< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 19 Ağustos 2021; 8:56:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: redbull35Bende 11 promax ile carplay kullanıyorum sorun yok. Sizin cihaz nedir
7 plus kullanıyorum. yolda delirtti beni radyo kulesi uygulamasını kullanıyorum radyo için. durup dururken yayın duruyor, kanalı değiştirmek istiyorum değiştirmiyor. direksiyondan kumanda etmek istiyorum onuda algılamıyor. yolda çıldırttı beni. eve döndüğüm gibi ios 14'e geri dönüş yaptım
-
Beta sürecinin bu hıza göre Apple lansman günü RC ( GM ) 17 Eylül ve IOS 15 stock sürüm 22 ile 24 Eylül arasında çıkması gerekiyor..IOS 14 de lansman günü son RC ( GM ) yayınlanmıştı.Zaten 10 beta RC ve 11’ci de stock sürüm yayınlanıyor …
İlginç bir durumda SharePlay ve QuickPath IOS 15 stock sürümde olmayacak.Bir sonraki sürümde bekleniyor.Görünen durumda stock sürümden sonra çok yakın sürede IOS 15.0.1 çıkacak …
Tabiki bu tarihler standart beta sıralamasına göre tahmini olarak görülen tarihler .Kişisel düşüncemi içeriyor …
Apple son kararı doğal olarak verecektir…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Ağustos 2021; 13:22:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Betayı kurduktan sonra sıfırlama nasıl olacak sıfırlıyorum ama duvar kağıdı vs ger geliyor sıfırlanınca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık betalar 15'e geçiş yapacak kıvama gelmiştir diye düşünüyorum.
-
Beta 8 itibariyle kullanılabilir …
Fakat şunu unutmamak önemli , pil hala önemli ölçüde düşük süre veriyor..Ufak tefekte olsa uygulamalarda açılmama durumunu kabullenmekte önemli …
iPad olarak güncelleme aracak reis var mı? Hızı ve pili konusunda Pro 2020 yada 21
ipados 15 ile yatay görünüme geçmeyen uygulamalar yatay çalışıyor mu
-
Uygulama yatay görünüm desteği iOS & iPadOS 15 uyumlu ise sorunsuz çalışır.Fakat bir çok uygulama iOS & ipadOS 15’e adapte olmadığı için problem olabilir…
Uygulama yatay desteği sunmalı ..
Örnek olarak DH iOS uygulaması dik kullanım için tasarlanmış yatay kullanım tasarımı olmayan bir uygulamada iOS & iPadOS 15 yatay desteklemez ..
Beta sürecinde. IOS & iPadOs 15 stock sürüm yayınlanınca tüm uygulamalar güncelleme verecek …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ağustos 2021; 18:34:35 >
Evdeki androidli tablete kurdum uygulamayı, çözüm olarak
Sil süpür için 😄
Beta 7 geldi
Yükledik bakalım ne gibi değişiklik var yarın belli olur batarya performansı vs…
Stabilite guncellemesi belli anlasilan
iOS 15 & iPadOS beta 7 ( 19A5337a ) yayınlandı …
Apple bugün iOS 15 ve iPadOS 15'in yedinci beta sürümünü geliştiricilere yayınladı. İOS 15 ve iPadOS 15'in en son beta sürümünün çok fazla yeni değişiklik ve geliştirme paketlemesi olası değildir, çünkü şirket artık genel sürümünden önce işletim sistemi genel kararlılığını ve kullanılabilirliğini artırmaya odaklanacaktır …
Apple, geçtiğimiz hafta yayınlanan altıncı beta sürümünde kullanıcıların uzun süredir beklediği SharePlay özelliğini ertelediğini açıklamıştı. Son gelen bilgilere göre şirket, bu özelliği iOS 15‘in stock sürümünün çıkmasının ardından yayınlayacağı bir güncelleme ile kullanıma sunacak …
SherePlay iOS 15 ‘in stock sürümde gelmeyecek olması kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmış olacak …
iOS & iPadOS beta süreci hakkındaki genel değerlendirmem :
iOS & iPadOS 15 için beta süreci hızlı şekilde devam edecek.Artık daha çok gözle görünmeyen sistem içi iyileştirilmeler devrede olacağı için geliştirici olmayan ve beta programına dahil olan normal kullanıcılar farklılık hissetmeyecek …
Beta sürecinde değişiklik öngörülmezse 10 beta ile RC ( GM ) sonrasında 11 ci beta yerine stock sürüm verilmektedir..
IOS & iPadOS 15 stock sürümü çıkış tarihi :
IOS & iPadOS 15 stabil stock sürümü Eylül ayının üçüncü haftası içinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor …
Apple 17 Eylül lansmanı gecesi RC ( GM ) son betası yayınlanıp 22 ile 27 tarihleri arasında tam sürümü geleceğini tahmin ediyorum …
Tabiki Apple bu süreçte son noktayı koyacak ve çıkış tarihini kendi planına göre belirleyip yayınlayacaktır …
Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …
iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]
Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]
[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]
Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]
Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]
Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Ağustos 2021; 17:15:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Public beta 7 dün gece geldi yükledim, bekleyen arkadaslarin bilgisi olsun.
Hissedilir sekilde akıcı çalışıyor telefon. Bunun sebebi beta 7 değil de dün gece kapattiğım "private relay" özelliği de olabilir bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugsay -- 26 Ağustos 2021; 8:44:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüklememek için kendimi zor tutuyorum. birileri stabil değil bataryayı sömürüyor falan desin lütfen :)
-
Gayet stabil akıyor resmen
Beta 7 tüm cihazlara kurdum. Bence final gibi bir şey olmuş bu. Benim beta boyunca fark ettiğim hatalar falan yok olmuş. Gayet iyi ilerliyor.
Ben şunu sormak istiyorum. Beta sürecine bir daha girmeyeceğim. Tam sürüm çıkınca beta profilini silip güzelce tam sürümü yükledikten sonra yoluma devam edebilir miyim?
-
Evet mümkün
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Twitter’dan atmalar Türk Telekom uygulamasına girmemeler devam ediyor beta 7 oldu hala düzelmedi ilginç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X