üstad nerede gözükmesi lazım ? Bende de ayrıntılar açık ama göremiyorum ?
eger itunes da sarkilarin sarki sozlerini girdiyseniz sarki calarken album kapaginin uzerine tiklayinca ileri geri sarma shuffle genius vs ayarlarinin oldugu bolum aciliyor ya.. onlarin alinda da sarki sozlerini cikmasi lazim...
emergency call çağrısı update yaptığımda bana da oldu.. benim cihaz tcell kontratlı ve jb li idi. Ben önce restore yaptım sonra yeni sürümü temiz yükleme yaptım. Ardından pc tanımadı. Bikaç kere usb kablo ile tak çıkar itunes kapa aç yaptım ve o arada denediğim kombinasyonlardan biri yedi ve açıldı ..kombinasyondan kastım...teli kapadım itunes i açtım sonra usb yi bağladım...yada itunes acıkken teli kablo bağlı şekilde aç kapa falan filan aklıma gelen bi çok envai çeşidi denedim ve birinde yedi:) ne net bağlantısı ne mms sıkıntısı yaşamadım herşey pozitif:) şu an tek sıkıntım elim sürekli sbsettigs için ekran üstüne kaydırma yapmamdır:)
quote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
quote:
Orijinalden alıntı: krocheah
quote:
Orijinalden alıntı: In Flames
quote:
Orijinalden alıntı: krocheah
la delirecem ara ara bulamadim da sorunun kaynagini.. neden cikmiyo lyricler.. benden baska bu sorunu yasayan yok mu hakkaten yaw?
Ayarlardan ipod kısmına gir orda ayrıntıları göster sekmesi var onu aç
üstad nerede gözükmesi lazım ? Bende de ayrıntılar açık ama göremiyorum ?
şarkı sözü nasıl gözüküyor hakkaten ben de bilmiyorum
İşcep kullananlar bi deneyebilirlermi 4.0 da çalışıyormu.
Valla onun bunu bilmem de mükemmel oldu. Resmen bambaşka bir telefonmuş gibi gözüküyor gözüme.
quote:
Orijinalden alıntı: hknfb1907 Facebook yeni versiyonda 4.0 da videolar direk açılıyor
O Facebook güncellemesinden dolayı.
bende de güzel herşeyi klasörlere topladım güzel mi oldu bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
evet çalışıyor. Uygulamayı akşam yükledim çalışmıyodu ama bugun baktım güncelleme geldi appstor a güncelleme de de 4.0 yaması diyodu... havale bile yaptım çalışıyor:)
Multitasking de muhteşem olmuş valla. Bide donanımları kaldırmıyor diodu. Mal Steve. Cihaz acayip hızlanmış, multitask da harika çalışıyor.
İyice otursun,jb çıksın ben de güncellerim.
quote:
Orijinalden alıntı: ekksl6
quote:
evet çalışıyor. Uygulamayı akşam yükledim çalışmıyodu ama bugun baktım güncelleme geldi appstor a güncelleme de de 4.0 yaması diyodu... havale bile yaptım çalışıyor:)
Turkcell yedeklemeye ne zaman gucelleme yapacak acaba rehber komple gitti
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
Multitasking de muhteşem olmuş valla. Bide donanımları kaldırmıyor diodu. Mal Steve. Cihaz acayip hızlanmış, multitask da harika çalışıyor.
aynen valla , daha önce backgrounder ve proswitcher kullanıyordum manyak şarj yiyormuş haberimiz yokmuş, şuanki mt ile dehset derecede hızlandı 3gs
quote:
quote:
aynen valla , daha önce backgrounder ve proswitcher kullanıyordum manyak şarj yiyormuş haberimiz yokmuş, şuanki mt ile dehset derecede hızlandı 3gs
Benim 3G.
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar 4.0 yükledim facebook uda update yaptım videolar çalışmıyor,uyarı veriyor video ların halen çalışmadığı fakat üzerinde çalıştıkları gibi??
quote:
emergency call çağrısı update yaptığımda bana da oldu.. benim cihaz tcell kontratlı ve jb li idi. Ben önce restore yaptım sonra yeni sürümü temiz yükleme yaptım. Ardından pc tanımadı. Bikaç kere usb kablo ile tak çıkar itunes kapa aç yaptım ve o arada denediğim kombinasyonlardan biri yedi ve açıldı ..kombinasyondan kastım...teli kapadım itunes i açtım sonra usb yi bağladım...yada itunes acıkken teli kablo bağlı şekilde aç kapa falan filan aklıma gelen bi çok envai çeşidi denedim ve birinde yedi:) ne net bağlantısı ne mms sıkıntısı yaşamadım herşey pozitif:) şu an tek sıkıntım elim sürekli sbsettigs için ekran üstüne kaydırma yapmamdır:)
kardeş Allah razı olsun sen olmasan milletin lafına bakıp unlock bekliycektim lapin gibi