Şimdi Ara

iOS4 Turkiye saatiyle bugun saat 18:00 de download edilebilecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen yalan oldu valla yok hiç bi hareket iş geçen senekine dönerse gece geç saat yada yarınada sarkabilir.inmek bilmemişti geçen sene yoğunluktan.
  • Selam forum dostları
    KKTC deyim ve buradan 3gs aldım 3.1.3 yüklü Anlamadığım jailbreaklımı değilmi çünkü app store bağlanıyorum bedava pro ları indiriyorum sadece itunes desteklenmiyor diyor bu yeni sürüm çıkınca pc deki itunes e bağlanıpmı güncelleme yapacağız.Yaparsam makina patlarmı.Şimdiden çok teşekkür ederim
  • Ben de şu an 4.0 yüklü;fakat nihai sürümü indirmek için 3.1.3'e mi dönmek gerekiyor?
    Evetse nasıl yapacağım?
  • Ne zaman baslıcak ki arkadaslar bide iTunesdan direk check for update yapsak olur mu?
  • Aynen. 18.14 oldu hala yok ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Ben de şu an 4.0 yüklü;fakat nihai sürümü indirmek için 3.1.3'e mi dönmek gerekiyor?
    Evetse nasıl yapacağım?

bunun yanıtını bende merak ediyorum

4.0 dan 4.0a update etcen sonuçta bence gerekmez. bende 4.0gm vardı bi kaç saat önce 3.1.3 e döndüm bu arada. bir mesajımda anlatmıştım nasıl yaptığımı diğer konuda
  • Forum yönetiminin affına sığınarak....

arkadaslar sizden bi ricam olcak...
    kuzen yüksek lisans projesi icin kısa bir anket hazırlamıs...onu cevaplarsınız sevinirim...
    cok kısa 1-2 dakikanızı alır...kesinlikle ekonomik bir amaç içermemektedir...tesekkurler....

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=fd1dd98d59a848feb152be47703f726c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 21 Haziran 2010; 18:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

3g de multı taskıng yok arkadaslar sonra hayal kırıklıgına ugramayın 3gs de var ama

jb ile var

http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/20515-ios-4-final-3g-multitasking-ve-springboard-arka-plan.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 21 Haziran 2010; 18:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

Forum yönetiminin affına sığınarak....

kuzen yüksek lisans projesi icin kısa bir anket hazırlamıs...onu cevaplarsınız sevinirim...
    cok kısa 1-2 dakikanızı alır...kesinlikle ekonomik bir amaç içermemektedir...tesekkurler....

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=fd1dd98d59a848feb152be47703f726c

ios4 beklios nasilsa isimiz yok dolduralim :) ama boyle anket yapilmaz biliosunuzdur umarim.. farkli kitlelerden almaniz lazim sonuclar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duror

18:00 yalan oldu sanırım 19-20 bekliyeceğiz...

19:00 da yalan oldu bakalım kaç saat daha bekliyeceğiz :)
  • quote:

Anketi doldurdum. İyi çalışmalar...

• geçen sene olduğu gibi bu senede bugünde 20.00 da çıkacak
  • Kardeş anketi bende doldurdum.İnşallah yardımcı olmuşumdur.
  • Bu saatten sonra en kuvvetli ihtimal bu.
    quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

geçen sene olduğu gibi bu senede bugünde 20.00 da çıkacak
  • quote:

bir ankette benden

e hadi çıksın artıık şu ios 4 yaaaa

• ANKETİ DOLDURAN TÜM ARKADASLARA TESEKKURLER....

ios4'ü beklerken ağaç olduk yaw burda... benim 3G icin MT yok ama olsun...
    gene yenilik yeniliktir...
  • os 3.0 da olduğu gibi 8 de yayınlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1
    Selam forum dostları
    KKTC deyim ve buradan 3gs aldım 3.1.3 yüklü Anlamadığım jailbreaklımı değilmi çünkü app store bağlanıyorum bedava pro ları indiriyorum sadece itunes desteklenmiyor diyor bu yeni sürüm çıkınca pc deki itunes e bağlanıpmı güncelleme yapacağız.Yaparsam makina patlarmı.Şimdiden çok teşekkür ederim

0 mi aldiniz 2. El mi once bunu belirtmeniz lazimdi? 0 ise jb olmaz zaten, 2. El aldiniz ve jb'li oldugunu varsayalim, bu durda app store, dan parali uygulamalari yukleyemezsiniz cydia' dan ya da install0us' tan yuklemeniz lazim. Bunlarda ne diye soracak olursaniz, forumdan jailbreak bolumunu takip ediniz.

Size tavsiyem yeni fw'yi hemen yuklemeyiniz, forumda tecrubeli arkadaslarin yukleme islemini yapmasini bekleyiniz.

• 8 icin umudum da kalmadi be aaa.. kac saattir beklioz ayip canim :P mt felan hikaye.. en cok folders'a seviniorum ben :) guzel guzel folderlarimi yapacam :D
  • Arkadaslar bence yanınıza cerez cips falan alın en azindan zaman gecer, su bizim gencbeyinler nerde ya , adam enazindan uyarıcı bı program yaparsa millete yardimci olur ya.... Millet iftarı bekler gibi bekliyo su os 4 ü .... Puhahaha. :))))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.