Şimdi Ara

IOS MU BUNDAN SONRA HAYIR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

Genel olarak haklisiniz, iOS uygulamalari daha kalitlei sebebi Appstorenin belli kurallarina uyma zorunlulugu. Android acik kaynak kodlu dolayisiyla bu konuda isi zor olsada Lollipop versiyondan sonra adam oldu her konuda hizla gelisiyor, uygulama konusunuda ilerde duzeltirler. Apple birzamanlar androidi ciddiye almazdi simdi ne duruma geldiler. Android6 versiyonda gizlilik ve guvenlik konularinda buyuk gelisme kaydediyorlar. Bir yil once Android hakkinda bunlari yazacagimi dusunmezdim bile.

iyi o zaman bu konuları düzelttikleri zaman geçeriz biz de androide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş konu açma kardeşim ne kullanıyorsan kullan bize ne ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzat alnını öpüüümm

• bu fanboylar sanırsın herşeyin orjinalini kullanıyor :)))) telinizdeki şarkıların % kaçı satın alınmış ? ben size ios u bırakın demiyorumki ben kendi kullanıpta gördüklerimi söylüyorum 400-500 liralık cihaza 3-4 bin lira vermek sizin hoşunuza gidebilir ama ben para basmıyorum hele birde çıkardığı cihazs ayrı onun kalemine ise ayrıca para isteyen bir şirkete güvenim hiç olmaz.çıkardığı sürümler ortada o yüzdenmi 4s 5s 6 sahipleri ağlıyor cihaz kasıyor klavye takılıyor menüde takılmalar oluyor nerede kaldı stabilite ? bi şarkıya 4-5 lira verip dünyaya hukuk dersi verdiğini zanneden adamlar gelip buraya ahkam kesmesinler jailbreakı aç kurtlar gibi beklediğinizi evinizdeki anneniz bile biliyor !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: asım2

önüne gelen ios stabil bilmem ne diye apple ı savunuyor zaten. sanki para onların cebine gidiyor.

Sankİ para senin cebinden çıkıyor ? :):)

• Bende apple fanı olarak ios 8 den sonra apple ın zırvaladığını düşünüyorum her gelen güncelleme cihazı daha iyi yapacak derken iyice berbat ediyor gm 4g aldım düşük bütçeyle on numara cihaz ios 6 lı ios 5 li steve reyizli günleri özledim.

• Durumumuz yoktu okuyamadık.

• Ben wp hayranıyım 2.5 sene kullandım ama ona biraz Zaman vermeye karar verdim ve iOS,a geçtim sebebi wpnin uygulama eksiklikleri idi ancak akıllı telefonlarda benim için bir 3.şık yok android Cidden kötü sistem dün kutusundan galaxy A7 açtım böyle ufakta olsa kasmaları hissediyorsun daha 0 telefonda,çevremin ise nerdeyse alayı android kullanıyor ve hepsi her zaman pişmanlıklarını dile getirmiştir. Tekrar söylüyorum Sony Samsung falan bence üst düzey cihazlar çıkartıyorlar ama o işletim sistemiyle mecburen yenilgiye mahkumlar..

• Ve karşınızda 6s'in en güçlü en güncel nexus'u hızda ezdiği video... Umarım bazılarına tokat gibi cevap olur
  • Söylediklerinde yanlışlar olsada belirtmek istediğin meselenin doğru olduğunu düşünüyorum. 1 ay sonra iosa dönersin ifadesi bence anlamsız kalıyor artık. Ailemde 2 kişi android akıllısı kullanıyor 3 ay oldu herhangi bir sorun çıkmadı. Hatta ben telefonları alıp arada film izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rameower

bu fanboylar sanırsın herşeyin orjinalini kullanıyor :)))) telinizdeki şarkıların % kaçı satın alınmış ? ben size ios u bırakın demiyorumki ben kendi kullanıpta gördüklerimi söylüyorum 400-500 liralık cihaza 3-4 bin lira vermek sizin hoşunuza gidebilir ama ben para basmıyorum hele birde çıkardığı cihazs ayrı onun kalemine ise ayrıca para isteyen bir şirkete güvenim hiç olmaz.çıkardığı sürümler ortada o yüzdenmi 4s 5s 6 sahipleri ağlıyor cihaz kasıyor klavye takılıyor menüde takılmalar oluyor nerede kaldı stabilite ? bi şarkıya 4-5 lira verip dünyaya hukuk dersi verdiğini zanneden adamlar gelip buraya ahkam kesmesinler jailbreakı aç kurtlar gibi beklediğinizi evinizdeki anneniz bile biliyor !!!

