Bildirim
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (299. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
12 mini
15.6 sürümde 15.7.1 bulunuyor güncellemer içinde 16 düşünmüyorum yükseltmeyi
15.6 mı kalsın 15.7.1 mi acaba şark hangisinde daha iyidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15.7 ye güncellemenizi öneririm.
Arkadaşlar imzalar açık olduğundan yarın 15.7 RC sürümüne geçmeyi planlıyorum. Bu sürümün normal sürümlerden farkı nedir? Ek olarak 15.7 RC Geçersem WatchOS 9.1 kullanan cihazımıda kullanmaya devam edebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 9 Aralık 2022; 0:51:27 >
15.7rc ile normal sürüm tamamen aynı. Dün akşam 15.7 rc ye geçmeye çalıştım ama imza açık gözükmesine rağmen hata verdi mecburen 15.6rc indirip ona geçiş yaptım. 2 gün 16.1.2 kullandım ama indeksleme bitmeden geri döndüm iOS 15 imzaları kapanabilir diye. Tamam çok akıcı ama hala oturmamış ios 16. watchOS 9 ve üzeri cihazlar ios 16 sürümü gerektiriyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle WatchOS 9.1 sürümü ,minimum IOS 16 ile çalışır.Yani siz IOS 15 süründe kulanamazsınız …
IOS 16 sürümünden ,sadece 15.6 RC sürüme geri dönüş yapabilirsiniz.IOS 15.7 RC sadece OTA üzerinden imzaları açıktır….
Sürüm düşürmek için dönüş yapacağınız sürümün ipsw ve Apple imzasına ihtiyaç duyuyor.15.RC OTA imzalandığı için hata alıp sürüm düşürme gerçekleşmeyecektir …
IOS 15.6 RC sürümünden 15.7.1 sürümüne OTA üzerinden yükseltme yolunuz bulunuyor.Fakat Apple anlık bir imza kapama durumunda 15.6 RC kalmak yada güncel bir IOS 16 sürümüne yükseltme hakkınız korunur …
Stock ve RC kavramları farklıdır …
Stock sürüm gelmeden önce geliştiriciler için beta sürümleri yayınlanır ve en son RC gelir.RC aslında stock sürüm ile aynı sürüm ve yapı numarasına sahip olur.Bazen RC 2 gelme durumuda yaşanabilir …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Aralık 2022; 9:24:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam 15.7.1 sürümündeyim ip13 fakat aşırı derecede şarjımı sömürüyor sizce hangi sürümü kullanayım öneriniz var mı ?
-
Bu sürüme geçtik iyi güzel ama yedek alamıyoruz.Yeni bir sürüme ait yedek olduğundan 16.1.1.Bu sürümde yedek alınmaz diyor.16.2 çıkana kadar kalıp geçicem.Yedek almadan kullanmak bişi ifade etmiyor maalesef
WO 9.1’i de düşünemiyoruz haliyle değil mi?
Evet …
IOS 16.2 geçin …
Son stabil ios sürümü bu olabilir belki.
Tamam hocam yayınlandığında pc üzerinden güncelleme yapacam teşekkürler beklemedeyim.
-
-
IOS 15 sürümüne dönüş yolu artık tamamen kapalıdır…
Dönüş yapmayı düşünüp ,IOS 16 sürümde bekeyen kişiler IOS 16.1.2 ile yola devam edecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Aralık 2022; 17:57:9 >
15.7.2 ne zaman gelir ?
Ancak güvenlik güncellemesi alır artık 15.7 o zaman gelirse gelir
iOS 15.7.2 çıkmış
15.7.2 bende görünmüyor sadece 15de destek kesilen cihazlar için mi çıktı acaba 16.2 yi görüyorum güncelleme olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEİCO -- 13 Aralık 2022; 21:43:23 > -
15.7 deyim, bende de 15.7.2 gözükmüyor, hatta 15.7.1 gözüküyordu şimdi o da yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X