Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
108
Favori
490.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta 4 de whatsapp içinden foto göndermek istediğimde albümleri göstermiyor. Binlerce foto içinden seçmek çok zor oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbull35 kullanıcısına yanıt
    IOS 15 beta 4 de Whatsapp bu problem var..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turk telekom hala çözmediye sorunu helal olsun ne diyeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Klavye tıklamaları, kilit sesi ve sistem dokunuşları ses seviyesini telefon kafasına göre azalıp yükseltiyor.

Ayrıca Ekran kaydı yapıldığında telefonun ortam sesi düşüyor ancak kayıt fotoğraflara kaydedildiğinde ses normal görünüyor.

aynı sorunu ios 14 de yaşıyorum

• Beta 2 ye kadar rehberimde olmayan numaralara arama yaptıklarında whatsappta kim olduklarına bakabiliyordum. Kaldırdılar özelliği kötü oldu.

• IOS 15 beta 4 günlük kullanım performansı

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Bildiğiniz beta 4 OTA güncelleme boyutu 1.3 GB ile gelmişti.İki gün geçtikten sonra sistem dosyaları boyutu büyümekte.Yani aslında kurulumda düşük iken arka planda 2.75 GB bulmakta…

AirPods ‘ da donanımlar arası değişimde bağlantı kopması hatası azalmış durumda..

Pil performansı beta 3 göre bariz gözle görülür pil süresine sahip.Ekran kullanımı %100 sarj ile 8 saati rahatlıkla çıkarır durumda …( iPhone 11 pro max ve 12 pro )

Modem sürümü ani sürüm versiyonu değişimi var.Amaç 5G ve 4G arasında değişimde stabileteye kavuşturmak .Türkiye’de 5G olmadığı için bu durum fark edilmiyordu …

Günlük kullanımdaki yüklediğiniz Uygulamalarda bug durumu artacak.Beta süreci hızlandığı için normal kullanıcılar bu durumda rahatsız olacak …

Geliştirici olmayan arkadaşlar bu süreçte iOS 14.7.1 kalmalarını tavsiye ediyorum ..

IOS 15 beta sürecinde size bu sayfada beta sürecinin performans ,bug ve stabilte durunumunu merak eden arkadaşlara anlatmak için günlük değiştirerek iPhone 11 pro max ve iPhone 12 pro yanımda ikinci bir telefon olarak bulunduruyorum.

IOS 15 beta 4 yüklü iPhone’larda eSIM hattımda 5G internet hızı düşük ve aranmalarda ufak bug ‘lar yaşıyorum…

Fakat özel günlük kullanım için iPhone 12 pro max ‘i IOS 14.7.1 versiyonunu ile kullandığım ikinci eSIM hattımda 5G internet hızı ve arama ve aranmalarda sorunsuz durumda.Bu yüzden stock versiyonu tercih ediyorum …

Artık IOS & iPadOS Eylül ayı ortalarına doğru stock sürümü yayınlanacak.Beta süreci için bir aylık tahmini süresi kaldı.Bu yüzden hızlı bir süreç başayacak.Geliştirici betalarına haftalık güncellemeler gelecek.Beta 5 ile süreç 15 gün den bir haftaya düşmüş olacak …

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Ağustos 2021; 20:42:37 >

• iPhone 7 cihazıma ios 15 public beta 4 kurdum. Şuan bir problem yaşamadım. Biraz kullanıp duruma göre ios 14’e döneceğim. Bir sorum olucak bu kameraya gösterilen yazıları kopyalama olayı iPhone 7 cihazlarında yok mu? Denedim ama yapamadım.

• Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba iphone 11 ve üstü için vardı o özellik eski cihazlarda kullanılmıyor

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Bu kötü oldu. O zaman bu sürümden tek mutlu olacağım şey facetime daki yenilikler olacak gibi görünüyor.

• Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Live Text A12 işlemci ve sonrasındaki donanımlarda çalışmaktadır ..iPhone 7 A 10 Fusion işlemci barındırıyor.Bu yüzden iPhone 7 ‘de Live Text özelliği kullanılamıyor ..

• Türkçe kaydırma geldi mi ?

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    QuickPath ‘de şimdilik Türkçe desteği bulunmuyor.ISO 15 stock sürümle geleceğini tahmin ediyorum..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Korkuyorum 15.7 ile gelecek.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hayır okadar sürmez.Siri Türkçe içinde bu süreç yaşandı.iOS 15 ilk stock versiyonda çıkar..Çok uzatmazlar.

