Şimdi Ara

iOS zayıf iPhone 6S satışları nedeniyle Android'le savaşını kaybediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncellemeler ile cihazları mahvettiler ,iosun en güçlü olduğu yazılım yönüne darbe vurdular e çok bir fark kalmadı haliyle android ile aralarında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ne yenilik yapiyor da satislari artiyor, varsa biz de gecelim

Bence yanit gene haberin icinde sakli, inovasyonun zayifladigi bir donemde insanlar telefona yuksek fiyat odemek istemiyor, android iyi oldugu icin degil "ucuz" oldugu icin tercih ediliyor.

6 yildir iphone kullanan biri olarak artik ben de ip7'ye 3000tl uzerinde bir rakam vermeyi dusunmuyorum, zaten bu noktada Apple SE'yi cikardi, ben de tercihimi bu yonde kullanmayi dusunuyorum. Olurda Apple buyuk surprizle gelebilirse ki dusuk bir ihtimal, ipi goguslemeye devam edecektir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPLE (D)üşüyor steve reizzzz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 6 Nisan 2016; 19:47:54 >
  • Milyar dolarlık şirketler ne kadar kan kaybedecek? Batacak kadar mı?
    Derdi tasası bize mi düştü?

Hem böyle şeyler olumlu yansır bize. Teknolojiyi her yıl gıdım gıdım vermek yerine bakarsınız devrim niteliğinde bir şeyler çıkar karşımıza?

• WonLt kullanıcısına yanıt
    Yillardir samsungun ve nokianin yaptigi seyler degilmiydi bu ? Ram arttir cekirdek arttir mp arttir. Yenilik adina kucuk bir alette yapilabilecekler kisitli su an icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

300-500e iOS olsaydı oran düşmezdi.Yanlış matematik hesaplarıyla düşüş varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Senin yorumun "Sabri iyi orta yapsa R.madrid'de oynardı" demek gibi bişey.
    Apple fiyatları aşırı şişirdi. Bakın 90-2005 yıllarına, Nokia, Sony Ericson, Ericson, Motorola pahalı telefonlar çıkarıyorlardı ama ucuz telefonlar da çıkarıyordu. Sonra Apple "hayır, telefon alacaksanız en az 650$ vermeniz gerekir, daha azı kurtarmıyor. Hatta ek depolama isterseniz 10$ maliyetli depolama için bi 100$ daha vermeniz gerekir" dedi. Diyeceksinki "ama Amerika için 650$ hiç bişey zaten". Tmm doğru da bu Apple'ın fiyatları şişirdiği gerçeğini değiştirmiyor. Motorola razr v3 çıktığında 250$'dı. 250$'a çok karizmatik bir telefon alıyordun. Apple 250$'a sana telefonun ön panelini anca verir.
    300-500'e satılsa çok satardı. Tmm satar da 300'e satmıyor işte. Apple geçtiğimiz 10 yılda iyi para götürdü. Ancak şuan piyasa epey doydu. O yüzden Apple gibi sadece yüksekten uçanlar için alçalma vakti geldi. Ki Apple da bunun farkında, yoksa SE çıkmazdı.

• Kardeş 2.5 yıl öncesi 5s alıyorsun, yeni 6s alıyorsun arayüz hep aynı. Ondan olabilir mi acaba?

Küçük kutu süt, büyük kutu süt. Süt aynı süt. Aga bu nedir büyle???

• yeni modeller ne heyecanlandırıyor ne tat veriyor.
    jobs zamanındaki şey kadar ekranlı 4s tanıtılırken bile ağzımız acik izliyorduk

• 650-700 dolar verilerek iphoneda yaptigimizi 150-200 dolarlik androidde(asus zenfone 2laser, moto g serileri, xiaomi redmi serileri, huawei honor...) yapabiliyorsak niye o kadar para verelim.
  • Steve in kemikleri sızlıyor. Adamlar gitti gideli ciddi bir yenilik görmedik. Artık eylül ayını beklemiyorum, beni meraklandırmıyor.
  • bugün 1000-1500 arası alacağınız her telefon ayfonun yaptığı her işi yapıyor. apple'ın kan kaybetmesi normal. dahada kayıpla devam eder yoluna.

• s7 edge ne gibi bir çağ atlamış acaba merak ettim.gidin bakın s7 edge sayfasına.yok telefon kapandı yok dondu aynı terane....
  • O kadar yüksek fiyatlandırma ile normal kan kaybetmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

650-700 dolar verilerek iphoneda yaptigimizi 150-200 dolarlik androidde(asus zenfone 2laser, moto g serileri, xiaomi redmi serileri, huawei honor...) yapabiliyorsak niye o kadar para verelim.

En fazla 1-2 sene ya sonrası?

• quote:

650-700 dolar verilerek iphoneda yaptigimizi 150-200 dolarlik androidde(asus zenfone 2laser, moto g serileri, xiaomi redmi serileri, huawei honor...) yapabiliyorsak niye o kadar para verelim.

