< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (9. sayfa)
-
-
Apple bu sene genelde pazartesi ve cumaları çalışıyor. Bugün yeni beta gelirse şaşırmam. Ama en geç Haziran 22’ye kadar bekliyorum yeni betayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne hasta bekledi sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, senin şu betaları beklediğin kadar.
☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastasıyız betaların.
Fotoğraftaki yazıyı text dosyasına çevirme lumia 920de bile vardı. Yoldaki tabelanın fotoğrafını çekiyordun adresi internette aratıyordu.
Apple bunu a12 çip ve üstğne getiriyorlar. O zaman a11 işlemciye niye bionic diye pazarladın.?
Basit yazılımla çözükecek kolaylıklar.
Apple gizlilik üstüne reklam yapıyor ama en büyük fişleme ve konum takibini apple yapıyor. Airtag olsun , cihaz kapalıyken takip sistemi olsun vs.. Siri aktifken ortam dinlemesi yapaken yukarıda turuncu simge bile çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 20 Haziran 2021; 15:51:16 >
iPhone 7 için şimdilik kamera ile çekimde live text aktif değil. Ancak spotlight ile aramalarda mevcut bazı fotoğraflardaki yazılar da çıkıyor.
Arayüz çoçuk oyuncağı gibi cicili renkler ağırlık yok. Aşırı Yuvartılmış köşeler. İşlevsiz kontrol merkezi ve bildirim çubuğu.
Milleti **** yapacaklar akıllarınca , abdnin gizli planı ios üzerinden lgbt propagandası yapmak.
Ciddi misiniz?
iOS 15 beta 1 ile gelen irili ufaklı 500 yenilik/değişiklik:
EverythingApplePro E A PyoutubeiOS 15 Beta The Movie! 500 Features/Changeshttps://www.youtube.com/watch?v=NJpIvnz3yWs&feature=youtu.be
Eski cihazlarda şimdilik çalışmayan iOS 15 özellikleri
https://www.youtube.com/watch?v=D9mBPyaA4L4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 20 Haziran 2021; 20:5:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Herkese merhaba, fotoğraf ve kameradan yazı kopyalama olan canlı metin özelliği iphone 11’lerde kullanılabiliyor mu? Deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim.
-
Bugün bir dünya uygulamaya güncelleme gelmiş. Demek ki akşama ya 15 beta 2 çıkacak, ya 14.7 nin yeni betası gelecek, ya 14.6.1 gelecek ya da direk 14.7 yayınlanacak.
-
Alakası ver mı ki????
-
Apple stock sürüm ilk betalarında 3 hafta üstünde bekledikten sonra ikinci betayı çıkarıyor.IOS 15 beta 2 Public Beta olarak gelme ihtimalide var..Bu güne kadar Apple bu yolu seçiyor.Ama Tabiki en son kararı Apple veriyor.IOS 14.6.1 gelmesi muhtemel fakat IOS 14.7 betaları yayınlandı onunda stock sürümü gelebilirim?Çok çelişkili bir durum var.IOS 14.7 beta gelebilir.Yada IOS 15 beta 2 ve 14.7 aynı anlarda beta da gelebilir.Apple bu sene çok fazla planını değiştiriyor..15 beta 2 bu gün beklemiyorum.Apple ne süpriz yapacağını akşam 20 gibi görücez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Haziran 2021; 14:35:41 >
Normal süreçte beta programı 2 hafta sürüp salı veya Cuma günleri geliyor.Bu yüzden tahmin yürütmüş arkadaşımız.
Başka bir detayda uygulamalar yeni sürüme uyum için toplu güncelleme yoluna gidilir..IOS 15 beta 2 bu süreçte beklemiyorum.İlk stok sürüm üç haftayı geçebiliyor..
Bu şu anlamıda çıkarabilinir.Acaba IOS 14.7 betaları bitip ana sürümü gelecek yoksa beta 14.7 gelebilir.E hata düzeltmesi gerekiyor pil yüzünden 14.6.1 süpriz olabilir..
AMA !.. Apple bu sene süprizlere yöneldi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Haziran 2021; 14:34:13 >
Apple Temmuz ayında 15 için Public Beta sürüleceğini belirtmişti. Developer beta 1’i public beta olarak sunmaz, muhtemelen bu hafta beta 2 gelir. Onun betasını public olarak sunar. Gelmezse de gelmemiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Haziran 2021; 14:37:15 >
Apple Public Beta ikinci betada sunacak gibi.. Public Beta bahsetti.Bu gün beta 2 çıkarsa geliştiriciler için çıkar..Ama 4 temmuzda Public Beta bekleniyor.Çelişki burda var..Bu benim görüşüm yanılabilirimde Temmuz ilk haftası bekliyorum.. Public Beta 3 verecekse o başka ..Fakat beta 1 den sonrası Public Beta dendi..Kafa karıştırıcı bir durum..Apple süprizleri bitmez..Akşam öğreniriz ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Haziran 2021; 14:44:44 >
Bende Apple iPhone 8 Plus kullanıyordum her zaman beta sürümleri kullandım fakat bu beta yüzünden telefon çöktü servise vermek zorunda kaldım. Korktum artık beta kurmaya. iTunes'a bağlamaya çalışıyorum görmüyor.
Mecbur servise verdim. Gerçi bataryasını yenileyecektim fırsat oldu. Sıfır yazılım yüklendi. iOS 14.6 kurulmuş fakat bende iOS 15 sürümünün yedeği var dosyaları bu yedekten alabilir miyim acaba ? Fotoğrafları ve notları almak istiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 22 Haziran 2021; 20:45:52 >
Hocam 15 in yedeğini 14 ve sürümlerine yükleyemezsin fakat harici programlarla çıkartma yapabilir misin bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Araştırayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X