Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
110
Favori
488.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta 2 deyim. Exchange hesabı gün aşırı şifre istiyor. Banka uygulamasında cihazın güvenilir cihaz ayarları sürekli sıfırlanıyor. Her seferinde yeniden cihaz tanımlıyorum. Feedback gönderdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 15 beta 3'teki yenilikler :

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

* App Store'u ilk kez açtığınızda, uygulama içi etkinlikleri, iOS için Safari uzantılarını ve yeni App Store widget'ını vurgulayan yeni bir giriş ekranı var …

* Apple, iPhone'daki tartışmalı Safari yeniden tasarımında navigasyon çubuğunda tasarım değişiklikleriyle bazı değişiklikler yaptı …

* Safari'de başka bir ince ayar: Artık bir "Yeniden Yükle" seçeneği bulmak için adres çubuğuna dokunup basılı tutabilirsiniz …

* Ayarlar uygulamasındaki Odak menüsünde, Rahatsız Etmeyin için mor olması gibi seçtiğiniz Odakla renk uyumlu yeni simgeler vardır. "Zamanlama veya Otomasyon Ekle" düğmesi de büyüdü …

* Ayrıca Odak menüsünde, "Odak Durumu"nu açıklayan yeni bir ekran vardır …

* Kısayollardaki Arka Plan Sesleri için yeni eylemler …

* Müzik ana ekran widget'ları, bir şey oynatılırken veya duraklatıldığında görseller yeniden tasarlanmıştır. Ayrıca şimdi albüme uyacak şekilde renk değiştiriyorlar …

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Temmuz 2021; 1:23:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SEİCO kullanıcısına yanıt
    IOS 15 beta 3 Public yayınlanmadı.Bir kaç gün içinde gelebilir …

• SEİCO kullanıcısına yanıt
    İlk birkaç public beta 1 hafta gecikmeli gelir. Sonraki public betalar birkaç saat-1 gün gecikmeli gelir. Her sene bu böyledir.

• ilk betalar stabildi artık son betalara kadar stabillik hayal. Haftaya pazartesi 14.7’ye geçme vakti artık.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Aksine ben de beta 3 ile hayat buldum diyebilirim. Batarya konusunda yorum yapmiyorum ama genel stabilite ve performans olarak beta3 su ana kadarki en iyi 15 betasi kendi kullanimima gire. Telefon xs bu arada. Digerlerini bilmiyorum.

• Yazılım ne kadar iyileşiyorsa pil bir o kadar kötüleşiyor her beta da

• ssj kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz ne acaba? 11 Pro Max'te Türk Telekom uygulaması dahil tüm uygulamaları açabiliyorum. (Turknet'i bilmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Hocam cihaz ne acaba? 11 Pro Max'te Türk Telekom uygulaması dahil tüm uygulamaları açabiliyorum. (Turknet'i bilmiyorum)

Hocam iphone Xs , şimdi siz böyle deyince Format atmak istedim ama bir ton yedek vb gibi şeylerle uğraşmak baya zor olacak.

• ssj kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, Beta 1'de bende de birçok uygulama açılmıyordu, Beta 2'den sonra hepsi açılmaya başladı, şu an açılmayan hiçbir uygulamam yok. Bir tek Twitter ilk açılışta çöküyor sonra açılıyor.

Hatta modem uygulaması (Keenetic) Beta 1'de açılmazken sabah uyandığımda hiçbir uygulama ve sürüm güncellemesi yapmadan açılmaya başladı.

• erdorado kullanıcısına yanıt
    ip7 için de keşke aynısını söyleyebilsem. Ancak günlük kullanıma engel hatalar pek fazla yok.

Beta 2de açılan ttelekom uygulaması beta 3te açılmıyor.
    Gelen cevapsız çağrı sonrası bakılsa da ana ekranda ikon üzerinde rakamlar uzun süre durmaya devam ediyor.
    Bazı banka uygulamaları beta 2deki kadar stabil değil. Atmalar oluyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 16 Temmuz 2021; 18:58:20 >
  • IOS 15 beta sürecinden çıkmak isteyenler iOS 14.7 beklesin ve geçsin.

IOS 15 beta sürecinde test için kullandığım iPhone 11 pro max ve 12 pro yüklü.Günlük kullanımda 12 pro max de 14.6 kurulu..

IOS 15 beta 4 ile bir çok bug ve donmalar görünebilir.Günlük kullanımda ana telefona beta kurmak dertli …

Normal stock sürümle kullanmak en sağlıklısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Temmuz 2021; 19:50:19 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam komple dfu moddan sıfırlama yaptım ve yedekleri yükledim yine açılmıyor ilginç bir şekilde. Twitter daki bug dediğiniz gibi devam ediyor.

• Public Beta 3 çıkmış

• Bugun beta 3 için yaşadığım tek sorun en dertlisi hatta airpods pro baglanti kopmasi görmemesi

• AzuLA kullanıcısına yanıt
    İOS 15 beta 3 ‘de airpods bağlantı problemi hiç yaşamadım.11 pro max ve 12 pro’da sorunsuz kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Temmuz 2021; 17:49:17 >
  • IOS 14 macerası 14.7 bitecek gibi görünüyor.Hata durumlarında 14.7.1 ve 14.7.2 sonlanacak ..

Genelde sürümlerde 7 den ( iOS 14.8 olmuyor ) itibaren bitiyor.

Apple IOS 15 odaklandı …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Temmuz 2021; 11:41:10 >
  • IOS 15 beta 4 ( 20 ile 23 Temmuz ) bu hafta çıkması bekleniyor …

• quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

IOS 15 beta 4 ( 20 ile 23 Temmuz ) bu hafta çıkması bekleniyor …

geçen beta 4te kararsızlık artar yazmıştınız, bunun sebebi nedir? 14e göre kamera performansında bozulma var mı? sistemi denemek istiyorum ama tatile gideceğim için başıma iş almak da istemiyorum açıkçası

• colaker kullanıcısına yanıt
    Apple bir çok sistem dosyasını değiştiriyor.IOS 15 beta 3 ile yeni iPhone ve işlemcisi testlere katıldı.Ve genel olarak stabilite bozulmaları yaşanacak..Tüm stock beta ‘larda genelde 3 ile 8 arası betalar bu şekilde oluyor.Yeni işlemciye optimize edilmeleri başlıyor.Özellikle iPhone 11 alt sürüm donanımlar bunu çok fazla hissedecek..

Kamera ve günlük kullanımda çok büyük bir farklılık yok.Fakat pil performansı ilk günlerde beta ‘da IOS 14 göre düşük süre yaşarsınız.Zamanla bu oturmuş oluyor.IOS 14.7 durum nedir bilemiyorum .Yeni çıktı..Bu yüzden ıos 15 beta ile 14.7 kıyaslama yapamıyorum..

Tatil dönüşü beta yüklemeye çalışın.Tatilde Problem yaşayabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Temmuz 2021; 19:2:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.