Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
108
Favori
489.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beta sürümle gelen Feedback uygulamasından geri bildirim gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 4 Temmuz 2021; 11:17:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bank programlari ne durumda public beta ile, kullanmaya calisan var mi aranizda?
    Ziraat, halk, finansbank ve garanti'yi merak ediyorum.

Zaten konu cok yogun gitmedigi icin de sanirim ben kendim deneyimleyip yazicam gibi duruyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugsay T kullanıcısına yanıt
    işCep ( iş bank ) iOS 15 beta 2 çalışıyor.Diğer Türk bankalarını bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Temmuz 2021; 14:23:8 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

profil ile public beta 2 yükledim simdi, mevcut telefona kurunca ziraat ve halk calisti. Digerlerini henu denemedim.

binance de calisti.

finansbank da tamam.

tesekkur ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bankalar hemen uyum sağlamış…Ben teşlekür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Temmuz 2021; 8:22:47 >
  • IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

IOS 15 beta 2’de iMessage kullanırken gelen sesli mesajı kulaklık olmadan dinlenmiyor.Ses çok düşük.Bildirimlerde ise ses düzeyi normal geliyor..

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 20:39:39 >

Beta ciktigindan beri kullaniyorum eNabizda sorun yasadim bir tek kullandigim uygulamalarda duzeldi guncellemeyle.

Twitter nadiren kapaniyor onun disinda herhangi bir sorunlu uygulamaya denk gelmedim.

• İpados 15 de düşük güç modu açıldığında ipad pro ların ekran yenileme hızı 60hz e düşüyor mu?

• Klavye tıklamaları, kilit sesi ve sistem dokunuşları ses seviyesini telefon kafasına göre azalıp yükseltiyor.

Ayrıca Ekran kaydı yapıldığında telefonun ortam sesi düşüyor ancak kayıt fotoğraflara kaydedildiğinde ses normal görünüyor.

• Airpods Pro gurultu engelleme modu degisimi sadece kulakliktan oluyor denetim merkezinde calismiyor.

• İlginç bir durum var IOS 15 beta 2 de.5G aktifken sarj bir saat daha dayanırken 4G aktif kullanımda sarj daha hızlı bitiyor …

Not:

Nasıl 5G sınırsız bir paket olur mu diye soran arkadaşlar için , Vodafone Red XL var.Bu gün yeni ay da ilk günü.Normalde 1tb aylık kullanımım var.İş için seyahat ediyorum bol bol.eSIM notebook kullanım da yapıyorum..7tb aylık bir sınır var.Aşarsan anında tarife iptal oluyor.

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

5G de iPhone 12 pro max anlık hız testi …

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 12:8:38 >

Hahha! Biz twitter uygulamasında resimlerin yüklenmesini bekliyoruz hala. Sen terabayt falan diyorsun. Bu tür mevzuları Tr forumları yerine yurtdışı forumlarda dile getirirsen en azından moralimiz şimdikinden daha az bozulur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 7 Temmuz 2021; 23:43:13 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Moral bozma değilde Türkiye’de özellikle mobil internette garip bir adaletsizlik var.Ev internetini fazla bilmiyorum.Bu arada iPhone 12 serisinin çıkabileceği son noktayı ve 5G ( 1Gbit D ve 500 Mgbits U ) sınırsız hatları merak edip pm soranlara tek tek cevap vermek yerine bu mesajda cevaplama amaçladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Temmuz 2021; 12:23:47 >
  • 30.06.2021 yayınlanan New iOS beta 2 geliştiriciler için gelen güncelleme ile A14 işlemcinin abisi ( yeni çıkacak iPhone ) beta sürecine gayri resmî katılmış.Xcode ve metal API izleri bu gün geliştirici ara yazılımlarında görünüyor. Net olarak A14 üstü işlemci testte ve iOS 15 beta 3 veliaht iPhone prototip olara var olacak..

Hayırlı olsun…

Apple bu sene geleneğini bozmuş durumda.Normalde beta 5 de katılıyordu.Bu sene erken katıldı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 20:43:41 >

Ziraat ve zborsa çalısıyor

IOS 15 Beta 2 stabilite olarak sorunsuz kullanımı devam ediyor.Sadece pil kullanımı IOS 14.6 başabaş gidiyor.Bu yanıltıcı olmasın IOS 14.6 batarya performansı ve pil tüketimi yüksek bir sürüm.
    Isınma durumu bakımında çok fazla bir abartısı yok.Fakat halen uygulama desteği konusunda oturmadı.Günlük kullanımda genelde app konusunda sorun çok az.Whatsapp, Amazon , Netflix , tidal , Spotify ve Qobuz gibi servislerde sorun bulunmuyor.IOS 15 beta 3 sürümünde bu stabilize bozulabilir.çünkü A 15 Bionic beta sürecine katıldı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 20:41:7 >

IOS 15 beta 2 de dahili hava durumu uygulaması ve ikinci taraf Uygulamalar ( Yahoo Weather v.s ) tüm anlık yağış uyarları İngilizce iletiyor.İPhone dil ayarı ne olursa olsun bu şekilde bildirim dil hatası vermektedir …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Temmuz 2021; 22:32:55 >

• iPhone ( iPhone 13 ) ilk sızıntıları piyasa görünmeye başladı.Aksesuar üreticilerine gönderilen kalıplar ortalıkta geziniyor..

Ağustos ayında yeni iPhone destekledi özellikler iOS 15 beta sürecinde geliştiriclerin kullandığı code üzernden görünmeye başlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Temmuz 2021; 11:59:18 >
  • iOS 14.7 rc’ye nasıl geçebilirim ? iOS 15 sürümündeyim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.