< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ilginclik burada zaten. Yukarda icloud+ diyor, hide my email calisiyor ama private relay kismi sacmaliyor. Neyse birkac gun bekleyeyim bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2021; 23:33:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Haziran 2021; 23:5:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2021; 20:19:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 12 Haziran 2021; 22:16:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Temmuz 2021; 20:42:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Haziran 2021; 15:25:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Haziran 2021; 15:27:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Haziran 2021; 21:22:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 13 Haziran 2021; 9:34:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Her iOS çıktığında “Bu ne la aynısı” diyorum, kurmaya üşeniyorum ve unutuyorum. Sonra millet konuştukça merak edip yeni betayı kuruyorum. Telefon ısınıyor, takılıyor hatalarla uğraşıyorum, geri dönmeye üşeniyorum en son sıfırlıyorum telefonu oh be bir daha geçeni dövsünler diyorum ama seneye aynı döngü tekrar ediyor… Şimdi biri beta profilini atmış kurdum profili. Yine pişman olacağım at fav’a bekle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |