Şimdi Ara

iOS SDK ile iPhone Programlama Dersleri(10.Ders eklendi-31 Temmuz 2011 Pazar 18.26) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
41
Favori
18.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal mac kurmak için işlemcinizin hardware virtualization adında bir özelliği bulundurması ve bunun BIOS ayarlarından Enabled yapılması gerekiyor aksi taktirde sanallaştırma işlemi yapamazsınız.Önce BIOS ayarlarından özelliğin etkin olup olmadığını kontrol edin ya da böyle bir özellik var mı diye.Eğer işlemciniz eskiyse bu özelliği taşımıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo

Sanal mac kurmak için işlemcinizin hardware virtualization adında bir özelliği bulundurması ve bunun BIOS ayarlarından Enabled yapılması gerekiyor aksi taktirde sanallaştırma işlemi yapamazsınız.Önce BIOS ayarlarından özelliğin etkin olup olmadığını kontrol edin ya da böyle bir özellik var mı diye.Eğer işlemciniz eskiyse bu özelliği taşımıyor olabilir.

c2d p8600 işlemci var , eskilikle ilgili bi sorun olucagını sanmıyorum. hatada yazan bios ayarından bir kontrol ediyim

tşk
  • okeydir hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 11 Haziran 2011; 0:52:36 >
  • Sanal Mac yüklemeye başlar bu ekran çıkıyor ve kalıyor, yardımcı olabilirmisiniz?

iOS SDK ile iPhone Programlama Dersleri(10.Ders eklendi-31 Temmuz 2011 Pazar 18.26)
  • Makina başlatılıp boot edildiğinde herhangi bir tuşa basarak hemen devam ederseniz çıkmıycaktır bu kısım.Birkaç kez deneyin bazen sorun çıkabiliyor.
  • quote:

Makina başlatılıp boot edildiğinde herhangi bir tuşa basarak hemen devam ederseniz çıkmıycaktır bu kısım.Birkaç kez deneyin bazen sorun çıkabiliyor.

Dediğiniz gibi hemen basarsam bir tuşa, yukarıdaki ekranı alıyorum. Eğer 8'den geriye doğru saymaya başlayan ekran çıktığında basarsam aşağıdaki hatayı alıyorum :S

iOS SDK ile iPhone Programlama Dersleri(10.Ders eklendi-31 Temmuz 2011 Pazar 18.26)
  • Yeni bir makine oluşturup denediniz mi?Benimde başıma gelmişti bir kere yeni makine oluşturup çözdüm sorunu.
  • sanki göçmüş site
  • Evet sitede bazı problemler var.Yeni bi sunucuya taşımayı düşünüyorum.Birkaç gün sıkıntı olabilir sitede.
  • Takipteyim ben de.
  • quote:

Yeni bir makine oluşturup denediniz mi?Benimde başıma gelmişti bir kere yeni makine oluşturup çözdüm sorunu.

Defalarca denememe rağmen aynı hataları alıyorum malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Yeni bir makine oluşturup denediniz mi?Benimde başıma gelmişti bir kere yeni makine oluşturup çözdüm sorunu.

Defalarca denememe rağmen aynı hataları alıyorum malesef :(

İşletim sistemi kısmında Mac'i mi seçtiniz?Eğer Mac seçmenize rağmen hata alıyorsanız birde Ubuntu seçmeyi deneyin.Eğer Mac seçilmemişse Mac'i seçip deneyin.
  • @teknoinfo : yukarıdaki hata ile bende karşılaştım dediginiz tüm yöntemleri deniyerek kurmaya çalıştım ama olumlu bir sonuç alamadım.İşlemcime baktım SSE2 SSE3 ü destekliyo belki ondandır diye bence burada ya boot ederken komut giricez veya başka bir şekilde yapıcaz.Bence siz sistemi kurdugunuz .vdi uzantılı disk dosyanızı upload edin bizde sisteminize disk yolu olarak sizin yolladıgınız .vdi in yolunu gösterelim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-mac3 -- 11 Haziran 2011; 22:29:21 >
  • quote:

İşletim sistemi kısmında Mac'i mi seçtiniz?Eğer Mac seçmenize rağmen hata alıyorsanız birde Ubuntu seçmeyi deneyin.Eğer Mac seçilmemişse Mac'i seçip deneyin.

Bunu da denediniz mi?Bende aynı sorunu yaşadım bir kurulumda bu şekilde çözmüştüm.

Vdi dosyası toplamda 30gbye varıyor upload etmem imkansız.
  • 2 yeni ders eklendi arkadaşlar.Olabildiğince başka sitelerde paylaşmanız dileğiyle.
  • Youtube takipcilerinizdenim hemen + verdim :) devam etmesi dileklerimle iyi aksamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Youtube takipcilerinizdenim hemen + verdim :) devam etmesi dileklerimle iyi aksamlar

Teşekkürler :)
  • Konuyu yeni gördüm şansıma daha önce sanal makineye Macintosh kurmuştum pazartesi ilk is denemek olacak elinize saglık

Saygılar
  • İzledim Bile Videoları. Kaç Günde Bir Yeni Dersler Eklenecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

İzledim Bile Videoları. Kaç Günde Bir Yeni Dersler Eklenecek ?

Yaz boyunca eklemeyi düşünüyorum.Yavaş yavaş geliştiricez derslerin içeriğinide.Anlatımlar akıcı mı ya da bir öneriniz var mı hiç bu konuda yorum yapan olmadı.Bu konuda geri dönüş olursa güzel olur.Derslerin kaliteside artmış olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.