Şimdi Ara

IOS MU BUNDAN SONRA HAYIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı görüp ios cihazına 3.500 lira verip aldığı cihadan bir 300 liralık android cihazın bile daha işlevsel olduğunu anlayan ama elinden gelecek birşeyi olmadığı için ios fanboyluğu yapanlar hemen laf atacaktır eminim :)

ÖNCELİKLE 2 yıl 4s 1 yıl 5s 6 ayda 6 kullandım yani ios hakkında 3.5 yıllık bir tecrübem var yok çok stabil yok bilmem ne ulen cihaza bişey yükleyemiyonki kassın.aldığınız gibi boş boş duruyor ben 3.5 yıl içinde jailbreak ta yaptım envai çeşit tweak da kurdum cihazlar her türlü kasıyor her türlü ısınıyor kendinizi kandırmayın.bir android cihazda onlarca uygulama onlarca oyun onlarca sistem dosyalarına erişim programları yüklü ve onlar kasınca aa androidler kasıyo diye seviniyonuz ülen biz apple storeden başka biyerden bişe kuramazken adamlar dilediği siteden herşeyi indiriyor.biz jailbreak bekliyoruz ve o cihaza 3 bin lira veriyoruz ondan sonrada donsuz züğürtler gibi cihazım stabil cihazım cok hızlı sanki uzay mekiğiyle okula gidip geliyosun cihazına bişey yükleyemediğin için cihazın hızlı.koskoca apple azıcık ios sürümünün güvenliğini artırayım 2 tanede uygulama koyayım sürüm 9 diye yayınlayayım dedi hepniziden geldi şikayetler 6 plus 6s i olan bile cihazım kasıyor diyo ne oldu çok stabildi cihazlarımız 2 yenilik gelince neden kasmaya basladı ?Hadi hepsini attık bir kenara sırf yeni çıkan ürünleri satılsın diye iphone 5s ve aşağısını yaktı apple ios 9 la.bilerek cihazları yavaşlattı ios 8 le canavar olan 4s 5s neden 9 la kasım kasım kasılıyor ? ben onu bunu bilmem ip 6 cihazdan xperia z3 e geçip kısa süreliğine kullandım cihaz uçuyor.Android eski android değil kodlama hataları giderilmiş bugün avea bayide xperia z5 i inceledim cihaz yeminle harika kullanıcılar için birçok oyunu yüklemişler sosyal medya araçları dosya yöneticileri filan cihazda 15-20 bilindik oyun-uygulama vardı cihazda gram kasma yok dehşet ötesi kamerası var fiyatı 2400 2-3 ay sonra olur 2200.gidip önceki ios cihazlarından farkı olmayan ip 6s e 4 bin tl yi vermem ben hele hele kullanıcılarını sömürmek için çıkardığı sürümleriyle cihazları yavaşlatan bir şirketten cihaz almam artık.açlıktan ölen ama elinden ıphonunu düşürmeyenlerin dediği gibi artık yeni androidlerde donma filanda yok .gerçekten bir cihaz kullandığını anlıyosun tamamen özgürsün jailbreakı tarihe gömüyosun aylarca jailbreak beklemiyorsun elin çinlilerinin keyfini hiç beklemiyosun yada jailbreak ın olmadığı zaman dosya oyun müzik indirmek için 40 takla atmıyorsun senin jailbreakla cihaza getirdiğin özellikler 250-300 liralık androidlerde bile var.KISACASIhayat varmış diyosun BU BENİM ÖMRÜMDE İLK ANDROİD CİHAZ KULLANIŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameower -- 6 Ocak 2016; 21:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BU BENİM ÖMRÜNDE İLK ANDROİD CİHAZ KULLANIŞIM

Bunu en uste yaz hocam. Bosuna okumasin millet
    Ayrica o androidi 1 ay kullan kosa kosa iphone almaya gidersin

• İlk android kullanırken bende böyleydim androidden ios a geçte ozaman anlarsın asıl 300 liralık telefonla 3000 liralık telefonun farkı olmadıgını 300 liralık androidde kasıyor 3000 liralığıda

• hocam androidi ilk defa görmüyorum etrafımda ailemde kullananlar var ben ise onların tersine ios u kullanıp savunan biriydim ama apple çakallığa döktü işi cihazları bilerek kasıtlı yavaşlattı hani o kullanıcısına premium hizmet sağlayan şirket ? şimdi olmuş para tuzağı insanlara nasıl çakarım diye düşünüyo .Elalemin cihazın yanında verdiği ekran kalemini apple parayla satıyor zaten cihazı ederinden fazla satıyor yanına kalemide parasıyla.

