Şimdi Ara

iOS4 yayinladi hayirli olsun ilk yukleyenler bilgi versin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

ibooks cikti!!!!!!!!

hani nerede ? GameCenter da gitti yaw

app storeda mevcut

kardeşim bi link atar mısın? ben iPad uyumlu olanı görebiliyorum sadece ve bir de sende GameCenter var mı?

http://www.google.com.tr/m/url?client=safari&ei=2MQfTLj2CofLjAeqxp9N&hl=en&oe=UTF-8&q=http%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fus%2Fapp%2Fibooks%2Fid364709193%3Fmt%3D8&resnum=2&sa=X&ved=0CBEQFjAB&usg=AFQjCNHyyPwQAnuqL7405R4XL73sOHLDow

buyur dostum ben de iphonedan girdigim icin googledan buldum bu itunes linkini

• off cikmis hemen yukleyeyim
  • Yükleyenler hantallaştığını söylüyor arkadaşlar 3gs de kullanım nasıl geçiş yapmak için indirmeye başladım ama şimdi elim gitmiyor.
    Performans ile ilgili fikirlerinizi paylaşın arkadaşlar
  • Bende yükselttim cihaz 3gs ve kullanım gayet hızlı ve güzel...
  • benim aletimde 3gs
    bi fark yok kasılma yoh.
    edge yi kapatcaamız yeri bulamadım yannız=
  • 3g 4.0 fw ıcın jb cıktımı yapabılıyormuyuz
  • bende hata verdi download etti sonunda hata verdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS
    quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat122

quote:

Orijinalden alıntı: logitech_5
    cihaz kesinlikle hantallasiyo menu gecisleri takiliyo fln.. 3gs den bahsediyorum ki jail yapilmamis hali buysa jail yaptiktan sonra cok daha kotu olacaktir ne yazikki

Benimkisi herzamankinden hizli

Aynı sekilde dehşet hızlandı;) yanlız her şey arkada kalıyor :/

Evet. Acaba arkada kalmamasj icin bisi yapilabilirmi. Birde gamcenter olayi ne tam anlatabilirmisiniz
  • Beni pek tatmin etmedi sanki ... :(
  • hadi da
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrne
    benim aletimde 3gs
    bi fark yok kasılma yoh.
    edge yi kapatcaamız yeri bulamadım yannız=

Settings -> General -> Network -> Cellular data -> OFF
  • teşekkürler.
    ben edge diye arıyorum tabi :d
  • ipod 3G 8gb yukleyebiliriyim bunu anlamadım??
  • mesajlarda kalan karakter göstermeyi açtığımızda neden 152 harf baz alınıyor? 160 olması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman29

bende hata verdi download etti sonunda hata verdi ?

3 Keredir kesiliyor, 2. seferde bitime 2 dakika kala kesildi.
    Gerizekalılar devlet dairesi gibiler,bugün sisteme yüklenme olacağı belli,tedbirini alsana.
    Elinde ne idüğü belirsiz ikoncan akseuarı ipad denen gudubetle basına hava atmayı biliyorsun ama !!!
    Boşu boşuna 1 GB. download yaptım, kurtlu elmanın b.ktan teknolojisi kaldığı yerden devam etmeyi de beceremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: osman29

bende hata verdi download etti sonunda hata verdi ?

3 Keredir kesiliyor, 2. seferde bitime 2 dakika kala kesildi.
    Gerizekalılar devlet dairesi gibiler,bugün sisteme yüklenme olacağı belli,tedbirini alsana.
    Elinde ne idüğü belirsiz ikoncan akseuarı ipad denen gudubetle basına hava atmayı biliyorsun ama !!!
    Boşu boşuna 1 GB. download yaptım, kurtlu elmanın b.ktan teknolojisi kaldığı yerden devam etmeyi de beceremiyor.

+1 aynen 3 keredir ayni hata ama virus programi ni kapattim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

fotoları nerde cektiyseniz çekiğiniz yerin koordinatlarının kaydediyor hoş bi özellik

Bu yeni bir özellik olarak lanse edildiyse bana çok saçma geldi çünkü bu 3.1.3 dede vardı belki daha öncesindede. iPhoto dan hepsinin konumlarını görebilirdunuz.

iPhone uzerindeki photos yazilimi uzerinde gosteriyor.geotagging onceden de vardi. Fakat sadece exiff okuyan programlarda gorunuyordu mac os iphoto gibi

• Selam arkadaşlar dün gece yarısından beri deliler gibi araştırıyorum saat kaçta çıkıcak falan filan neyse sonra ögrendimki türkiye saatiyle akşam 8'de çıkıo.iyi güzel.8 buçuk gibi arkadaşımın evinde onun laptopundan 4.0'ı indirmeye başladık.onun telefon 3g benim 3gs.ilk yüklemede onun telefona yükledik sonra sıra bana geldi.laptoptan tam 3 kere 300 küsür MB lık install dosyasını download yaparken son mb'ta error aldım ...ve şimdi masaüstü bilgisayarda 4. kez download yapıyoruz.bazılarının başına gelmiş nedenini bilen varmı ? anti virüsler alakası yok .
  • İphone 3gs 32 gb var ios4 yukledim bende de kasilma var rehber tikaniyor kaydirma islemi cok kotu :(
  • Diğer arkadaşlarında yazdığı gibi görüntüde bir iyileşme var sanırım ama bu psikolojikte olabilir.
    Hız konusuna gelince her yeni yazılımda belirli bir süre hızlı çalışıyor zaten bu hızlanma tahminimce işletim sisteminin yeni olmasından kaynaklanıyor.

Şimdilik işime çok yarayacak olan tüm e-posta gelen kutusuna bak kısmını fark ettim ve oldukça sevindim diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.