< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (300. sayfa)
-
-
13 PM 15.7.2 sürümüne güncellenebilir mi? Telefon sadece ios 16.2 sürümüne güncelleme gösteriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15.7.1 olan cihazlara neden 15.7.2 görünmüyor acaba hasta etti @QRocKfire ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 14 Aralık 2022; 8:38:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 15.7.2 görünmüyor
15.7.2 gelmis
Dün geldi
@QRocKfire Konuya gel hocam, nedir bu güncelleme? Aydınlat bizi lütfen.
-
15.7.2 sürümü ios 16'yı almayan cihazlar için yayınlanmış sadece
-
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Dün gece iphone 12'mi 16.2 sürümüne güncelledim fakat hiç memnun kalmadım. Anlam veremedğim buglar ve hala düzeltilmeyen klavyedeki otomatik düzeltme hatası beni bezdirdi. Acaba hala ios 15 sürümüne dönüş yolu açık mı bilen var mı? 15.6 RC sürümü için imzalar açık mı acaba?
-
Hayır kapandı geçmiş olsun
Sadece güvenlik güncellemesinden ibaret .Geçmesenizde değişen bir şey olmayacak …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Aralık 2022; 20:48:22 >
12 Mini kullanıyorum 15.6 RC sürümünü yükledim çok memnunum valla 5 yıl bu sürümde kalırım artık 😄 bide Antutu testi yaptım 73k puan aldı 🔥
Yeni mi yüklediniz imzası açık mı hala
-
1 hafta önce yüklemiştim hocam
-
-
İos 15.6 rc ip11 jb beklemesi beni uyandırın
arkadaşlar merhaba, telefona dfu modda temiz yazılım attım. itunes'tan bilgisayara attığım yedeklemeyi geri yüklersem sorunlu yazılım yeniden mi yüklenmiş olur?
-
arkadaşlar merhaba, ios 15'e geçmek isteyenler için açık hala mevcut. ios 15.6 rc1 ipswsini theiphonewiki sitesinden bulup dfu modla geçebilirsiniz. bugün denk geldi yükledim. kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X