Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
108
Favori
490.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

memnunum performans konusunda sıkıntı yok ama 15.7.1 e iyi diyolar

• emreulgr0 E kullanıcısına yanıt
    ben de 15.7 deyim 14.5 ten gectim 16 ya geçmek istemedim için genel olarak iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iOS 16 ya geçtiğimden beri pil sağlığı yüzde 3 düşerek yüzde 97 oldu. Cihazın yer yer ısınma sorunu devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.7.1 e geçtim genel olarak iyi bir sıkıntı yaşamadım cihazın perforamansı 1 tık artmış gibi beğendim

Beklemede %3 kayıp normal durumdur.Sorun yok …

IOS 15.6 pil performansı ,15.7.1 sürümünden bir miktar daha iyi durumdadır.Fakat çok ta göze batacak bir fark yok.Hangi sürümde kullanımda memnunsanız sürümünüzde kalın.İlla 15.7.1 geçme zorumluluğu yoktur …

• ios 13 bir iphone 8 plus var. bu cihazı direk ios 15 yapabilir miyim?

• .HonouR. kullanıcısına yanıt
    15.6 ya da 15.7 nin RC sürümlerinden birine geçebilirsin. Linkteki adresten indirebilirsin

idevice central - ios jailbreak news, tutorials and downloads!
    iOS Signing Status – Results - iDevice Central
    https://idevicecentral.com/ios-signing-status-results/?deviceID=iPhone10,5

• .HonouR. kullanıcısına yanıt
    IOS 15.6 RC ipsw indirip DFU modda temiz kurulum ile IOS 15 geçebilirsiniz . .Sonrada OTA üzerinden 15.7.1 yükleyebilirsiniz ..

IOS 13 sürümü çok geride kalmış .Bir süre sonra ,bir çok uygulamanın desteği kalkar.Fırsat varken IOS 15 yükseltin …

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Bu işlemi 1 hafta içinde yapsam olur mu? Yani imzalar falan kapanır mı?

• 12 mini kullanıyorum ios 16 dan 15 in herhangi bi sürümüne düşürme şansım var mı? @QRocKfire

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Yazınız için sağolun hocam. Sizin sayenizde 16.1 den 15.7.1 geçtim. Bu sorun ile bugün karşılaştım. Google da aratırken direkt cevabınız hızır gibi yetişti. Çok sağolun tekrardan.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Sizde sağolun …

• ahmetasln A kullanıcısına yanıt
    15.6 RC ye dfu ile geçiş yapıp ota ile 15.7.1 yükseltiliyordu en son

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

ios 13 bir iphone 8 plus var. bu cihazı direk ios 15 yapabilir miyim?

Aynı modeli kullanıyoruz. 16 yı önermem , fakat 15.7.1 gayet iyi

• @ensar14 en son ne zaman çalışıyodu eğer oluyorsa geçmek istiyorum çünkü yedeklerle vs sıkıntı yaşadım kurulması düzen oturması uzun sürüyor yine pişman olmak istemiyorum

• @QRocKfire dün yazdığı mesajda bu yolun açık olduğunu söylemiş ama kontrol etmek lazım, imzalı olup olmadığı bilgisini yazan siteler var sanırım

• ipsw de falan 16 dan asagisi imzasiz şuan

• @ensar14 bi arkadas yukarda atmis link girdim rc 15.6 ve 15.7 imzali olarak gozukuyor kastettigin seyi yeni anladim fakat bi sorum daha var hangisini onerirsin ve rc yükleme normal ios surumu gibi itunes den mi yapiliyor yoksa yukleme adimlari olan bir yazi veya video mevcut mu?

• ahmetasln A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iş yoğunluğundan dolayı sayfaya giremiyorum …

Anladığım kadarıyla ,iPhone 12 mini kullanıyorsunuz.IOS 16 sürüm dem IOS 15 sürümüne geri dönmeyi planlıyorsunuz …

Halen geri dönüş yolu bulunuyor.Tek yapmanız gereken ,15.6 RC düşmek ve sonrasında OTA üzerinden 15.7.1 geçiş yapmaktır …

15.6 RC ipsw olarak imzaları açıktır.Fakat 15.7.1 OTA imzası açık …

Bu linkten anlık imzaları açık sürümleri takip edebilirsiniz …

https://idevicecentral.com/ios-signing-status/

İlk adımımız …
    iPhone 12 mini için 15.6 RC sürümü linkini koydum ve indirin :

https://updates.cdn-apple.com/2022SummerFCS/fullrestores/012-40437/C971CCAB-4FC9-437C-998E-E9E5FCB42103/iPhone13,1_15.6_19G69_Restore.ipsw

Sürüm düşürme sadece DFU modda iTunes üzerinden manuel olarak 15.6 RC ipsw seçilerek yapılması gereklidir …

Konu başlığı mesajınızda aslında aradığınız tüm detay bulunuyor ama alıntı yapacağım.Adım adım takip ederseniz sorunsuz dönüş sağlarsınız ….

Apple iOS & iPadOS 16.0 sürümden , 15.7 final sürümüne nasıl dönülür ve DFU mod ‘da iTunes üzerinden temiz kurum nasıl yapılır…

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Bir çok Apple kullanıcısı OTA üzerinden güncelleme yöntemini kullanmayı tercih ediyor …

Fakat bazen eski akıcılığını kaybetme , donma ve pil durumunun düşmesinden şikayetçi oluyor …

Bu sorunları temiz kurum yapılarak minimuma düşürebilirsiniz ve istersek bir alt sürüme geri dönebiliriz.IOS 15 sürümüne geri dönüş için Apple alt sürümün imzalarını kapatmaması gereklidir …

DFU mod’da temiz kurulum ve ayrıca alt sürüme geçiş süreci adımlarını nelerdir ..

