< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (297. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
beklemekte sorun yok da jailbreaksiz 15.6 rc destekleyekse muhteşem. watusi kullanıyorum trollstore sürümünde icloud desteği var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız. Normal parola bile çalışmıyor. Ayrıca tam bir jb çalışmıyor. her yeniden başlatışta ubuntu&macos üzerinden tekrarlama gerekiyor. Beklemeye devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 25 Kasım 2022; 19:1:4 > -
Merhaba, iPhone 8 Plus telefonum var kaç gündür ios 16.1.1 den downgrade etmeye çalışıyorum birtürlü başaramadım. Telefonun yazılımı düşüyor 15.6 ile açılıyor fakat bu iPhone'un etkinleştirilmesi bir kaç dakika sürebilir ekranında takılı kalıyor. Var mı bilgisi olan, yardım edebilecek? 15.6 RC imzası kapanmadan geçsem iyi olacak.
-
15.6 RC düşmüş durumda,yani cihazda yüklü.Kendi mobil internet veya başka bir Wi FI bulun sorun çözülür …
Bazı durumlarda internet hattı Apple bağlanma hatası veriyor olabilir.Bu tür sorunları yaşayan ilk kişi değilsiniz …
Etkinleştirme için iTunes bağlantınız kalmadı …
Sadece iPhone üzerinden internete bağlanıp etkinleştirme adımınız bulunuyor….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Aralık 2022; 12:23:40 >
Hocam suan hangi sürümdesiniz uzun zaman oldu ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 8+ var 13.6.1 sürümü var şu an . bazı uygulamaların yeni sürümlerini yükleyemiyorum ))
şu an software update kısmında 16.1.2 var buna güncellesem mi diye düşündüm.
ama önce sizlere bi sorayım dedim. yıllardır takip edemiyorum donanımhaberin bu bölümünü yabancı kaldım biraz konulara.
iPhone 8+ ile 16.1.2 sürümünü tavsiye eder misiniz ? yada yükleyebileceğim başka sürüm varsa bi tavsiyeniz var mı ? jailbreak istemiyorum
-
Bu işlemi yaptıktan sonra whatsapp yedekleme yapmamaya başladı. Bu işlemle Alakası var mı acaba ?
15.7.1 var altta bakın çoğu kişi 16'lı sürümlerden dönüş yaptı
ben de 15.7 kullanıyorum gayet stabil (ip11)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 2 Aralık 2022; 0:1:17 >
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154350069
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X