Bildirim
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iOS 15’de aldığım yedek iOS 14’e yüklenmez değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yüklenemiyor maalesef…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Temmuz 2021; 1:37:50 >
iOS 15 beta 2’de whatsapp ya da diğer uygulamalar üzerinden açılan pdf dosyaları doğru görüntülenemiyor. Ancak paylaş seçeneği kullanılarak Adobe ya da benzeri pdf uygulamaları ile yazılar görülebiliyor. Yani ios 15in kendi pdf görüntüleyicisi doğru çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Temmuz 2021; 15:10:26 >
Bütün pdf dosyalarında yapmıyor
Bazıları düzgün görüntüleniyor
Bugün geri bildirim yolladım. Umarım beta 3’te çözülmüştür.
-
Şöyle bir bilgi var:
“iOS 15 Developer Beta 3 has been released by Apple!
Build: 19A5297e
You can expect Public Beta 3 to be available later this week.”
iPhone 7 için beta 2 üzerine 1.37 GB. Büyük değişiklikler var anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Temmuz 2021; 20:7:50 >
beta 3’de tam çıkmayan pdfler düzgün çıkıyor şimdilik.
Sadece developer için mi geldi yoksa beta profile de düşer mi bu gece ?
Developer profili kullanıyorum. Public betaya düşmesi birkaç saat ya da birkaç gün arası gidip gelebilir.
teşekkür ederim
Xs icin 1.64gb gibi bir guncelleme geldi. 1 saatlik kullanim kanaatim, cok net menu ve uygulama giris cikisinda duzelme var. beta 2 de kasilma oluyordu bi 5-10 dakika kullanim sonrasinda. 1 saattir tel elimde ve hic kasilmaya rastladim. Bataryayi bilmem ama kullanim cok iyilesmis bana gore.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 14 Temmuz 2021; 22:44:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IOS 15 beta 3 Geliştiriciler için yayınladı …
Yeni özellikleri kullanmak için uygulamaların API değişikliklerine karşı test süreci …
iOS ve iPadOS 15 SDK, iOS ve iPadOS 15 beta 3 çalıştıran iPhone, iPad ve iPod touch cihazları için uygulama geliştirme desteği için yeni SDK, Xcode 13 için uyumluluk gereksinim güncellemeleri …
IOS ve iPadOS RAM kullanım sınırı kaldırılması …
Artık tüm geliştiriciler SDK güncellemesi sayesinde geliştirdikleri uygulamaların 4 GB ile 14GB RAM aralığı kullanımına Apple tarafından izinverildi…
Önümüzdeki süreçte Uygulamalar yüksek RAM ihtiyacı duyabilecek app karşılaşmış olacak …
Özellikle M1 işlemci kullanan iPad 16 GB RAM barındıran modeller, 14GB kadar uygulama desteğine kavuşmuş oldu …
Aktif olarak A15 işlemci beta sürecine girmiş oldu …
İPhone yönünden yorumlarsak düşük RAM kapasitesine sahip olan modeller için yolun sonu göründüğünü açıkça Apple beyan etmiş oldu …
Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …
iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]
Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]
[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]
Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]
Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]
Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Temmuz 2021; 22:48:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Önemli Uyarı ! ..
IOS Beta 3 sürümünü kesinlikle ipsw indirip iTunes üzerinden kurmayı denemeyin.Dev. UDID ve Dev. Apple ID gerekiyor …
Siyah ekran ve tepkisizlik hatası almanız çok büyük ihtimal..Apple servis yolu görünebilir ...
Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …
iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]
Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]
[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]
Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]
Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]
Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Temmuz 2021; 16:39:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Türktelekom ve Türknet uygulamaları açılıp hemen kapanıyor. Beta3 düzelir sandım hala aynı.
IOS 15 beta sürecinde Xcode 13 kullanılan uygulamalar çalışmaktadır.Bir çok genel kullanımda olan Uygulamalar Xcode 13 geçtiği için güncellemeleri buna uyumlu.Telekom gibi kurumlar bir kere uygulamayı yaptırıp geliştirmeye gitmediği için kullanılamıyor.IOS 15 stock sürümü bekliyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Temmuz 2021; 11:7:42 >
Bilgilendirme için Teşekkürler hocam 👍
Ben teşekkür ederim …
Public beta çıktı mı acaba beta3 için
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X