Şimdi Ara

IOS'tan Androide satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyümü yarın elden bir kişiye satıcam ancak bazı sorularım olucak satışı tam olarak bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim şöyle ki benim telefonum ios köyü satan alacak kişinin android ben önceden bluestackstan da oyunu aktif etmiştim bunun için de gmail hesabına haliyle köyü aktif ettim. Yarınki satışı nasıl yapacağım hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• game center ve gmail hesabını sattığın kişiye vereceksin, aktarma sonrası iki hesaptanda köye girilir. köy hesaptan hesaba aktarılamaz. supercell'e değiştirmek talebinde bulunursan köyü satmak dışında bahane bulman gerek
  • Hocam game center hesabımı ve gmail hesabımı sattığım kişiye versem ben de giremem zaten sorun hallolmuş olmaz mı? supercell'e neyin değiştirme talebinde bulunucam anlamadım malesef
  • Telefonu sıfırlayıp başka bir iOS hesabıyla kurmanız gerekir. Peki neden? Diyelim ki ben aldım köyünüzü. İlk yapacağım iş sadece gamecenter sanıp verdiğiniz mail ve şifreyi kendi cihazımda girdikten sonra şifreyi değiştirmek olacaktır. Şifre değişince sadece gamecenter hesabı şifresi değişmez apple kimliği şifresi de değişir. Anında sizin cihaza mesaj gelir sizden şifre ister. Şifre değiştiği için de cihazı kullanamazsınız.

Ha apple kimliği farklı, gamecenter farklı ise, bu durum daha vahim. Çünkü apple cihazlarda gamecentera bağlanan oyunlar başka bir gamecenter hesabına da bağlanabiliyor.

Karışık olmasın örnekle anlatayım, cihazımda coc Clash royale ve boom Beach kurulu. Başka bir oyunu oynamamak isteyen bir arkadaşım cihazımda gc hesabıyla giriş yaptı diyelim ve bu 3 oyundan diğer 2 oyunu hiç oynamamış hesabına bağlamamış olsun. İşte o diğer oyunlarım da onun gamecenter hesabına anında bağlanır. Apple ın hinliği mi desek, yoksa herkesin cihazı kendine mi desek. Android cihazlarda böyle bir sıkıntı yok tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 18 Mart 2016; 20:58:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• setek01 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim çok faydalı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.