< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Eylül 2021; 16:41:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Eylül 2021; 16:41:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
beta 9 bugün veya yarın mı gelecek hocam? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Eylül 2021; 9:48:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dün iOS 15'e geçiş yaptım, sorunsuz şuan. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Eylül 2021; 18:54:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Eylül 2021; 23:4:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Eylül 2021; 17:40:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Eylül 2021; 11:7:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Eylül 2021; 11:31:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2021; 16:34:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam ben adguard'ın dns profilini kullanıyorum reklam engellemek için ancak tüm bankacılık işlemlerini de telefondan yapıyorum. dns yoluyla reklam engellemek sizce tehlikeli mi? şuradaki profili indiriyorum telefonuma How to use AdGuard DNS in iOS 14 |