Şimdi Ara

iOS4 Turkiye saatiyle bugun saat 18:00 de download edilebilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabahtan beri yazılanları okuduk belki ama yabancı sitelerde anladığım kadarıyla;

pasifik zamanda 10:00 am yani bize göre 20:00 'da büyük beklenti mevcut. bir cok yabancı forumları da böyle düşünüyo ama apple'nin zamana bağlı kalmayabileceğini yine 21 haziran içinde belirsiz bir saate açabileceğini düşünenlerde mevcut.

OFFFFFFFFF!!!!
  • genel seçim sonuçları ile bu kadar ilgilenilmiyordur herhalde son 18 dakika hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

genel seçim sonuçları ile bu kadar ilgilenilmiyordur herhalde son 18 dakika hadi bakalım

geçen sene 3.0 da bundan daha çok ilgileniliyodubirisi atlamıştı indiriyorum diye millet ben niye indiremiyorum diye kafayı yiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfi -- 21 Haziran 2010; 19:44:20 >

• Twitterda 10 dk sonra yayınlanacağını söylüyorlar bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfi

quote:

genel seçim sonuçları ile bu kadar ilgilenilmiyordur herhalde son 18 dakika hadi bakalım

geçen sene 3.0 da bundan daha çok ilgileniliyodubirisi atlamıştı indiriyorum diye millet ben niye indiremiyorum diye kafayı yiyodu

ama tam şaka yapılmaya uygun bir ortam yani

SON 8 DAKİKAAAAA

• quote:

Orijinalden alıntı: mfi

quote:

iphone4 tanıtımı oldugu aksam wwdc ana forumunda 350 kayıtlı üye 150 civarında misafir vardı...
    yani 500 kişi... forumdaki iphone fun club'ada iphone sahibi 600e yakın üye var... oldukca ilgi var bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 21 Haziran 2010; 19:54:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1
    Selam forum dostları
    KKTC deyim ve buradan 3gs aldım 3.1.3 yüklü Anlamadığım jailbreaklımı değilmi çünkü app store bağlanıyorum bedava pro ları indiriyorum sadece itunes desteklenmiyor diyor bu yeni sürüm çıkınca pc deki itunes e bağlanıpmı güncelleme yapacağız.Yaparsam makina patlarmı.Şimdiden çok teşekkür ederim

0 mi aldiniz 2. El mi once bunu belirtmeniz lazimdi? 0 ise jb olmaz zaten, 2. El aldiniz ve jb'li oldugunu varsayalim, bu durda app store, dan parali uygulamalari yukleyemezsiniz cydia' dan ya da install0us' tan yuklemeniz lazim. Bunlarda ne diye soracak olursaniz, forumdan jailbreak bolumunu takip ediniz.

Size tavsiyem yeni fw'yi hemen yuklemeyiniz, forumda tecrubeli arkadaslarin yukleme islemini yapmasini bekleyiniz.

sıfır aldım ama dediğiniz gibi bekleyelim görelim teşekkürler

• Son 3 dk. :)
  • one minuite
  • son saniyler
  • ben itunes 9.2 yi hala yuklemedim belki unlock olaylarında yuklememek gerekir die malum 3.1.3 e mi 4.0 a mı belli değil...
  • "check for update" tuşu göctü yaw bas bas...
  • eeee saat 8 indirebilen varmı????
  • Daha tık yok
  • Yayınlandı
  • yok arkadaslar bunlar dalga geciyor
  • An itibariyle indirmeye başladım ben. Check for updates deyin veya durun demeyin. Hele bi önce ben bitireyim de yavaşlatmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murateray -- 21 Haziran 2010; 20:02:43 >
  • hadi beyler hayırlı olsun iniyo
  • Eveeet nihayeeeeet başlamadı :(
  • hani yaww nerde... hala 3.1.3 diyo...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.