Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
108
Favori
490.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    palera1n denedim fakat SEP açığı olmadığından parola vs kullanamıyordum. Jb hazır olabilir fakat stabil değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    beklemekte sorun yok da jailbreaksiz 15.6 rc destekleyekse muhteşem. watusi kullanıyorum trollstore sürümünde icloud desteği var

Haklısınız. Normal parola bile çalışmıyor. Ayrıca tam bir jb çalışmıyor. her yeniden başlatışta ubuntu&macos üzerinden tekrarlama gerekiyor. Beklemeye devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 25 Kasım 2022; 19:1:4 >
  • Merhaba, iPhone 8 Plus telefonum var kaç gündür ios 16.1.1 den downgrade etmeye çalışıyorum birtürlü başaramadım. Telefonun yazılımı düşüyor 15.6 ile açılıyor fakat bu iPhone'un etkinleştirilmesi bir kaç dakika sürebilir ekranında takılı kalıyor. Var mı bilgisi olan, yardım edebilecek? 15.6 RC imzası kapanmadan geçsem iyi olacak.

• doguutetik D kullanıcısına yanıt
    15.6 RC düşmüş durumda,yani cihazda yüklü.Kendi mobil internet veya başka bir Wi FI bulun sorun çözülür …

Bazı durumlarda internet hattı Apple bağlanma hatası veriyor olabilir.Bu tür sorunları yaşayan ilk kişi değilsiniz …

Etkinleştirme için iTunes bağlantınız kalmadı …
    Sadece iPhone üzerinden internete bağlanıp etkinleştirme adımınız bulunuyor….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Aralık 2022; 12:23:40 >
  • komoL kullanıcısına yanıt

Hocam suan hangi sürümdesiniz uzun zaman oldu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 8+ var 13.6.1 sürümü var şu an . bazı uygulamaların yeni sürümlerini yükleyemiyorum ))

şu an software update kısmında 16.1.2 var buna güncellesem mi diye düşündüm.

ama önce sizlere bi sorayım dedim. yıllardır takip edemiyorum donanımhaberin bu bölümünü yabancı kaldım biraz konulara.

iPhone 8+ ile 16.1.2 sürümünü tavsiye eder misiniz ? yada yükleyebileceğim başka sürüm varsa bi tavsiyeniz var mı ? jailbreak istemiyorum

Bu işlemi yaptıktan sonra whatsapp yedekleme yapmamaya başladı. Bu işlemle Alakası var mı acaba ?

• ugur@ kullanıcısına yanıt
    15.7.1 var altta bakın çoğu kişi 16'lı sürümlerden dönüş yaptı

ben de 15.7 kullanıyorum gayet stabil (ip11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 2 Aralık 2022; 0:1:17 >
  • kripto2n K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154350069

• kripto2n K kullanıcısına yanıt
    ‘’iCloud, daha önce yeni bir IOS sürümü yedeklemesi içerdiği için son yedekleme tamamlanamadı ,, hatasını neden aldık ve çözümü nedir ..

Apple işletim iOS & iPadOS sürümlerinin yedekleri alt sürümde kesinlikle çalışmaz…

Bildiğiniz gibi konu başlığı için ara ara sürüm değiştiriyorum.XS Max ile son zaman test yapıyorum.IOS 15.7 den ,16.0 ( DFU ) sonra 15.6 RC ( DFU ) ,15.7 ( DFU ) tekrar iOS 16.1 ( DFU ) ardın 15.7 ( 15.7 imzaları kapandı ) geçmek için iOS 15.6 RC ( DFU ) geçiş yapıp ,OTA ile 15.7 en son 15.7.1 geçtim ve sabit şekilde kaldı …

iCloud yedekleri mevzusuna geçelim .Sıra ile gidiyoruz …

Standart alınacak hata ile bende karşılaştım …

Bunun anlamı üst sürümde iCloud yedeği aldığım için üst sürüm yedeğini görüyor ( 16.1 ) ve kesinlikle 15.7 yedek alamıyoruz veya yedek yükleyemiyoruz .Çok az görünen bir durumdur.Ben agresif şekilde sürümleri gezdim ,yükseltim düşürdüm yine yükselttim vs.

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Sonuç 15.7.1 de ne whatsapp nede başka bir yedek almadım .Buraya kadar sizde aynı sonucu aldınız .Kesinlikle bug değildir.Sürüm düşürür ve yüksettirken,iTunes bağlıyoruz ve otomatik senkranizyon yapar ve o andaki sürümün yedeğini alır.Sebeb budur…

Kesin ve net bir çözüm bulunur …

Adım adım işlemleri yapacağız …

1- Ayarlar / iCloud bölümünü açacağız …

2 - Bu adımdan

3 - iCloud dokunun ve açın ve saklama alanını yönete dokunun …

Bende bu iPhone için 1,2 GB yedek görünüyor.Amacımız bu yedeği silmek …

Yedekleri görmemiz için biraz süreverin ve işlem bitip net yedekleri görmeliyiz …

Bende iki ayrı yedek var .İPhone yedeğinden işlem yapacağız .Cihazımızın yedeğini dokunun yedek açılacak …

Yedeklemeyi sili seçeceğiz ve işlem sonunda yedek olmayacak 0 KB görünecek …

İstediğimiz sonuca ulaştık üst sürümdeki yedeği iCloud sildik …

Artık iCloud yedeğini bulunduğumuz sürümde yedeklemek için ‘’ Şimdi yedekleye dokunun ve işlem bitsin .Biraz zaman alacaktır ve sabırlı olun .( yedek alırken cihazı wlan bağlı ve sarj adaptörüne takılı olmalı )

Gördüğünüz gibi bitti .Bu işlemi size anlatırken bende adım adım yaptım çünkü bu hatayı alıyorum.Fakat fırsat olmadı .11 PM ,12 PM ve 13 PM iOS 15 test ettiğim içim birden çok iphone kullanıyorum .Günlük kullanımda 14 PM 16.1 ile yoluma devam ederken IOS 16 konu başlıgımda aktif oluyorum ve sürüm yorumları yapıyorum …

whatsapp yedeğine alamama sorunun çözümü ..

Üsteki anlatımı adım adım yaptıysanız artık whatsapp yedeği alınamama sorununuz çözülmüş oldu ..

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.