soru soran arkadaslar bosuna beklemeyin herkes bilecenlik yapior ama bisi bildikleri yok
Sen biliyosan soruları cevaplayabilirsin
Yaşadığınız problemlerin çözümü şu. Hepsi başıma geldi, başka türlü halledemedim bende.
Cihazı tekrar restore yapın. Restore olduktan sonra, eski ayarlarınızlamı, yoksa yeni oluşturacağınız bir profil ile mi devam edip etmeyeceğinizi sorduğunda eski ayarlarınızı yüklemeyip yeni profil ile devam edin ve bütün ayarlamaları ve yüklemeleri tekrar yapın. (Resimler, mailler, şarkılar)
Daha önce aldığı backup dosyasını yüklediğinizde problemler oluyo. Bende MMS yoktu ve daha önce yüklediğim resimler düşük çözünürlükte gözüküyodu ekranda. Bir uyumsuzluk var herhalde iOS4 ile daha önceki iphoneOS'lar arasında.
Dediğim gibi restore ve herşeyi sil baştan elle yaptım. Bu şekilde cihaz kusursuz oldu.
make sure your network connection is active and try again error -3259 hatası alıyorum ios4 yüklerken.iphone 3g 8gb itunes 9.2 yüklü.çözümü bilen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: engin_cakir Arkadaşlar 3GS cihazım var. Update işlemini yaptım ama arşivimdeki resimlerin kalitesi bozuldu. Aynı sorun sizde de var mı? Yanıt verirseniz sevinirim.. Bu sorunu nasıl çözerim??
Bende oyle bir sorun olmadi.
Ben bi yere takildim sanki sarjim daha cok gidiyor
voiceover sayesinde telefon artık konuşuyor mesajları bile okuo muhteşem bi alet oldu resmen
quote:
Orijinalden alıntı: omerska voiceover sayesinde telefon artık konuşuyor mesajları bile okuo muhteşem bi alet oldu resmen
3gs de mi o ozellik yoksa cydiada mi?
arkadaşlar iphone 3gs kullanıyorum ios4'ü yükledim fakat internet paylaşımı bölümü kayboldu,ayarlar kısmında hiç gözükmüyor.hattım turkcell, 3.1.3'te herhangi bir sorun yoktu.aynı sorunu yaşayan var mı?
arkadaşlar yanlış yermi bilmiyorum en başından özür dilerim hatalıysam... benim cihazım iPhone 3gs 16gb 37.hafta üretimi; cihaz benim adıma faturalı değil fakat faturası elimde ve TURKCELL'den alınmış.. 3.1.2 versiyonundayken 3.1.3 yayınlanmıştı ve bende bir bilgim olmadan direk update ettim ve (emergency call) yazısı çıkmıştı anladığım kadarıyla kilitlenmişti cihazım.. aldığım yerde 5 dakika içinde yapıp vermişlerdi.. şimdi cihazım jailbreakli değil.. ios4.0 yayınlanmış forumdan izlediğim kadarıyla şuanda benim 4.0 a update yapmam doğru olurmu? bir sorun yaşarmıyım tekrar kilitlenirmi cihazım? birde bu simkilit olayını Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak halledebilirmiyiz böyle şeyler okumuştum ama?
sorum çok uzun oldu ama bilgilendirilmeye ihtiyacım var cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: engin_cakir
Arkadaşlar 3GS cihazım var. Update işlemini yaptım ama arşivimdeki resimlerin kalitesi bozuldu. Aynı sorun sizde de var mı? Yanıt verirseniz sevinirim.. Bu sorunu nasıl çözerim??
Okuduktan sonra bende kontrol etme ihtiyacı duydum. "Film Rulosu" içinde olan fotoğraflarda sorun yok fakat "Fotoğraf Arşivi" içinde yer alan fotoğraflarda bahsettiğiniz sorun mevcut.
