Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
110
Favori
488.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcutta 50gb icloud aboneligim olmasina ragmen icloud+ aktiflesmiyor, daha dogrusu private relay kisminda upgrade olarak cikiyor. Tekrar abonelik acayim diye girdigimde sifre vs yaziyorum sonra guncellestirme yapilamadi sonra tekrar deneyin diyerek hata veriyor. Bu sorunu nasil cozebikirim fikri olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdorado kullanıcısına yanıt
    IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

iCoud+ daha yeni tanıtıldı ve IOS 15 aktif kullanılacak ve test sürecinde.İşlem sırasında hata almanız çok doğal.İlginç olan bazı kullanıcılarda iCloud+ aktifleşiyor..

Size özel bir hata değil… Farklı zamanlarda tekrar deneyin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2021; 20:41:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Ilginclik burada zaten. Yukarda icloud+ diyor, hide my email calisiyor ama private relay kismi sacmaliyor. Neyse birkac gun bekleyeyim bakalim

• erdorado kullanıcısına yanıt
    Beta sürecinin bir sonucu .Kararlı sürüm olmadığı için hatalar bulunuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2021; 23:33:37 >
  • Genel olarak heyecan veren bir yenilik yok. iOS14 un gelistirilmis hali. Mail widgeti eilemek icin yeni bir iOS yaomaya gerek yoktu. iOS 15 pazarlama anlaminda Apple icin degisiklikler barindirsada kullanici icin cok onemli degisiklikler yok.

En azindan widget boyutlari gibi daha kisisellestirme olanaklari sunulabilirdi. Ikonlardan olusan arayuzu her uygulamaya interaktif widget getirerek biraz daha renklendirilebilirdi. Sanirim bu dediklerimi iOS23 te goruruz artik…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Haziran 2021; 23:5:52 >
  • Sirf girgir şamata olsun diye yüklenebilir yükleyip pişman olucaklarin sayisi ios 14 oldugu ve diger sürümlerde oldugu gibi yogun ve şikayet dolu olucaktir sabirsizlikla ios 15 gecenlerin sayisini bekliyorum:))NOT: Gecmeyin:))

Beta sürümünü deneyimlenmek isteyenler ve sonrasında memnun kalmayıp geri dönüş yapacak kullanıcıları için önem bir konu Arşivli yedek alma:

Bir çok kişi Arşivli yedek almayı duymadığınızı tahmin ediyor.Bu yüzden önemli bir konu olduğu için size anlatmak istedim…

Apple’ın beta programını iPhone ‘umuzda denemek istiyorsanız ( ister geliştirici olmak, ister herkese açık beta sürümüne katılmak veya mevcut bir beta güncellemesinin IPSW'sını kullanmak olsun vs.her zaman daha önce kullandığınız kararlı iOS sürümüne geri dönmek isteme olasılığınız vardır.

Beta sürümünden hemen düşürmek için, son kararlı iOS sürümünüzün arşivlenmiş bir yedeğine sahip olmak isteyeceksiniz…

İPhone'unuzdaki en son kararlı iOS güncellemesine hemen düşürmek için, üzerinde olduğunuz sürümden önceki iOS sürümünün arşivlenmiş bir yedeğini almak isteyeceksiniz…

Durum ne olursa olsun, son iOS sürümünün arşivlenmiş bir yedeklemesine sahip olmak, bu iOS sürümüne geri atladığınızda kayıpsız geri dönüş yapma anlamına gelir…

İOS Beta veya Yeni Sürümden Ayrılmak İstediğinizde :

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

Apple Beta Yazılım Programı veya Geliştirici Programı'ndan bir iOS beta profili yüklediyseniz, bu profili kaldırabilir ve Apple'ın "Yazılım Güncellemesi"nde gösterilmesi gereken yeni bir kararlı iOS güncellemesi yayınlayana kadar bekleyebilirsiniz…

Apple şu anda kullandığınız beta güncellemesinin kararlı sürümünü çıkana kadar beta sürümünde kalmak anlamına gelir.Bu yüzden bu karar mantıklı değildir ..

