Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
108
Favori
490.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba.Ben şimdi beta programındayım.Bilgisayar olmadan beta programından tekrar 14.7 ye dönebilir miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • angryshark A kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki dönemezsiniz.Beta profili silseniz bile güncel sürüm kullanıyorsunuz diyecek..

PC ( iTunes ) veya Mac OS X ( finden ) indirdiğiniz iOS 14.7 ipsw restore et deyip kendi indirdiğiniz ipsw DFU mod veya recover mod üzerinden kurmanız gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Temmuz 2021; 23:51:5 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• angryshark A kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim…

• Bu private relay bir beni sevmedi galiba ya. 50gb aboneligim vardi, 3 betadir gelmedi. Ihtiyac oldu diye bugun 200gb aboneligi de yaptim. Hatta yaparken reklam olarak avantajlar arasinda yaziyordu. Abonelik sonrasi yine gelmedi. Yeniden baslattim, icloud giris cikis yaptim ama yok. Bu olay ios betasi ile alakali dgil bence. Baska bir durum var ama cozemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdorado kullanıcısına yanıt

Bütün diger cihazlarda kullandiginiz iCloud hesabinizdan cikis yapip birde öyle deneyin. Digerlerinde beta versiyon olmadigi icin böyle bir sorun olusmus olabilir.

• Developer beta 4 çıkmış

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 27 Temmuz 2021; 20:3:56 >
  • E iyi olmus, ben de bakip duruyordum nerde kaldi beta 4 diye.
    Yarin gelebilir o zaman public beta 4.

Konu o kadar sakin ki insan sıkılıyor. Halbuki Android böyle miydi, sürekli bir atraksiyon vardi :)

• IOS 15 & iPadOS 15 Beta 4'teki yenilikler :

Apple bugün iOS 15 & iPadOS 15 Beta 4 geliştirici sürümünü yayınladı ….

iOS 15 beta 4 sürümü

Yazılım güncellemesinde gelen yeni özelliklere ek iyileştirmeler bulunmakta..

Bu beta’da Apple Safari, Bildirimler, Odak modu ve daha fazlası için değişiklikler barındırıyor …

Safari güncellemesi

Apple, Safari'nin tasarımını geliştirmeye devam ediyor iOS 15 'te kullanılabilirliği artırmak için ince ayarlara gidilmiş …

Paylaşma düğmesi

Birine makale göndermek için özel Paylaş düğmesi, önceki bilgi düğmesinin yerine yeniden sekme çubuğuna taşındı.

Yeniden yükle

Bir sayfayı yeniden yüklemeye hızlı erişim için etki alanı adının yanında bir kez daha yeniden yükleme düğmesi vardır. Apple bunu önceki bir beta sürümünde kaldırmış ve uzun bir basın hareketi haline getirmişti. Yeniden yüklemeye Paylaş düğmesinden de erişilebilir.

Yer İmlerini Göster

URL çubuğuna uzun süre bastığınızda, artık yer imlerinize ulaşmanızı çok daha kolay hale getiren "Yer İmlerini Göster" seçeneği eklenmiş durumda …

Okuyucu Modu

Okuyucu Modu bir web sitesinde kullanılabilir olduğunda, artık içine girmek için dokunulabilecek küçük bir simge bulunduruyor …
    Okuyucu moduna Paylaşım arabiriminden de erişilebilir duruma gelmiş oldu ..

MagSafe Battery Pack Desteği

MegSafe pil desteği iOS 15 beta 4'e eklendi, bu nedenle yeni aksesuarlardan birine sahipseniz, şimdi Pil widget'ında ve Ayarlar uygulamasında ortaya çıkıyor …

Kilit Ekranı Kamera Simgesi

Apple, Kilit Ekranı Kamerası simgesinin tasarımını çok hafifçe değiştirdi, sol taraftaki düğmeyi kaldırdı ve flaşın ve lens halkasının boyutunu artırdı. Ayarlar simgesi de güncelleştirildi …

Kısayol

Kısayollar, otomasyonlarda kullanılabilecek bir ‘’Ana ekran dön " eylemi ekendi …

Bildirim

Ayarlar uygulamasındaki Bildirimler simgesi yeni bir görünümle güncellendi …

Apple ayrıca Ekran Paylaşımı veya Ekran Yansıtma aktif olduğunda bildirimleri devre dışı bırakma için yeni bir geçiş ekledi …

Odak Durumunu Paylaş

Mesajlar uygulamasında, bir kişinin adına dokunabilir ve Odak durumunuzu onlarla paylaşıp paylaşmayacağınızı seçebilirsiniz …

Uygulama Mağazası Hesap Tasarımı

için yeni ayarlar düzenini kullanıyor ve her hesap seçeneği için yuvarlatılmış kenarlar ve ayrı bölümler bulunduruyor …

Fotoğraflar Bellek Paylaşımı

Artık paylaşmak için işlevsel bir arayüz var. Fotoğraflarda Anılar , bir Apple Music üzerinden paylaşılan şarkı telif hakkı nedeniyle paylaşıllamıyor durumda ise paylaşıma uygun bir şarkı seçme seçeneği eklendi …

iPadOS 15 Beta 4 sürümü

Bu Beta sürümünden önce, iPad'deki Safari, özel bir sekme çubuğu olmadan iOS'taki Safari'ye benziyordu, ancak güncellemeden sonra Apple, macOS Monterey ile aynı düzeni yapmak için varsayılan olarak etkinleştirilen özel bir sekme çubuğu ekledi …

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Temmuz 2021; 18:38:59 >

• Merhaba hangisini yüklemem lazım Geliştiricimi ? Halka Açık olan mı ? Alet iphone 12

• Türkçe için Quickpath özelliği böyle giderse ancak iOS 15.1 güncellemesinden sonra gelir.

• IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Önemli Uyarı ! ..

IOS Beta 4 sürümünü kesinlikle ipsw indirip iTunes üzerinden kurmayı denemeyin.Dev. UDID ve Dev. Apple ID gerekiyor …

Siyah ekran ve tepkisizlik hatası almanız çok büyük ihtimal..Apple servis yolu görünebilir ...

IOS 15 beta 1 geliştirici versiyonundan başlayarak bu güne kadar tüm betaları sırayla yükleyen kişilerde OTA üzerinden iOS 15 beta 4 sorunsuz güncelleme yapabilirler …

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Ağustos 2021; 20:44:39 >

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    IOS 15 & iPadOS 15 Beta 4 geliştiriciler için yayınlandı.Public beta henüz yayınlanmadı …

• Public beta 4 çıktı…
    iphone se için 1gb civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angryshark -- 28 Temmuz 2021; 21:44:52 >
  • Public beta 4 yukledim fakat saatimi guncellemek istedigimde surekli hata veriyor. Aranizda guncelleyebilen kimse var mi saatini?

• tugsay T kullanıcısına yanıt
    Saati manuel ayarlayın..

Her zaman öyle yapıyorum ama bu sefer hata veriyordu, şimdi de güncelleme yok diyor, sanırım çıkmamış olabilir güncelleme.

• tugsay T kullanıcısına yanıt
    IOS 15 beta 4 geliştirici sürümü kullanıyorum.Xs Max , 11 pro max ve iPhone 12 pro da yüklü ve saat sorunu yok..Düzgün çalışıyor..

Beta surumleri degisince saate de guncelleme gelebilir diye dusunmustum ama demekki saatle ilgili guncelleme yok su anda.

Bağımsız güncelliyor olabilirler tabi ki.

tesekkurler cevap icin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.