Ayrıca bende de fotoğraflarda nerede çekildiklerine ait iğneler gözüksede arka planda harita gözükmüyor. Google Maps uygulamasında ise bir sorun yok. Cihazım 3GS.
arkadaşlar henüz haberi olmayanlar ya da denememişler varsa (daha önce yazılmışsa özür de dileyerek) duyurmuş olayım; turkcell yedek ios4 te çalışmaya başlamış.. güncelleme yapmadılar ama rehberi geri yükleyebiliyoruz artık..
quote:
Orijinalden alıntı: ICDeddPeople
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
acele etme cem kardeş yarın veya öbürgün uygulamanın updatesi çıkacak ve yedekten geri döneceksin benimde adress defterim uçtu ama outlookta yedek var geri alırım.
ama multi tasking olaıyını nasıl kullanıcam hala çözemedim.
multitasking için güncellenmeyen uygulamalarda çalışmıyor özellik, ama çalışanlar için (apple'ın kendi uygulamaları, ya da pandora gibi mesela) iki kere home tuşuna basacaksınız, oradan geçiş yapacaksınız uygulamalar arasında, multitasking menüsündeki uygulamaya da basılı tutunca titremeye başlayacaklar köşedeki - işaretiyle kapatabiliyorsunuz arka plandaki uygulamayı..
ancak dediğim gibi tüm uygulamalarda yok daha multitasking..
Bu multitasking görev çubuğundaki açık olan uygulamaları tek kalemde nasıl kapatabiliriz. Açtığım herşey aşağıda multitasking de duruyo. kalmasın ööle açık. Belki istemiyorum. tek tek silmek de zaman alıyo kardeşim
Evet her uygulamyı MT den kapatmak zorunda kalıyoruz direk kapanması sağlıyabilceğimiz birşey varmı? Ayrıca bende de Arşivdeki Fotoların çözünürlükleri bozuldu ve o fotografların yedeğide yok bilgisayarımda yani cihazı REstore edersem ucucak. başka bir şekilde bu çözünürlüğü bozuk gözüken fotoları düzeltme olayı varmı birde dün gece birşeyle karşılaştım cihazı resetlemek zorunda kaldım haberiniz olsun. MT yi açtım sonra açık programları kapatmak için ikonları basık tutum tittremeye başladılar ve o anda msj geldi tlfna ve tlfn iptal hiç birşey yapamadım ne msj geldiğinde uyarı veren ekrena kapat yada görtünüle ye basabildim ne mt den uyuglama kapatabildim anca reset attım öyle düzeldi bilginize
arkadaşlar restore yapın herşeyi yenileyin diyorsunuzda bir yığın uygulama almışım bu uygulamaları tekrar almam gerekicek yani bunun bir çözümü yokmu bir sürü para verdim programlarıma restore yapıp tüm ayarları herşeyi sıfırlarsam uygulamalarımı backuptan dönmem gerekicek bu sefer boşuna restore yapmış olmayacakmıyım sizce....
arkadaşlar merhabalar. iphone 3g modeline ne yenilik geldi klasörlemeden başka bilen var mı? ayrıca klasörleme nasıl yapılıyor? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: brovito
arkadaşlar merhabalar. iphone 3g modeline ne yenilik geldi klasörlemeden başka bilen var mı? ayrıca klasörleme nasıl yapılıyor? teşekkürler.
mt ve arkaplan olayı haric hersey aynı 3gsyle nerdeyse :) klasor yapmak icinde bi uygulamayı diger uygulamanın üstüne getirmen yeterli
ipod touch 2g var bende, itunes'dan update ettiğimde MT ve home - wallpaper özellikleriaktif olmadı, ama zaten forumda gösterildiği gibi hemen jb yaptım ve şu an MT'de, wallpaper da, klasörleme de çalışıyor.
arkadaşlar cydia programlarında sorun yaşıyormusunuz? örneğin icon küçültme ve 5li yapma çalışıyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc
quote:
Orijinalden alıntı: omerska voiceover sayesinde telefon artık konuşuyor mesajları bile okuo muhteşem bi alet oldu resmen
3gs de mi o ozellik yoksa cydiada mi?
3gs de ios 4 ü yükledikten sonra erişilebilirlik kısmında voiceover i aktif hale getirmen gerekli
bu multitasking de yukarda söylendiği gibi hangi uygulama açılırsa açılsın kapatıldıktan sonra arkaplana atıyor.çok saçma bu durum.şöyle bişey yapabilirlerdi, uygulamalar home tuşuna iki kere basılınca arkaplana atılabilirdi, bi kere basıncada uygulamadan çıkılır ama arkaplanda çalışmaması sağlanırdı.şimdi ne açarsak açalım hemen arkaplanda duruyor onlarla mı uğraşacaz devamlı kapat kapat.sırf bu yüzden multitasking i iptal edip alternatif cydia programlarını kullanabilir.