Büyük olasılıkla hemen eski stabil versiyona geri dönmek isteyeceksiniz …

Apple önceki kararlı sürümü imzalamayı bırakmadan önce beta sürümünden hemen veya en son kararlı sürüme düşürmek istiyorsanız, IPSW biçiminde bir geri yükleme görüntüsü kullanmanız gerekir…

Geri yükleme ( Arşivli yedek ) yöntemi, artık istemediğiniz yazılımı kurtulmak için en önemli unsurdur. Sahip olduğunuz belirli iPhone modeli ve istediğiniz kararlı iOS sürümü için doğru IPSW dosyasını bulursunuz, ardından iPhone'unuza yüklemek için iTunes veya Finder'da kurtarma modunu kullanırsınız. Bundan sonra, bir arşiv yedeklemesi kullanarak geri yükleyebilirsiniz…

Daha sonraki süreçte size Mac OS X ve iTunes üzerinden Arşivli yedek almanın tüm detaylarıı anlatmayı düşünüyorum...

Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …

iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]

Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]

[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]

Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]

Dezeer Hi Fi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2021; 20:19:15 >

• Yeni birsey daha kesfettim. Safaride yeni sekmeler icin arka plan resimleri atanabiliyor. Safaride yeni sekme acip Duzenle deyin ve ennaltta Arkaplan resmini aktif edip ordaki 9 resimdem birini isterseizde Foto galerinizden sectiginiz bir resmi Safari sekmeleri icin arkaplan olarak atayabilirsiniz.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Safaride adres kutusundaki üç noktaya bir süre basınca site destekliyorsa okuyucu moduna geçiyor.

Ayrıca drag and drop(sürükle bırak) ile sayfadaki bir resmi tutup imessage, whatsapp gibi uygulamalara sürükleyip kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 12 Haziran 2021; 22:16:24 >
  • Telefonu kapatirken guc tusuna basili tutunca halen daha sifre girmek zorunda kalmadan kapatilabiliyor.

Apple hava durumu uygulamasının eklemediğim halde ısrarla USA Cupertino hava durumunu kendi lokasyonum olarak nadiren gösteriyor.Çok sık olmasada var.Tesadüfen hava durumuna dikkat etmesem Frankfurt diye Cupertino hava durumunu, bulunduğum yerin hava durumu sanıcam. Hava durumu uygulamasında bug hatası var .Yahoo weather kullanmaya devam edicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2021; 20:42:9 >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bu güvenlik için çok önemli olmasına rağmen nasıl bir gerekçe ile yapmıyorlar merak ediyorum. Muhakkak bir gerekçesi vardır, yoksa en basitinden çalınan cihazları bulmak daha kolay olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Haziran 2021; 15:25:40 >
  • Siri ayarlarinda altyazi kapali olmasina ragmen altyazi cikiyor. Bu betanin kesfettigim ilk Bugi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Haziran 2021; 15:27:7 >
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Bir dene o zaman telefon kilitliyken kapatabiliyormuymussun.

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Kapatılabiliyor? Bir deneyip öyle yazsaydınız keşke, ekran kilitli ve faca id okumasın diye çapraz tutup ya da touch id ile açmadan da kilitli halde kapatabiliyorsun. Yani çalınsa zaten yüz okuyamayacağından direkt kapatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Haziran 2021; 21:22:52 >
  • Bu Offline Siri özelliği geldi mi?

Sanıyorum offline siri ve live text gibi özellikler xs(A12 çip) modelleri ve üstü için sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 13 Haziran 2021; 9:34:6 >
  • Her iOS çıktığında “Bu ne la aynısı” diyorum, kurmaya üşeniyorum ve unutuyorum. Sonra millet konuştukça merak edip yeni betayı kuruyorum. Telefon ısınıyor, takılıyor hatalarla uğraşıyorum, geri dönmeye üşeniyorum en son sıfırlıyorum telefonu oh be bir daha geçeni dövsünler diyorum ama seneye aynı döngü tekrar ediyor…

Şimdi biri beta profilini atmış kurdum profili. Yine pişman olacağım at fav’a bekle

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.