Hatta o söylediğin fiyat aralığındaki telefonları 1 sene ancak. :)

• apple ülkemizde başta olmak üzere dünyada fiyat politikasını değiştirmeli, . 3 bin tl ne demek yahu? sen bir telefona 3 bin dersen ben elimdeki iphone 4s le yoluma devam ederim. ve apple a karşı android i desteklerim. apple umarım daha çok düşersin. zaten ben eski ios culardanım ios 6 sonrası apple bitti. ios7 de fena degildi ama 8 den sonra kendimi samsung kullanıyor gibi hissettim. safari durmadan kendini yeniliyor, müzik uygulamasına girip 30 saniye bekliyosun, assasive touch sapıtıyor. illallah ettim. ios6 da böyle degildi ram kullanimi cok daha iyiydi.

• Çoğu ülkede bir iPhone fiyatına bir kaç tane Android telefon alınabiliyor, keza tabler de öyle. Net gelirlere bakmak lazım ki sırf iTunes ve Appstore kazançları Samsung'la başabaş gidiyor.

• Yillardir iphone kullaniyorum ama bu sene bu 6s ve ios 9 kadar sorunlu bir surum daha hatirlamiyorum..

Stabiliteyi kaybetmeye basladilar ve toparlayamiyorlar.. iOS un icine ettiler resmen.. nisan geldi yahu NISAN hala toparlayamadilar.. daha once de cok kez yazdim; IOS 9 bugune kadar gelmis gecmis en rezil surumdur.. 9.3 kismen iyi olsada onda bile takilmalar var.. bazi kullanicilar donmalardan sikayetci. ve her guncellemede iyilestirme yapalim derken bi tarafini bozup yayinladilar..
    Apple donanimdan ziyade yazilimla iOS un strict altyapisiyla tepe noktaya yukseldi.. system bir an once eski halini almali.. eylulden bu yana kac surum oldu defalarca beta yayinladilar hala oturmadi.. bugun firsat olsa 7.1.2 ye donerim o derece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULU GÖKTÜRK

quote:

En fazla 1-2 sene ya sonrası?

bende de moto g2 var. yaklasik 1.5 senedir rahat bir sekilde, guzelce kullaniyorum, sorun cikarmadi. cikartirsa gider yine guncellenmis versiyonunu ayni fiyata alirim, toplamda rahat 4 seneyi iphonun yari fiyatina getirmis olurum.

forumda yazilanlara bakilirsa ios iyice bozulmus durumda. o kadar para verip iki sene sonra telefonu degistirmek insana koyar. tabi bunu sadece iphone icin dusnmeyin. galaxy s gibi yuksek fiyatli androidler icinde ayni seyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 6 Nisan 2016; 16:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

5 senedir adam akilli yenilik getirmedi. Ekran boyutu ve parmak izi okuyucu disinda elle tutulur bi degisiklik yapmadi. Donanim yenileyip piyasaya telefon sunuyorlar. ozellik yok telefonda. Goz boyuyorlar Yok batarya %7 buyudu. Yok grafik gucu yok islemci gucu onceki modelden %50 %70 daya iyi. Telefonda Sanirsin Farcry oynuyoruz.

Iphone Kendi reklaminda bile soyluyor. Cok fazla bi degisiklik yok diyor. Resmen Keriz yerine koyuyor insanlari

Begenmediginiz samsung s7 edge ile cağ atladi resmen

Simdi iphoneciler gelir. Ios stabil. Kasmaz. Uzun sure guncelleme destegi var vs vs. Birakin bu isleri

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Tam bu örneğe uyuyorsun.
    5 senedir adam akıllı yenilik getiremedimi ?
    Touch id ne ? Kim derdi telefonlar parmak iziyle açılacak diye ? 3 sene önce sana bunu desem hadi ordan derdin. Ardından bütün taklitçiler kopyaladı parmak izini.
    Hangi telefon adam akıllı 4K video çekebiliyordu ? Apple bir yaptı hafıza dolana kadar 4k video çekebilme özelliğini koydu. Android tayfasında işlemci ısınınca kapanan 4K video kayıtları ? bu saçmalığa ne diyeceksin ?
    Donanım alanındaki yenilikler ? Apple piyasaya çıkalı aşağı yukarı 9-10 sene oluyor ve o günden beri donanım gücünü geçebilen varmı ? Snapdragon işlemciler exynos işlemciler hangisi A serisi işlemciyi bir kere bile geçebildi ? Geçmeyi bırak hangisi yaklaştı performansına ? 10 sene diyorum 10.
    Tasarıma ne diyeceksin ? İphone 6 daki tasarımı hangi firma çalmadı ? Samsung anten çizgilerini çaldı, telefonun alt tasarımı(hoparlör,kulaklık girişi vs) çaldı. Htc desen şuan A9 da birerbir iphone 6 tasarımını kullandı .Htc nin yeni gelecek telefonlarda iphone 6 kopyası.
    Şuan donanım,yazılım ve tasarım olarak hala lider bir konumdayken neden bütün yeni özellikleri birden sunasın piyasaya. Zaten lidersin yaklaşabilen yok, Apple'da o yüzden aheste aheste sunuyor yeni özellikleri.
    Şöyle düşünelim, sen dünyanın en güçlü futbol takımısın ve takımın yıldızlar kaynıyo. Karşındaki rakipler çiroz. Bütün yıldızları sahayamı sürersin yoksa gerek yok zaten yeneceğiz diyip birkaç yıldız sürüp geri kalanını yormamak için sakatlamamak için kulübedemi otutturursun ?

Böyle haberler görüp gaza gelmeyeceksin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.