iphone 6 kullanıyorum ağlamıyorum

spotify premium var şarkıları oradan dinliyorum

senin gibi parasız adamlar zaten almasın bu telefonları sonra böyle çemkirmeye başlıyorsunuz işte

• O nasıl bir farktır. Normal ama bilinen birşey.
  • - Bluetooth yok.
    - Sol elle tutunca çekmiyor.
    - Düşünce arka camı kırılıyor.
    - Home tuşu bozuluyor.
    - Kasa soyuluyor.
    - Kasa yamuluyor.
    - 5S 9.2 de acayip kasıyor,6S satıldın diye kafamıza silah dayayarak güncellettiler.
    - Sarj döngüsü 500 ü geçmiş.
    .....
    Yıllardan beri bu forumda ne zaman apple bölümüne girsem yukardaki başlıkları gördüm. Bu forumdan çok şey öğrendim ancak apple bölümü olmasa daha hayırlı.

Konu sahibi arkadaşa cevabım da şudur;

- Ben iPhone'u kalite,sağlamlık,müşteri hizmetleri ve iOS için kullanıyorum ve sigara gibi bir alışkanlık benim için. Elime herhangi bir samsung telefon aldığımda aradığım şeyi kesinlikle bulamıyorum çok karmaşık geliyor ve genelde malzeme kalitesi bile çok düşük. Sana android ile mutluluklar dilerim.

• Para bizim cebimizden cikiyor. Stabil diye diye stabil oldu.

• İphone hayattır

• rameower R kullanıcısına yanıt
    IOS'a söylediklerin bir nebze doğru ancak donanımlar arttıkça yazılım yapılırken de ona göre yazılır. Ben de Apple olsam eski bi cihazı çok hızlı çalıştıracağım diye kodlama kısmında o kadar kasmam. Hem programcıyım hem de 4S kullanıyorum bunu da belirteyim. Ayıca bende şirket sahibi olsam yeni ürünlerimin satılması için bir politika izlerim bunda bir yanlış göremiyorum. Tabi almak,satmak, kullanmamak kişiye kalmış.
  • Ne bir ayı yav siz 2-3 yıl önceki android cihazlardan bahsediyorsunuz, işim gereği ios da android de de ikisinide kullanıyorum, bir ay sonra şişer kasar hesabı o eskidendi, yanlız ıphonun her yeni güncellemede eski modeli boşa çıkarma huyunu, ve birde 3000 tllik telefonda 16gb dayatma huyunu hiç mi hiç sevmiyorum, 2010 model macbook kullanıyorum son sürüm ios yüklü halen çatır çatır çalışıyor bunu ıphonlarda yapmıyor, benimde niyetim bir dahaki sefere ıphone almama yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 8 Ocak 2016; 11:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

BU BENİM ÖMRÜNDE İLK ANDROİD CİHAZ KULLANIŞIM

Bunu en uste yaz hocam. Bosuna okumasin millet
    Ayrica o androidi 1 ay kullan kosa kosa iphone almaya gidersin

o eskindendi artık iosta 1-2 ay içinde şişmeye başlıyor mesela resim web vs şeyler birikince telefonda hepsini silmek formatlamak gerekiyor yoksa eski performansı vermiyor ve bariz yavaşlama görülüyor. şuan androidle gözümde tek farkı kullanım kolaylığı ve popüler olması
  • Hocam 6 plus cihazım 4-5 aydır hunharca kullanıyorum, film dizi indirip izliyorum, günde 1 saate yakın online 2gblık oyunlar oynuyorum, günde 2 saat safari takılıp, whatsup, facebook geziniyorum , 80 civarı uygulama 450 resim filan var, sürümden kaynaklanan ufak tefek saniyelik teklemeler dışında telefonda ne bi kasma ne bi yavaşlama hissettim, betalarla da bariz daha da hızlanacağı ve düzeleceği görülüyor ki düzelmese de olur :). Forumda son android amirallerin sayfalarında yazılanları okuyunca iyi ki geçen senenin cihazı olan 6 plusım var diyip tatmin oluyorum...:):)

• Öff hep aynı muhabbet, sıktı artık. Başka bir işletim sistemi çıksada konuyu değiştirsek.

Buradan Amerika Başkan'ı dahil herkese sesleniyorum, parasıyla değil mi kardeşim isteyen istediğini alır. Beğenmedin mi ülkenin en ücra köşesinde bile 2. El dükkanları var, sat android mi alıyon, iPhone mu alıyon yoksa Flash TV de satılan çakma telefonlar var onlardan mı alıyon , ne alırsan al.

Sıktı artık bu muhabbet, konu kilit lütfen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.