Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
107
Favori
490.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Bakalım nasıl olacak iOS 15. Sanki iOS 11 gibi olacakmış gibi gelmiyor değil bana.
    Ağzından yel alsın, rezil bir sürümdü 11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Valla bende heyecanla bekliyorum :) Pek bir yenilik yok ama olsun seviyoruz bu işleri 😀
    Ufakta olsa değişim iyi geliyor bünyeye Elinin altında yavaş yavaş güncellemelerle düzeliyor filan keyifli bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Aman insallah öyle bir sürüm olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    iOS & iPadOS 15 beta 7 ve 8 de sistem altyapısı güncellemeleri performans düşürdü .Pil performans sıkıntılar..A15 adaptasyon süreci var..

Xcode üzerinden bakıldığında 4GB ile 14 GB arası RAM ( M1 işlemcili iPadler de maximum 16GB RAM barındırıyor ) kullanımına izin verildi.iOS 14 de minimum 2GB maximum 3 GB üst sınırdı .. Radikal sistem değişikliği alt planda bulunuyor..

ilk ana sürüm başlarda sorun yaşamazken belli bir kullanımda sorun yaratıcak .( pil performans, tepki yavaşlığı vs ) Bu Tabiki minimum seviyelere ilerdeki güncellemelerle düşecektir ..

Her nekadar iOS 14 ile 15 performans farkı yokmuş gibi hissiyatı bulunsada kullanıcıların gözle göremediği sistemde alt yapısında radikal değişmeler bulunuyor ..

A12 işlemci sınırını da olmasının bir sebebi var aslında.İOS 15 de Neron Yapay Zeka kullanımına geçilecek .internet olmadan sizi takip eden ve öğrenen , kullanımınıza göre yanıtlar verece bir Siri önümüzdeki süreçte bizi bekliyor.Offline Siri işlemciye yüklenip RAM kullanımı artıracak ..Live Text’de bu süreçte bulunuyor …

Bu yüzden A12 altı donanimlar özellikle dikkat etmeli acele edip oturmamış alt yapılı IOS 15 geçiş baş ağrıyabilir ..

İOS 15.1 kadar riskli gibi havası var …

Öte yandan güncelleme bölümü artık bir alt sürümde kalma hakkı veriyor.. Bu güne kadar yapılmamış bir hareket.İsteyen IOS 14 kalabilir ve güncelleme alacak.iOS 15 varken iOS 14 güvenlik güncellemeleri planlanıyor.Resmen iOS 15 varken iOS 14.8 vs . gibi bir sürüm gelebilecek …

Özellikle iPhone 6s ,7, 7plus kullanıcıları dikkatli bir şekilde iOS 15.1 gibi sürümde geçmelerini öneriyorum ..

iTunes üzerinden DFU mod ile temiz bir iOS 15 kurulumu rahat bir kullanım için gerekiyor ..

Bu benim kişisel düşüncemdir..

Tüm kullanıcılar kendi düşüncelerine uygun şekilde güncellemeler yapcağını biliyorum …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Eylül 2021; 19:33:40 >

• Yazık benim i7 ios 15 görünce kafayı yiycek donmalar kasmalar elmada kalma batarya 1 saat ekran süresi

• iOS 15 iPhone 6S ve 7 de anlattığınız şekilde kötü olmayacak ..

Biraz abartılı bir senaryo olmuş..O tür bir durum yaşanmayacak. Sadece biraz daha oturmuş bir IOS 15 performans artırıp sorunları minimum seviyelerde normal kullanımda hissedilmeyecek hale getirecektir ..

Ben beklemek istemiyorum diyorsanız temiz bir kurulum yapmak en doğrusu ..

Gönül rahatlığı ile 6S den iPhone 13 ( adı henüz belli değil ) kadar her kullanıcı için iyi yönde gelişme olacaktır ..

