaynaklanan ve düşünülenden erken bir güncelleme olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 8 Temmuz 2021; 23:43:24 >
  • Umarim 14.7 finalde de bu batarya perfomansini bozmadan verirler.
    14.6'dan sonra, 14.7 betalar ilac gibi geldi ve bozmadan 14.7-5.betaya gelindi.
    Daha 5.betayı kurmadim ama bir yorum uzerinden gidersek hala bozmamislar sanirim.
    Finali de boyle verirlerse, uzun bir sure 14.7'de kalmak baya mantikli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 10 Temmuz 2021; 1:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.7 verseler artık iyi olacak aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Ve iOS 14.7 dev ve public beta 5 sürüldü.(18G5063a)

Sürüm numarası önceki sürümü “üç” kademe aşarak d’den a’ya yükseltilmiş. Bu da en geç iki haftaya public sürümün yayınlanacağı anlamına gelir.

Sanıyorum wifi ile ilgili yaşanan genel bir problemden kaynaklanan ve düşünülenden erken bir güncelleme olacak.
    Sonu a olduğuna göre rc diyebilir miyiz?

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    Normalde RCden hemen önceki sürüm numarası a ile biter. Ama bu sene Apple aynı beta için üst üste birden fazla a ile biten güncelleme yayınladı. Yani her an her şey olabilir.

• Abiler merhaba ,

7 Plus 128 Gb cihazim surumu 13.4.1 Guncellememi onerir misiniz 14.6 ya ?

Tavsiye eder misiniz acaba kullananlarin sarj durumu nasil, donma kasma vs yapiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.7 ios 15 öncesi son güncelleme midir ?

• Yarın 14.7'yi verseler de biraz şenlense buralar..

• 14.7 çıkacak yakın zamanda doğrudan ona geçebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.