• 1 ay a kalmaz ios a dönersiniz yine merak etmeyin

• Yıllardır aynı muhabbet sıktı artık adminlerin bu işler için sabit konu açması lazım ve bu zırvalıkları orada toplamaları lazım.
  • Ben de iPhone kullanıyorum, ama şu son ios 9.2 ile batarya performansı gerçekten kötüleşti.
    Ayrıca 500 şarjdan sonra, telefon garanti dışı diyorsunuz, ona da tamam, fakat 275 lira batarya değiştirme parası gerçekten insafsızlık, bari 150 lira alın da insanlar verdiği parayı helal etsin. Çoğu kullanıcı orj batarya pahallı diye telefon tamircilerine 100-120 liraya batarya değiştiriyor veya kendim değiştiririm diyerek telefonu pert ediyor.
    Ayrıca, iPhone 4S ve iPad mini ve iPad 2 de ,ios 8.4.1de güncellemeyi kesmeleri gerekirdi fakat ios 9.2 ile bu cihazlar kullanılmaz hale geldi.. Hatta iPhone 5 bile can çekişiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tmm

• Bu tür konularda konu sahibine fazla yüklenmeyin arkadaslar nasılsa bakar bakar gider.
    Dehşet ötsesi kamerası olan cihazınıda alıp android forumuna gidip konu açsa daha etkili olurdu sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu her zaman aynı muhabbet bir taraf iosa gömüyor, diğer taraf da hemen geliyor 1aya kalmaz koşa koşa zıplaya zıplaya gelirsin diyor. 2 tarafın da gözü kör olmuş aklı sıra bişey biliyorum havasında. İkisinin de birbirine artıları mevcut kişinin kendi kullanım alışkanlığına bağlı neyi seçeceği, bana soracak olursanız iphonelar "Türkiye" için bu şartları hak etmiyor, ama alan adama da kimse bişey diyemez, basit uzun ömürlü sorunsuz müşteri memnuniyeti çok iyi olan bir firmanın cihazını almak istiyordur alır, öbürü de telefonuna usb bellek mouse klavye takar torrentten film indirir, atıyorum spen ihtiyacı vardır vs gider android alır. Bir de Android 1 ay sonra kasıyor muhabbeti cidden baydı 2.5 yıl oldu htc one mükemmele yakın çalışıyor, işin özü iki platform da çok iyi tercih kullanıcının.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz burada android telefonların sadece takılmalarını degıl android işlemcili mobil telefon üreticilerinin müşterilerine gerekli yazılım ve teknik desteği saglamaması ilede elestiriyoruz. Ben 5 Yıl Samsung kullandım. Ama iPhone da seytan tuyu var

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    mesela seninde o zırvalıkların içinde olman lazım değilmi ? bence sizin gibiler için ayrı bir yer açılması lazım ben apple de eleştiriyorum bundan sanane istemiyorsan konunun içeriği başlıkta belli hiç girme konuya .post kasmanın alemi yok

• keşke ios u çıkarmadan önce sana sorsalarmış
  • Bende iPhone 5 var ios9.2 yükledim çatır çatır çalıştırıyor

• iphoneda elma logosu olmasa 600 lira ya eder ya etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rameower

mesela seninde o zırvalıkların içinde olman lazım değilmi ? bence sizin gibiler için ayrı bir yer açılması lazım ben apple de eleştiriyorum bundan sanane istemiyorsan konunun içeriği başlıkta belli hiç girme konuya .post kasmanın alemi yok

Post kastmaya ihtiyacım var mı sence? Eleştiriler tabiki olacak fakat bunlar tek bir başlık altında toplanmalı , zırvalık kelimesini ise kendini ifade etme şeklinden dolayı kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 6 Ocak 2016; 23:22:27 >
  • Laf yemek istemiyorsanız provakatif APPLE düşmanlığı içeren ifadeler yazmayın buraya, kullanmak istemiyorsanız kullanmayın.

APPLE'a hakaret edenler MERCEDES, BMW'ye binenlerede aynı eleştirileri yapsın lütfen. Çünkü KUŞ TÜRÜ ŞAHİN'de eve götürüyor, MERCEDES'de eve götürüyor. Bu mantıkla bakarsak iki marka arasında tek fark fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Bu tür konularda konu sahibine fazla yüklenmeyin arkadaslar nasılsa bakar bakar gider.
    Dehşet ötsesi kamerası olan cihazınıda alıp android forumuna gidip konu açsa daha etkili olurdu sanki

Hocam arkadaşın dehşet ötesi dediği telefon iyidir güzeldir stabildir filan da kamerası 23 mp ama bildiğin 8 mp çekiyo ve forumda millet kamera leş yazıp duruyo...:):),

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminmisin kamerasının leş olduğuna ? youtubede onlarca kamera karşılaştırması var z5 ya birinci yada ikinci çıkıyor hep.bu karşılaştırmalar gayet bilirkişi ve profesyonel şekilde yapılıyor kamerasını eleştirebilirsin saygı duyarım ama leş demek o işten hiç birşey anlamadığını gösteririr

• Benim tek anlayamadığım şey bu apple telefonlara ve tabletlere niye böyle aptalca bir çözünürlük koyuyor?Ne bir youtube videosunu ne attığın bir şey altta üstte siyahlıklar olmadan izleyebiliyorsun.Bir tane ya tek bir tane geçerli makul sebep söyleyin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.