Tabiki model ve işlemciye göre özellikler kısıtlanacağı için performans daha iyi olacaktır ..

Bu yine benim kişisel yorumumdur ..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Umarım böyle olur , yoksa SE yolları gözükecek.

• Aslında beta sürecinde kullanan tüm arkadaşlar kullanım yorumunu belirtse bizi ne bekliyor daha net çözeriz …

Beta sürecinde testlerimi XS max ,11 Max Pro ve 12 pro ile yaptım.. Diğer modellerin performans , pil durumu nasıldı , bir çok arkadaş benim gibi merak ediyordur …

Zaten iOS & iPadOS 15 sayılı günler içinde çıkacak …

DH forumda bu konularda bilgi birikimi deneyimi olan arkadaşların yorumlarını okuma şansına sahip oluruz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Eylül 2021; 19:57:55 >
  • IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Kaliforniya eyaletinin Cupertino şehri, Steve Jobs Theatre gerçekleşecek Apple Lansmanı 14.09.2021 TR yerel saatle 20 de başlayacak …

Apple yeni donanımlarının tanıtımı bitişiyle iOS & iPadOS 15 sürümü son kullanıcılarla buluşacağı bekleniyor …

Apple bize nasıl süprizler beklediğini, bizzat şahit olacağız …

Apple Park Steve Jobs Teatre

Apple Özel Etkinliği canlı olarak bu link üzerinden izleyebilirsiniz

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2021; 16:33:24 >

• İphone 11 kullanan arkadaşlardan ios 15 yorumu gelir mi acaba deneyimleri nasıl geçilir mi suan 14.7.1 gayet stabil ve güzel ios 15 e geçmek istiyorum açıkcası

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    iPhone 11 pro Max beta tesleri için kullanıyordum.Her hangi bir takılma görmedim.

Bir iki tane uygulama ana ekrana atıyor..Ama bu çok normal iOS 15 uyumlu değil.Beta sürecinde en son sürümde pil performansı düşük..

iOS 15 normal sürümünde pil performansı düzeleceğini tahmin ediyorum…

iTunes üzerinden DFU modda beta sürümünü idrip kurmuştum..

İOS 15, resmi olarak geldiğinde sıfırdan kurulum yapmama gerek var mı ? Pil performansını düzeltiyorsa eğer ...

İos 15 beta 8 i kurarken DFU moduna alıp, temiz kurulum yapmıştım.

• SeneCa61 kullanıcısına yanıt
    Zaten iOS 15 beta 8 de DFU modla kurulum yapılmış.Tekrar yapmanızın anlamı yok.
    OTA sürüm güncellemesi yapmanız yeterli ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2021; 15:24:16 >
  • 15 direk gecmek ortaliği kullanicilari epey Olumsuzluklarla pişmanliklar la sayfalar dolucak,her yil oldugu gibi 15.1 veya 2 beklemek şart demedi demeyin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben yaklaşık bir haftadır iphone 11imde ve ipad air 3te kullanıyorum, herhangi bir takılma, bir bug vs görmedim. İki cihazda gayet akıcı ve sorunsuz.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Pil kullanımı nasıl hocam suan 14.7.1 kullanıyorum ve 7-8 saat ekran süresi arasında alıyorum pil kullanımında azalma felan var mı ios 15 ile

Benim kullanımımda pil açıdan fark eden bir şey görmedim. Benzer performans aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İpad 15 yükledim şarj aşırı gidiyor eski cihaz değil air 4. Nesil

• mcanozen kullanıcısına yanıt
    Tam sürüm veya iiOS & iPadOS 15 beta bile olsa bir kaç gün performansı oturmaz.Sistem arka planda 48 saatte kadar çalışır..Sonra sarj performans belli olur.

iTunes üzerinden DFU mod ile çıkan tam sürümü ipsw indirip yükleyin .Özellikle A12 altı bunu yapmalı ki sorun yaşamamak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2021; 23:49:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.