• iOS 15 beta 4 iphone 7 cihazıma kuralı 2 gün oldu. Özellikle cihazda performans kaybı hiç hissetmedim. Bu konuda baya tedirgindim açıkcası. Batarya konusunda ios 14.7.1 e göre daha iyi gibi geldi bana. İphone 7 için ios 15 den böyle bir performans beklemiyordum. Sadece denemek için kurdum fakat galiba bu sürüm ile devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 10 Ağustos 2021; 17:10:7 >
  • Developer Beta 5 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 10 Ağustos 2021; 20:9:52 >
  • IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

IOS 15 & iPadOS 15 Beta 5 geliştirici sürümü yayınlandı …
    10.08.2021 ( 19A5318f )

Önemli Uyarı ! ..

IOS Beta 5 sürümünü kesinlikle ipsw indirip iTunes üzerinden kurmayı denemeyin.Dev. UDID ve Dev. Apple ID gerekiyor …

Siyah ekran ve tepkisizlik hatası almanız çok büyük ihtimal..Apple servis yolu görünebilir ...

IOS 15 beta 1 geliştirici versiyonundan başlayarak bu güne kadar tüm betaları sırayla yükleyen kişilerde OTA üzerinden iOS 15 beta 5 sorunsuz güncelleme yapabilirler …

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Ağustos 2021; 21:11:25 >

• Türk Telekom uygulamasının açılmama sorunu düzelmiş. Türknet hala hata veriyor

• iOS 15 ve iPadOS 15 Beta 5'te Yeni Olan Her Şey …

15 beta 5 sürümü, iOS ve iPadOS özelliklerindeki küçük değişikliklere ve iyileştirmelere odaklanıyor …

Hava Durumu Uygulaması Simgesi

Hava durumu uygulaması simgesinin tasarımı biraz değiştirildi. Önceki versiyondan daha koyu mavi bir duruma geldi …

Safari Yeniden Yükleme Simgesi

Safari'de, tam web sayfası görünümündeyken adres çubuğu daraltıldığında, yeniden yükleme simgesi URL çubuğundan tekrar kaldırıldı .Yeniden yükleme simgesi hala standart eski görünümde …

Denetim Merkezi Kamera Simgesi

Apple daha önceki bir beta sürümünde Kamera uygulamasının simgesini iyileştirmişti ve iOS 15 beta 5'te Kontrol Merkezi'ndeki kamera simgesi eski simge yerine yeni güncellenen simgeyi kullanıyor …

Solda eski kamera simgesi, sağda yeni kamera simgesi ..

Denetim Merkezi Ses Tanıma Simgesi

Apple, Kontrol Merkezi'ndeki Ses Tanıma özelliğinin simgesini de değiştirdi. Daha önce bir karede bir ses dalgasıydı, ancak şimdi biraz büyüteç arama simgesine sahip bir ses dalgası …

iPhone Kapatma

İPhone kapalı halde iken bile , iPhone'un bul özelliği çalışır durumda ve size uyarı vermeye devam eder.Artk bu özelliği kapatma ekranına eklenen ‘’Bulmayı Geçici Olarak Kapat" seçeneği eklendi …

Arka Plan Sesleri

Bir iPhone kilitlendiğinde Arka Plan Sesleri'ni kapatmak için yeni bir seçenek vardır, bu seçenek Erişilebilirlik > Ayarlar > Ses ve Görsel> Arka Plan Sesleri altında bulunabilir.

App Store'da TestFlight Bilgisi

Apple Store’de uygulamayı aradığınızda, bir geliştiriciden TestFlight sürümü yüklüyse, App Store listesi yüklediğiniz TestFlight sürümünü görüntüler ve TestFlight uygulamasını açmak için bir bağlantı sunar …

Eski Kişiler

Apple'ın güncelleme için yayınladığı notlara göre, Eski Kişiler beta 5'te kaldırıldı ve daha sonraki bir güncellemede yeniden ekleneceğini tahmin ediyorum …

iPadOS 15 Safari

iPadOS 15 'te bugün yayınlanan betası, hangi sekmenin etkin sekme olduğunu daha net hale getirmek için Safari'deki sekme arayüzünün gölgelendirmesini değiştirildi …

iPadOS 15 Ana Ekran Ayarları

Ana Ekran ve Dock altındaki Ayarlar bölümünde artık iPhone gibi büyük simgeler kullanma seçeneği getirildi …

Bu özellik etkinleştirildiğinde, simgeler ekranda daha fazla yer kaplar, böylece daha az boş alan olur ve ihtiyacınız olan uygulama simgesine dokunmak daha kolaylaşmış oldu …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Ağustos 2021; 15:36:37 >

• Public icin saat mi gün mü var ne dersiniz? Var mi developer sürümünde fark ettiğiniz ciddi bir problem :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.