Şimdi Ara

iOS zayıf iPhone 6S satışları nedeniyle Android'le savaşını kaybediyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
5.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HLLBN

İphone kullanan bi kaç kişiye sordum.Neden iphone?(iphone 6s ve 6s+ kullananlara sordum)

5 kişiden 4 ü çünkü iphone dedi.
    1 kişi şuanki yenilikleri,stabilitesi ve görüntüsü hoşuma gitti dedi.

Neden iphone?Çünkü iphone diyen 4 kişi 800-1700 arası maaşla çalışan kişilerdi.
    Neden iphone?Çünkü.... diyerek sebep belirten bilinçli kullanıcı,3400TL maaşla çalışan kişiydi.

Kısa bir iktisat bilgisi
    Züppe etkisi, mikroekonomide, yüksek gelirli insanların bir tüketim ürününe olan taleplerinin düşük gelirli insanların talebine ters orantılı olmasıdır. Züppe etkisi, çoğu Mikroekonomi teorisinin aksine negatif değil pozitif eğimli bir talep oluşturur. Bu durum sıradışı, pahalı ya da özel ürünlere sahip olmak isteğinden doğar. Bu ürünler genelde yüksek mali değere ama düşük pratik değere sahip olur. Bir ürün ne kadar nadirse, züppe değeri o kadar yüksektir. Bu tür ürünlere sanat eserleri, marka giysiler ya da spor arabalar örnek verilebilir.

Bütün bu örneklerde, ürünün züppe ürünü kategorisine girip girmediği tartışılabilir. Birisi ,mantıklı olarak, kumaş kalitesi, uzun ömürü veya işleniş kalitesi yüzünden 'züppe' marka bir giysi alabilir. Bu, bazı durumlarda doğru olsa da, kişi tanınmış bir markadan aynı ürünü daha ucuza alabilir. Sıklıkla bu ürünler sonunda elden çıkarılmak için ucuz fiyatlara satılır, bu da ürünün gerçek değeri hakkında şüphe uyandırır.

Çünkü iphone demelerenin sebebi zaten diğer arkadaşların saydığı sebeplerden stabilitesi kullanım kolaylığı destegi falan. Ha yokmu adı iphone diye alan var ama eskisi kadar değil iphone da artık bir statü göstergesi değil insanlar samsung s6 s7 görüncede aynı tepkiyi verebiliyolar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten Apple'ın çok yaygın Bi kullanımına karşıyım böyle daha iyi olucaktır şahsen zaten ben telefon işiyle uğraşıyorum s7 s7 edgede dahil bir çok model elden geçiyor lakin iPhone hala farkını koruyor çok detaya girmiycem 😊😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Nisan 2016; 15:55:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple kullanıcılarını duyarlı olmaya davet ediyorum.

Her Apple kullancısı aynı modelden 3 tane alarak Firmaya sahip çıkmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Zaten Apple'ın çok yaygın Bi kullanımına karşıyım böyle daha iyi olucaktır şahsen zaten ben telefon işiyle uğraşıyorum s7 s7 edgede dahil bir çok model elden geçiyor lakin iPhone hala farkını koruyor çok detaya girmiycem 😊😊

Allah aşkına bi gir detaya ya bak allahın adını verdim.

• Utku kullanıcısına yanıt
    Yoruldum hocam cidden 🙈😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Tüh ya. Telefon işinden biri olarak kuracağınız basmakalıp cümleler bizim için çok önemliydi.

• Zenginin malı yine züğürdün çenesini yormuş kısıtlı bütçem olmasa direk 6s 64ü çekerim tatavaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir Kemancı kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretle çalışanların bile 6s aldığı bir dönemde bu yorum sana da komik gelmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Asgari ücretle çalışanların bile 6s aldığı bir dönemde bu yorum sana da komik gelmiyor mu?

Onlar ayağını yorganına göre uzatmayanlar ben ise iktisat mezunuyum komik olan ney?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir Kemancı kullanıcısına yanıt
    Komik olan "zenginin malı" demen. Ortalık malı olmuş bir şeye demen.

• İtalya'dayim ve dedikleri doğru gibi. 2 ev arkadaşım da eski iphone'larindan sonra huawei aldılar. Sorunca pahalı dediler. Eh anasını satayim onlara da pahalı geliyorsa artık ne diyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Hafıza kartı yapmama sebebi güvenlik. Hafıza kartını sökmek çok basit. Bir sürü fotoraf başkalarının eline geçmesini kimse istemez.

İcloud hack veya the fappening der kaçarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi zahmet düşüşe geçsin apple. 6 ay önce iphone 6S 64 gb aldım 3600 TL gibi bir paraya ve galiba o sırada sırf markası yüzünden aldım. Şuan bi bakıyorum ondan daha ucuza birçok fiyat performans telefonu diğer yanda samsung s7 edge, yıllarca ios kullandım ama bu 6S cidden batarya yönünden parasını hiç ama hiç haketmiyor ya herşeyi mükkemel ama bataryası su gibi akıyor, telefon herşeyde akıl alamayacak kadar hızlı ama plus olanlar için daha rahat ne yazıkki kullanamıcağım bir büyüklüğe sahip olduğu için plus alamadım ve yanımda şarj aleti ile geziyorum üstüne üstlük o kadar parayı alıp hızlı şarj özzeliği bile koymamışlar :( 3D touch özzeliğimiz var diyip A10 işlemcimiz var diyip kendimizi mutlu etmeye çalışıyoruz sadece...

