iphone 4 almaya gerek yok nasil olsa butun ozellikleri ayni olacak
hahaha baya güldürdün arkadasım bu arada 3G'm oldugu icin yüklemeye değer bulmuyorum 4.0'ı ; multitasking ve arkaplan güncellemeleri nasıl olsa çalışmayacak, yanlış mı yapıyorum sizce??
multitasking konusunda emınmısın ??
quote:
Orijinalden alıntı: ramanujan20
quote:
Orijinalden alıntı: alpman
senkronize ederken zaten yedekleniyor değil mi iphone? henüz bu cihazda çok yeni olduğumdan soruyorum...
Senkronize ederken sadece App Store'dan yüklediğin programların yedeğini alır, install0us'tan ve Cydia'dan yüklediklerinin yedekleri alınmaz diye biliyorum.
Alınır. Ama yeniden yüklenmez. JB yaptıktan sonra yükleyebilirsiniz onları tekrar.
JB olmadan geçmek anlamsız bence :)
Turkcell den aldım telefonu hiç jb yapmadım, buna ihtiyaç da duymadım. ios4 ü bekliyorum. 3 saat 15 dakika kalmış :D
benim ipod touch 3g cihazim var ve versionu 3.1.3. 1 ay once jailbreak yapmistim. eger ios4u indirirsem jailbreak ozelligini yitiricek mi cihazim? o konuyi pek anlayamadim. yani yukledikten sonra ios 4'un kirilmasini mi bekliyecegim?
quote:
Orijinalden alıntı: J.Cruyff
benim ipod touch 3g cihazim var ve versionu 3.1.3. 1 ay once jailbreak yapmistim. eger ios4u indirirsem jailbreak ozelligini yitiricek mi cihazim? o konuyi pek anlayamadim. yani yukledikten sonra ios 4'un kirilmasini mi bekliyecegim?
evet jb ve uygulamaların gidecek .
Yazılımların güncel tutulması taraftarıyım her zaman. 1-2 arkadaş update yapmasak ne olur demiş, iOS4'e sırf "yeni özellikler" gözüyle bakılmasın bence, 3.1.2'den 3.1.3'e geçişte bile az da olsa farklılıklar, geliştirmeler vardı, bunda da illa ki olacak bence. Nasıl bir oyunun güncellemesinde ana başlık olarak "yükleme süreleri azaltıldı" dense bile, yama notlarına baktığınızda 10 tane düzeltme görüyorsunuz, ben o gözle bakıyorum.
Ha hoş, geçenlerde ATI 10.4'ten önce 10.5'e geçtim, Crossfire ayarları aptallaştı, 10.6 düzelmiştir dedim, çift ekran kartıyla açmaya çalışınca o sürücüler mavi ekran verdirtti, 10.4'e geri dönmek zorunda kaldım, her zaman da iyi olmayabiliyor tabi, denemek-görmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: erm1122
quote:
evet jb ve uygulamaların gidecek .
tesekkurler bilgilendirme icin :)
arkadaslar mazur gorun bu ios4 nedır acaba bende bgn yarın bitane 3gs alacagım ama bu ios4 un ne ıse yaradıgını bılmıyorum ayrıntılı anlatırsanız sewınırım
quote:
Orijinalden alıntı: davedevil
arkadaslar mazur gorun bu ios4 nedır acaba bende bgn yarın bitane 3gs alacagım ama bu ios4 un ne ıse yaradıgını bılmıyorum ayrıntılı anlatırsanız sewınırım
iOS4 telefonun işletim sistemi oluyor. PC'deki Windows gibi...iOS4 son sürümü....
Evet 3 saat daha uyumak lazim:)
valla ios4 ün çıkısından çok 3gs im için 3.1.3 unlock beni heycanladırıyor ya da os 4.0 unlock :)
Bence saat 6 da itunes bayağı bı yogun olacak, kasma falan olursa geceyi beklemek daha iyi sanırım. ....
arkadaşlar ben ipodu bağladığımda itunes direk açılıyo ben güncellemek istemiyorum itunes otomatik güncellemek isterse eğer ne yapmam lazım yükseltmek istemiyorum 3g 32gb benimki
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
arkadaşlar ben ipodu bağladığımda itunes direk açılıyo ben güncellemek istemiyorum itunes otomatik güncellemek isterse eğer ne yapmam lazım yükseltmek istemiyorum 3g 32gb benimki
Güncellemek isteyip istemediğinizi sorar zaten. Sorduğu zaman hayır seçin yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: sas34
Bence saat 6 da itunes bayağı bı yogun olacak, kasma falan olursa geceyi beklemek daha iyi sanırım. ....
Apple ösym ye benzemez o kadar yavaş olacagını sanmıyorum
sabırsızlanan arkadaşaları anlıyorumda ios4 final sürümü 2 haftadır piyasada, shift +restore diyerek yükleyebilirdiniz niye bekledinizki _________________________________________________________________________________________________________________________________
quote:
itouch 3g ios4 için jailbreak yok henüz fakat merak ediyorsanız ios4 ü yükleyin, sarmazsa 3.1.3 e geri dönüp tekrar jailbreak yapabilirsiniz shift+restore diyerek C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates klasöründe iPod3,1_3.1.3_7E18_Restore dosyasını bulup downgrade yapabilirsiniz
iOS4 ile yazılımsal olarak 3GS'ler de gözle görülür bir performans yada uygulama değişikliği olacağını düşünüyormusunuz, yani iphone 4'ümüz olmasa da 3GS bizi iOS4 ile bir kaç adım ileriye taşır diyebilirmiyiz.
Bunu şu yüzden soruyorum amerika'dan iphone 4 alıp gönderecek bir arkadaşım var ancak garantili 3GS'i 2.el temiz ve daha ucuza bulup alsam çok şey kaybetmiş olurmuyum.
Önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
iOS4 ile yazılımsal olarak 3GS'ler de gözle görülür bir performans yada uygulama değişikliği olacağını düşünüyormusunuz, yani iphone 4'ümüz olmasa da 3GS bizi iOS4 ile bir kaç adım ileriye taşır diyebilirmiyiz.
Bunu şu yüzden soruyorum amerika'dan iphone 4 alıp gönderecek bir arkadaşım var ancak garantili 3GS'i 2.el temiz ve daha ucuza bulup alsam çok şey kaybetmiş olurmuyum.
Önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler
dostum takip etmediğin belli 4.0 ı önceki günlerden. 4.0 GM kullanıyorum ve hızlı t3gs bile 2 kat hızlanmış resmen. kamera çekimleri anlık olmuş dokunur dokunmaz çekiyo ve diğer resim çekmeye hazır oluyo. kameraya zoom eklenmiş vs çok ayrıntı var. şimdi 3.1.3 e döndüm resmi sürümü bekliyorum. 4.0 dan sonra 3.1.3 inanılmaz yavaş geldi bana
4.0a geçmeyen çok büyük hata yapar
I am loving my teacher haklısınız daha önce 2G ve 3G kullanıp sattım ve uzun bir süredir bu konulardan uzak kaldım, aklımda tek kalan jb işlemleri.