Derslerinizden Çok Memnunum. Anlatımda da Hiç Bir Sorun Yok. Görüntüde Gayet Güzel. Sadece Programlama Konusunda Eksiğim Olduğunu Düşünüyorum.Dersleri C ile Karsılastırıp Anlattığınız İçin Ayrıca C de Öğrencemeye Calışacağım.
Normalde ilk anlatacağım şey C/C++ olacaktı aslında siteyi ilk açtığımda.Ancak C/C++ dersi çok fazla var piyasada.C/C++ içinde dersler olacak sitede.İnternet üzerinde çok fazla kaynak var C/C++ için bu konuda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Videoda da belirttim Objective-C C++ tabanlı bir dil bu yüzden çok benziyor birbirine ancak bazı kilit farklılıkları var.C öğrenerek bi nevi objective-c öğrenmiş gibi olursunuz zaten.Programlama mantığının oturması için en güzeli C/C++ öğrenmek.
Peki Sıfırdan Başlayan biri için Önerebileceğiniz Herhangi Bir C Kaynağı Varmıdır? Kitap, Site, PDF vs. ?
İnternette bu konuda video dersler bulunuyor birçok yerde.C/C++ konusunda Türkçe kaynaklar arttı son zamanlarda.
GÜZEL KONU TEŞEKKÜRLER
Hocam yükleme tamamlanıp restart attıktan sonra,
Sysytem config file '/com.apple.Boot.plist' not found _
şeklinde kalıyor.
Nerede yanlış yapıyorum
Hocam bu arada siteni fortinet güvenlik şirketi ilginç bir kategoriye almış.
quote:
Orijinalden alıntı: hopelephant
şeklinde kalıyor.
Nerede yanlış yapıyorum
sanal makinada kurmak için .iso'yu göstermiştiniz ya , onu kurulum bittikten sonra çıkarın, sanal işletim sisteminizi çalıştırmadan önce , sorun cozulecektir
quote:
Orijinalden alıntı: zGr.
quote:
şeklinde kalıyor.
Nerede yanlış yapıyorum
sanal makinada kurmak için .iso'yu göstermiştiniz ya , onu kurulum bittikten sonra çıkarın, sanal işletim sisteminizi çalıştırmadan önce , sorun cozulecektir
Teşekkürler, sonradan denedim ve düzeldi. Kaldırmak yerine ilk boot kısmında harddiski gösterdiğimde düzeldi. Tabi işi bittiğinden sanal cd yi de kaldırdım.
takip
quote:
Orijinalden alıntı: @bdullah
Hocam bu arada siteni fortinet güvenlik şirketi ilginç bir kategoriye almış.
Yuh yani :D.Video bulunduğu için olabilir mi acaba?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zGr.
quote:
şeklinde kalıyor.
Nerede yanlış yapıyorum
Teşekkürler, sonradan denedim ve düzeldi. Kaldırmak yerine ilk boot kısmında harddiski gösterdiğimde düzeldi. Tabi işi bittiğinden sanal cd yi de kaldırdım.
Kusura bakmayın siteye bir süre bakamadım neyseki sorun çözülmüş :)
Hocam benim amacım bir map uygulaması yapmak, biraz araştırarak ve örneklerden faydalanarak bir uygulama yazdım. Şimdi bunu geliştirmeye devam ediyorum. MKMapView objesi konusunda bir ara ben de bu uygulamanın nasıl yazıldığını videoya çekerim, siz de yine bu başlık altında paylaşırsınız
Arkadaslar dersler cok iyi ancak obj-c konusun da ayrıca video hazırlanırsa cok daha iyi olur cunku baya karmasıklasmaya basladı
takip ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: racaerme
Arkadaslar dersler cok iyi ancak obj-c konusun da ayrıca video hazırlanırsa cok daha iyi olur cunku baya karmasıklasmaya basladı
Onun içinde ayrı video dersler olacak.Ben C++ bilen birine göre anlatıyorum.Hiç programlama geçmişi olmayan birisi dersleri anlayamaz şu anda.
Böylesine yararlı ve ilgi çekici bir paylaşımda bulunduğun için tebrik ederim teknoinfo; takipteyim.
Bende takip edeyim gerçekten geliştirilise çok güzel bir kaynak olur sabitlenir.
6. ders ilk mesaja dahil edilmiştir arkadaşlar.Elinizden geldiğince başka sitelerde paylaşırsanız memnun olurum.