• Herkes anlamaya başladı artık bir işletim sistemine 4000 tl para vermenin saçmalık olduğunu. Apple zaten telefonları başkasına yaptırıyor. İşletim sistemi kendilerinin. Aynı olay Mac tede var. Neymiş işletim sistemleri özelmiş sadece Mac te çalışırmış.

Birde 4000 tl para iste Mac te para tuzağı iphone da. Sadece işletim sistemi için o kadar para verilmez. 2 tane telefon alırım o fiyata. İnsanların gözü açılıyor artık özgür bir sistem olan android e geçmeye başlayacak herkes. Çünkü sürekli gelişiyor ve uygulama mağazasıda zenginleşiyor.

• telefon bozulması sonucu Android'den IOS'a biraz aceleyle geçiş yaptım.

Açıkçası ilk izlenimim beklentilerimi karşılamadı.

Android'deki özgürlük IOS'ta yok diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.
    Bana göre IOS'un android'e göre eksikleri

*Android'de sıradan bir işlem olan dosya yöneticisinin yaptığı (PC'den yada telefon hafızasındaki herhangi bir yerden)dosya kopyala yapıştır işlemi için 40 takla atıyorsunuz ve istediğinizi tam olarak yapamıyorsunuz.
    *MP3 indirme yada kopyalama diye birşey yok
    *Mp3 dosyalarınızı tek bir komutla zil sesi yapamıyorsunuz(yine 40 takla durumu)
    *ACR gibi görüşme kayıt yada çağrı engelleme programları aramayın Çünkü yok
    *Play store'de ücretsiz olan uygulamalar ücretli ücretli olanların ise fiyatı 3-4 katı.
    *Playstore'da kullandığımbirçok uygulamanın karşılığı yok yada henüz ben bulamadım.

Artıları:
    Henüz bir etkisini görmedim ama düşündüğüm artıları stabil(Android'de de pek stabilite sorunum yoktu)olduğu söylenmesi
    Güncelleme(android'de amiral gemileri bile en fazla 2(istisna 3) güncelleme alıyor.

Sonuç olarak IOS-Android geçilerinde hangi cihazdan hangisine geçtiğiniz düşüncelerinizi fazlasıyla etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_i_t -- 15 Mart 2017; 12:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t_i_t

telefon bozulması sonucu Android'den IOS'a biraz aceleyle geçiş yaptım.

Açıkçası ilk izlenimim beklentilerimi karşılamadı.

Android'deki özgürlük IOS'ta yok diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.
    Bana göre IOS'un android'e göre eksikleri

*Android'de sıradan bir işlem olan dosya yöneticisinin yaptığı (PC'den yada telefon hafızasındaki herhangi bir yerden)dosya kopyala yapıştır işlemi için 40 takla atıyorsunuz ve istediğinizi tam olarak yapamıyorsunuz.
    *MP3 indirme yada kopyalama diye birşey yok
    *Mp3 dosyalarınızı tek bir komutla zil sesi yapamıyorsunuz(yine 40 takla durumu)
    *ACR gibi görüşme kayıt programı aramayın Çünkü görüşme kaydı yok
    *Play store'de ücretsiz olan uygulamalar ücretli ücretli olanların ise fiyatı 3-4 katı.
    *Playstore'da kullandığımbirçok uygulamanın karşılığı yok yada henüz ben bulamadım.

Artıları:
    Henüz bir etkisini görmedim ama düşündüğüm artıları stabil(Android'de de pek stabilite sorunum yoktu)olduğu söylenmesi
    Güncelleme(android'de amiral gemileri bile en fazla 2(istisna 3) güncelleme alıyor.

Sonuç olarak IOS-Android geçilerinde hangi cihazdan hangisine geçtiğiniz düşüncelerinizi fazlasıyla etkiliyor.

Bunların hepsini ve daha fazlasını ios'da da yapabiliyorsun.Ama jailbreak yapman lazım.Tabi o da geliştiriciler sayesinde olan birşey.Apple'ye kalsan mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Mart 2017; 12:36:17 >

• sen A sepetine elma armut marul portakal hepsini koyuyorsun B sepetine de sadece armut koyuyorsun. Halbuki B sepetinde armut A sepetinden daha fazla var. Böyle karşılaştırma olmaz ki.

• Stabilite falan hikâye, Android'in o kasması donması yıllar öncesinde kaldı. Her cihaz takılabilir, donabilir. Olay marka algisindan başka bir şey değil.

• ona bakarsan android de de root yapılıyor. Ve iyice sinirsiz oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

ona bakarsan android de de root yapılıyor. Ve iyice sinirsiz oluyorsun.

O sistem dosyalarına erişim için ...( rom atmak,sisteme erişim vs )

Ne alakası var?...Telefonu rootlamadan da arkadaşın saydığı şeyleri yapıyorsun zaten.

Saydığı maddelerin ios'da yapılamamasından şikayet etmiş.Ben de yapılabilirliğinden bahsettim...eee?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Mart 2017; 13:4:58 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.