Başlamadan önce, iOS 15'in imzalara açık bir sürümüne müdehale edebiliriz …

Donanımınıza uygun güncel iOS & iPadOS 15 sürümünün ipsw dosyasına ihtiyacımız var.Fakat IOS 15 imzalama süreci bitiğinde sadece IOS 16 sürümleri sınırında temiz kurulum yapabiliriz …
    ipsw.me sitesi üzerinden indirebilirsiniz …

İPhone kurtarma moduna nasıl alınır ?

Tahmin edebileceğiniz gibi, Apple iOS'un imzalaması açık sürümlerine dönüş yapma seçeceğiniz bulunuyor.Beğenmezseniz imzalama süreci kapanmamış bir güncellemeyi geri alabildiğiniz…

Dikkatli olun ! .bu geri dönüşü olmayan noktadır.iOS 16 sürümde aldığınız yedeklemeleri ne yazıkki iOS 15.7 sürümde kullanılamayacağını bilmelisiniz …

İOS 16 dan iOS 15 dönüşte bu işlemi yapmak için ilk olarak iPhone'unuzu kurtarma moduna almanız gerekir …

iPhone 8 veya üstü

Ses Açma düğmesine, ardından Ses Kısın düğmesine hızlı bir şekilde art arda basın ve ardından kurtarma modu ekranına ulaşana kadar güç düğmesini basılı tutun…

iPhone XS,11 ve 12 serisinde DFU mod’a alma nasıl yapılır …
    UltimateiDeviceVidsyoutube
    iPhone 12 / 12 Pro: How to Force Restart, Enter Recovery & DFU Mode
    https://www.youtube.com/watch?v=9K0w2YBX-JE&feature=youtu.be

iPhone 8 & iPhone X ,DFU mod’a alma nasıl yapılır …

UltimateiDeviceVidsyoutube
    iPhone X / iPhone 8: How to Force Restart, Enter Recovery Mode & DFU Mode
    https://www.youtube.com/watch?v=NZ18-StDBIQ&feature=youtu.be

Şimdi iPhone'unuz kurtarma modunda, bir sonraki adım iOS sürümünü cihazınıza yeniden yüklemektir. Bu işlemin yalnızca iOS'un şu anda imzalamaya açık mevcut sürümüyle çalıştığını belirtmek gerekir …

Apple, yeni bir güncellemenin yayınlanmasına devam ettikten sonraki birkaç gün içinde iOS'un önceki sürümünü imzalamayı durdurur ve aslında herkesin iOS'un herkese açık sürümünden daha fazla düşürmesini engeller …

Neyse ki, iOS 16 dan iOS 15 sürümlerine sıfırdan temiz kurulum yaparak sürüm düşürmek tam olarak istediğiniz şeydir, bu nedenle yeniden yüklemek için şu adımları izleyin:

1. Birlikte verilen Lightning kablosunu kullanarak iPhone'unuzu PC veya Mac'inize takın…

2. PC'de veya Catalina Mac öncesi bir bilgisayarda iTunes'u açın. macOS Catalina veya Big Sur kullanıyorsanız Finder'ı açın ve kenar çubuğunda iPhone'unuzu tıklayın…

3. İPhone'unuzda bir sorun olduğunu ve güncellenmesi veya geri yüklenmesi gerektiğini bildiren bir açılır pencere görmeniz gerekir. Geri Yükle'ye tıklayın ve Apple'ın T&C'lerini kabul edin….

Seç ve yüklemeyi başlat :

iTunes ekranında bizlere sunulan iki seçenek var. Birincisi güncelle, diğeri geri yükle. Biz cihazımıza sıfırdan bir yazılım yüklemesi yapacağımız için geri yükle diyeceğiz. Ancak düğmeye tıklamadan önce klavyede Shift tuşuna basılı tutmalı ve Geri yükle butonuna öyle tıklamalıyız …

Shift tuşuna basılı tutarak tıkladığımız geri yükle butonu önümüze bir pencere açacak. Açılan pencerede ilk adımda indirdiğimiz iOS yazılım dosyamızı buluyor ve seçiyoruz. Tamam dedikten sonra iTunes, yazılımı ayıklayacak ve cihaza yüklemeye başlayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir ...

İşlem ortalama 15 dakikadan uzun sürmemelidir bundan daha uzun sürerse veya iPhone'unuz iOS 16 ve temiz kurulum öncesindeki hatalı halinde geri açılırsa, iPhone'unuzu çıkarın ve işleme tekrar başlamadan önce kurtarma moduna yeniden alın …

Ayrıca, iOS 15 final sürümüne yeniden geri dönüş için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız olduğunu belirtmek gerekir…

Cihazınıza yüklendikten sonra, iOS 15 ’in temiz bir kopyasına sahip olacaktır ..

Tamamlandığında, iPhone'unuz iOS 15 final sürümüne sahip olur …

Önemli bir uyarı …

iOS 16.0 sürümü 12 Eylülde yayınlandığı için maximum yedi gün süre ile iOS 15 final sürümü imzalama süreci devam edecektik.Bu süreç dolduğunda artık iOS 15 final sürümüne dönme şansınız olamayacaktır …

Lütfen iOS 16 denemek performans ,stabilite ve pil durumunu gözlemleyip sonrasında iOS 15 final sürümüne geri dönüş planınınız varsa ,16 Eylül tarihne kadar bu işlemcileri adım adım izleyerek güvenli şekilde sürüm düşürme işlemini tamamlayın …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Kasım 2022; 10:23:37 >

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.