Şimdi Ara

IOS MU BUNDAN SONRA HAYIR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 aydir iphone 6s plus 128gb kullaniyorum. Sabahtan aksama kadar tel elimde ve 20gb bos alan kaldi. 900 kusur fotograf var, cydia dan kurdugum bir suru tweak var zerre kasma yok. Bundan onceki telefonum note 2ydi. Kendi arayuzuyle kullanmak imkansiza yakin oldugu icin miui kurup rahat etmistim.
    iphone'un en buyuk eksikligi 3g acikken bataryayi somurmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaşın ismini yazın özellikle takip edin, bir kaç aya kalmaz apple forumlarında boy göstermeye başlar.. ama her seferinde de bu konuyu alıntı yapıp altına HAYIRDIR yazalım :)
  • 300 liralik telefonla 3000 liralik telefonu karsilastirmak olmadi. Bari Note 5 falan alsaydiniz o zaman tamam iyi secim derdim. iPhone 6'dan Z3'e gecmek sacma bence. iPhone seviyorum fakat ulkemizdeki fiyat etiketini ona yakistiramiyorum. iPad Pro ile ayni fiyat, ki iPad Pro Amerika'da 200 dolar falan daha pahali. Tamam Apple'in sucu degil, ama yine de o fiyata alinmaz.

Hayirli olsun telefonunuz, birkac ay sonra uzulmezsiniz insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    kendinle karıştırdın beni sen hayırdır ?? :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihinizden dolayı sizi tebrik ederim. Böylece ben hala iOS kullanmaya devam edeceğim için. Kasma yapacak güncellemeyi yüklerken ilk çıktığı saatlerde 1 kişilik sıra Hakkı kazandım. Size teşekkür ederim. 2 telefonum var. Sırf hem merak hem de iki adet iPhone ortamda değişik algılanıyor diye ilk çıktığında 4Si LG G2 ile değiştirdim. iki yıl aralıksız kullandım. 5 ve G2yi. İlk başlarda abovvvvvvv dediğim cihaz sonralarda bir baktım aaaa, sonra hmmmm daha sonraki güncellemede ise bu ne ya seviyesine indir. 5 hala devam ediyordu. 5i satıp 6 plus G2 kombinasyonuna devam ettim. G2 artık çalmadıkça elime bile alınmıyordu. Sonra dedim artık değiştireyim. 6S plus aldım. G2 artık yerlerde sürünüyordu. ( Bu arada yüklü uygulama face twit whatsapp Boom Beach ve sahibinden) sonra öldü git sattım yanına 6S aldım. Kafam çok rahat. Tek aradığım şey. Ekrana çift tık ile ekran uyandırması. Geri kalan sadece mazi! Bu hayırlı kararınız ile aldığım 6S sıra beklerken sizin androide geçişinizle sonlarda kalmayacak. Tekrar teşekkür ederim. Ha bu arada aynı rakamlara yakın aldığım 5 ve g2 neredeyse satarken yarı yarıya idi! Cihazınızı güle güle kullanın.

• g2 kullandim o kadar 1 guncelleme ile telefon bitti. yeni guncelleme vercez duzelecek dediler veremediler. bakin bunu yapan lg. sony lg var gerisi cop. bunu lg yaparsa digerleri neler yapar. telefonu kapatmadan 2 gun kullan bak nasil kasiyor bi yeniden baslatma istiyor. ayrica 1 hafta falan telefonu sadece sosyal uygulamalar yuklu olarak kullandim yok kasiyor. iphone 5s aldim kasma yok sarj harika. 9.2 yuklu. kamerasi super demissiniz kamera icin telefon alinmaz ha ille de kamerasi iyi olsun derseniz gidin lumia alin. 2400 tl lik androidi 300tl lik androidle bir tutmussunuz sonra da iphone lardan daha iyi demissiniz allaha havale ediyorum. kamera takintili birisi iseniz 2000tl ile guzel bir fotograf makinasi alin bu isi prof. olarak yapin 400tl ile de gidin bi android alin takilin bakalim. buraya daha sayfalarca yazi yazarim da anlayacaginizi sanmiyorum.

• "3000 verip JB bekliyoruz" kısmından sonrasını okumadım.

Neymiş? Android ile istenilen siteden bir şeyler indirilip kuruluyormuş! Ulan telefona 3000 veriyosan parana kıy da insanların emeğine 59 kuruş ver. 1 lira ver. 1 paket az iç, 10 lira ver.

Mantığa bakar mısın?
    Korsancılık oynayamıyorum diye ağlamış durmuş.
    Tükenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.