< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 4 Temmuz 2021; 11:17:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 4 Temmuz 2021; 11:17:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Temmuz 2021; 14:23:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
profil ile public beta 2 yükledim simdi, mevcut telefona kurunca ziraat ve halk calisti. Digerlerini henu denemedim. binance de calisti. finansbank da tamam. tesekkur ediyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Temmuz 2021; 8:22:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 20:39:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beta ciktigindan beri kullaniyorum eNabizda sorun yasadim bir tek kullandigim uygulamalarda duzeldi guncellemeyle. Twitter nadiren kapaniyor onun disinda herhangi bir sorunlu uygulamaya denk gelmedim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Airpods Pro gurultu engelleme modu degisimi sadece kulakliktan oluyor denetim merkezinde calismiyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 12:8:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 7 Temmuz 2021; 23:43:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Temmuz 2021; 12:23:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 20:43:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Temmuz 2021; 20:41:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Temmuz 2021; 22:32:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |