< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Temmuz 2021; 1:23:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aksine ben de beta 3 ile hayat buldum diyebilirim. Batarya konusunda yorum yapmiyorum ama genel stabilite ve performans olarak beta3 su ana kadarki en iyi 15 betasi kendi kullanimima gire. Telefon xs bu arada. Digerlerini bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam iphone Xs , şimdi siz böyle deyince Format atmak istedim ama bir ton yedek vb gibi şeylerle uğraşmak baya zor olacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 16 Temmuz 2021; 18:58:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Temmuz 2021; 19:50:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Temmuz 2021; 17:49:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Temmuz 2021; 11:41:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
geçen beta 4te kararsızlık artar yazmıştınız, bunun sebebi nedir? 14e göre kamera performansında bozulma var mı? sistemi denemek istiyorum ama tatile gideceğim için başıma iş almak da istemiyorum açıkçası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Temmuz 2021; 19:2:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |