Şimdi Ara

iOS4 yayinladi hayirli olsun ilk yukleyenler bilgi versin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

quote:

Orijinalden alıntı: krocheah

arkadaslar bende nedense karakter sayisi ve sarki sozleri ayarlarda acik olmasina ragmen ne mesaj yazarken kalan karakter sayisini gorebiliorum, ne de muzik caldigimda now playing ekraninda sarki sozlerini gorebiliyorum. kimsede var mi bu problem?

mesaj karakter sayısı mesajı yazarken ikinci satıra geçtiğinizde çıkıyor.. ondan olabilir mi, kısa yazmışsanız..

ehheh.. hakliymissiniz evet.. ikinci satira gecmek hic aklima gelmedi :) ama sarki sozlerini neden goremiyorum :/ off.. o kadar ugrastim itunes library ile.. 1 haftami verdim be :/
  • gece ancak indirdim biraz uğraştım klasör olayı çok iyi oldu valla ilaç gibi geldi. alet gerçekten hızlandı (veya 3.1.3ten kesinlikle farkı yok en azından) ama tek merak ettiğim şey var duvar kağıdım vardı update edince o su damlacıklı duvar kağıdı seçilemiyo sanırsam onun dışında şimdilik herşey yolunda. radyolar oyunlar vs. diye klasörlere ayırdım artık sağ baş parmağım rahat edecek sanırsam :) bir şeyler keşfedenler yazarsa buraya çok sevinirim valla.
  • Benim 3GS de hiç bir sorun yok... Gerçi ben cihazı OS4 de yükseltmeden bir çok oyun ve uygulamayı silmiştim uyumsuzluk yapmasın diye.. İPhone hızlandı diyebilirim. Arka da açık kalan uygulamalar bile makineyi kasmıyor. Sanıyorum oyun ve uygulamaları silmemin çok faydası oldu.. Update den sonra hiç bir bilgimin silinmediğini de gördüm.. Resimlerim ve rehberim duruyor.... Şimdilik çok memnunum... Darısı sizlerin başına.
  • ios4 jb çıktımı acaba...
  • 4.0da 3gs 2 kat hızlanıyor. kamera çekimleri anlık.

ayrıca uygulamaya girip çıkınca hepsi açık kalıyo multitaskingde. sadece appstoreden indirdiklerimizin multitasking desteklemesi gerekiyo kaldıgı yerden devam etmesi için. 20 uygulamaya girip çıktım multitaskingde 20side açıkkende kasılma olmuyor. multitaskingdeki uygulamaları kapatmak için home tuşuna çift tıklayın. multitasking penceresi gelince alttan. kapatmak istediğinize basılı tutun eksi işareti gelecek ona basın kapansın.

3gs 4.0 jb beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

gece ancak indirdim biraz uğraştım klasör olayı çok iyi oldu valla ilaç gibi geldi. alet gerçekten hızlandı (veya 3.1.3ten kesinlikle farkı yok en azından) ama tek merak ettiğim şey var duvar kağıdım vardı update edince o su damlacıklı duvar kağıdı seçilemiyo sanırsam onun dışında şimdilik herşey yolunda. radyolar oyunlar vs. diye klasörlere ayırdım artık sağ baş parmağım rahat edecek sanırsam :) bir şeyler keşfedenler yazarsa buraya çok sevinirim valla.

Dostum, "Radyolar" veya " oyunlar" klasörlerini nasıl oluşturdun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

ios4 jb çıktımı acaba...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: deburky

quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

gece ancak indirdim biraz uğraştım klasör olayı çok iyi oldu valla ilaç gibi geldi. alet gerçekten hızlandı (veya 3.1.3ten kesinlikle farkı yok en azından) ama tek merak ettiğim şey var duvar kağıdım vardı update edince o su damlacıklı duvar kağıdı seçilemiyo sanırsam onun dışında şimdilik herşey yolunda. radyolar oyunlar vs. diye klasörlere ayırdım artık sağ baş parmağım rahat edecek sanırsam :) bir şeyler keşfedenler yazarsa buraya çok sevinirim valla.

Dostum, "Radyolar" veya " oyunlar" klasörlerini nasıl oluşturdun ?

uygulamanın üzerine basılı tutup, titremeye başlayınca diğer uygulamanın üzerine getirip koyduğunuzda klasör açılıyor, ikisi de klasöre konmuş oluyor.. sonra isim de verebiliyorsunuz klasöre.. bütün bunları aynı zamanda itunes üzerinden de yapabiliyorsunuz, eskisi gibi uygulamaların yerlerini düzenler gibi itunes ta da klasör oluşturup, adını düzenleyip hatta klasör içindeki yerlerini bile ayarlayabiliyorsunuz..

• 3GS'te ios4'te MMS sorunu yaşayan var mı? Yeni mesaj yazarken yazı alanının yanında + işaretiyle resim eklemiyormuyduk mesaja. Bende + çıkmıyo.
    Birde photos bölümünden resim seçip gönder dediğimde seçeneklerde MMS seçeneği çıkmıyo. Aynı sorunu yaşayan var mı, bilgilendirirse sevinirim...
  • benım gıbı 3g si olanlar ıcın kıytırık ufak ozellıklerını ve tum dunyadakı sadece 3g modellerını alsın steve jobs o beyaz kıcına soksun ....3gs ıle 3g yı benım gıbı karsılastırınca anlarsınız neden delırdıgımı
  • hakkaten 3G'de jb yapmadan adam gibi bişey değişmemiş. bi klasörlemeyi esirgemememiş allahtan steve amca.
  • la delirecem ara ara bulamadim da sorunun kaynagini.. neden cikmiyo lyricler.. benden baska bu sorunu yasayan yok mu hakkaten yaw?
  • Arkadaşlar iphone 3g sahibiyim şu an işyerimdeyim ios4 yükleyemedim tam yükleyecem 2 saat eşzamalanıyordiyor ortada bişi yok ben buradan dowland edip flas belek yükleyip ev deki pc de itunes ile kurabilirmiyim eyer direk indirecem link verirmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

3GS'te ios4'te MMS sorunu yaşayan var mı? Yeni mesaj yazarken yazı alanının yanında + işaretiyle resim eklemiyormuyduk mesaja. Bende + çıkmıyo.
    Birde photos bölümünden resim seçip gönder dediğimde seçeneklerde MMS seçeneği çıkmıyo. Aynı sorunu yaşayan var mı, bilgilendirirse sevinirim...

bende öyle bir sorun yok ancak mesaj ayarları kısmından mms in kapalı olabilmesi ihtimaliyle birlikte dün gece apple forumlarında aynı sorundan bahsedilen, MMS ayarının bile olmadığını söyleyen mesajlar okumuştum, nasıl iş ben de anlamadım valla..
  • herşey hoş güzel de 2 sorun var dün geceden bu yana internete giremiyorum neyse bu sabah denediğimde wireless'dan girebildim ama 3g üzerinden giremiyorum 2. sorun bende turkcell yedeğe güvenip rehberi yedeklemedim maalesef oda desteklenmiyor diyor

birde arkadaşın dediği gibi mesaj bölümünde + işareti yok resim eklemek için fotoğraflardada mesaj seçeneği gitmiş galiba vardı diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 22 Haziran 2010; 12:19:15 >
  • Turkcelle birkac kere yazdim yedeklemeyi guncelleyin diye bakalim ne zaman cikar yeni versiyon.
  • ah, dün gece ben de yazmıştım aynı sorunu, turkcell yedek konusunu.. turkcell'e de yazdım, uygulamaya yorum olarak store'a da yazdım, umarım bir şekilde görüp, yaparlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocheah

la delirecem ara ara bulamadim da sorunun kaynagini.. neden cikmiyo lyricler.. benden baska bu sorunu yasayan yok mu hakkaten yaw?

Ayarlardan ipod kısmına gir orda ayrıntıları göster sekmesi var onu aç
  • quote:

bende öyle bir sorun yok ancak mesaj ayarları kısmından mms in kapalı olabilmesi ihtimaliyle birlikte dün gece apple forumlarında aynı sorundan bahsedilen, MMS ayarının bile olmadığını söyleyen mesajlar okumuştum, nasıl iş ben de anlamadım valla..

Mesaj ayarları kısmında bendede MMS aç kapa diye bir bölüm yok. Ne iş yahu bu. Nerde olması gerekiyo o seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech_5

cihaz kesinlikle hantallasiyo menu gecisleri takiliyo fln.. 3gs den bahsediyorum ki jail yapilmamis hali buysa jail yaptiktan sonra cok daha kotu olacaktir ne yazikki

GM verisyonunda zerre kadar takılma yok.Eskisinden bile 1000 kat daha iyi her anlamda.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.