< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Eylül 2021; 19:33:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Eylül 2021; 19:57:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2021; 16:33:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İOS 15, resmi olarak geldiğinde sıfırdan kurulum yapmama gerek var mı ? Pil performansını düzeltiyorsa eğer ... İos 15 beta 8 i kurarken DFU moduna alıp, temiz kurulum yapmıştım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2021; 15:24:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben yaklaşık bir haftadır iphone 11imde ve ipad air 3te kullanıyorum, herhangi bir takılma, bir bug vs görmedim. İki cihazda gayet akıcı ve sorunsuz. |
Benim kullanımımda pil açıdan fark eden bir şey görmedim. Benzer performans aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2021; 23:49:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |