Şimdi Ara

iOS4 yayinladi hayirli olsun ilk yukleyenler bilgi versin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • appstore da bazı free uygulamaların yanlarında + cıkıyor ne anlamı var onun arkadaşlar ?
  • Gm daha iyiydi
  • problem çözüldü ve şu anda yüklü sonunda -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

appstore da bazı free uygulamaların yanlarında + cıkıyor ne anlamı var onun arkadaşlar ?

sanırım multi-tasking yapabilen uygulamalar.denemedim daha.
  • Multitasking kullanamadın hala programdan çıkınca tamamen çıkıyor arka plana nasıl atarım ben bunları 3gs var bende
  • multitasking nedir yabancı kaldım biraz :S
  • turkcell yedeklemeye güvenirken, program ios4 e güncellenmediği için, şimdi rehberimi aktaramıyorum telefona.. "cihaz desteklenmiyor" hatası veriyor turkcell yedek uygulaması.. ne zaman günceller acaba turkcell uygulamalarını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople
    turkcell yedeklemeye güvenirken, program ios4 e güncellenmediği için, şimdi rehberimi aktaramıyorum telefona.. "cihaz desteklenmiyor" hatası veriyor turkcell yedek uygulaması.. ne zaman günceller acaba turkcell uygulamalarını?

Herzaman beklemekte fayda var. İtunes ile yedek oluşturmuştur illaki oradan yüklemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople
    turkcell yedeklemeye güvenirken, program ios4 e güncellenmediği için, şimdi rehberimi aktaramıyorum telefona.. "cihaz desteklenmiyor" hatası veriyor turkcell yedek uygulaması.. ne zaman günceller acaba turkcell uygulamalarını?

Herzaman beklemekte fayda var. İtunes ile yedek oluşturmuştur illaki oradan yüklemeyi dene.

maalesef hiç back up almadım, ve restore etmiştim cihazı.. sadece turkcell yedek sayfasında mevcut rehberim.. aklımın ucundan geçmedi böyle bir uyumsuzluk olacağı.. hadi multitasking için güncelleme gerekiyor falan filandı da, bu iş için sistemi tanımayacağını hiç düşünemedim.. üstelik diğer turkcell uygulamaları çalışıyor ios4 te.. sadece bu sorun çıkardı.. en çıkarmaması gerekeni belki de.. bekleyeceğim maalesef artık.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICDeddPeople -- 22 Haziran 2010; 1:03:28 >

• acele etme cem kardeş yarın veya öbürgün uygulamanın updatesi çıkacak ve yedekten geri döneceksin benimde adress defterim uçtu ama outlookta yedek var geri alırım.

ama multi tasking olaıyını nasıl kullanıcam hala çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

acele etme cem kardeş yarın veya öbürgün uygulamanın updatesi çıkacak ve yedekten geri döneceksin benimde adress defterim uçtu ama outlookta yedek var geri alırım.

ama multi tasking olaıyını nasıl kullanıcam hala çözemedim.

multitasking için güncellenmeyen uygulamalarda çalışmıyor özellik, ama çalışanlar için (apple'ın kendi uygulamaları, ya da pandora gibi mesela) iki kere home tuşuna basacaksınız, oradan geçiş yapacaksınız uygulamalar arasında, multitasking menüsündeki uygulamaya da basılı tutunca titremeye başlayacaklar köşedeki - işaretiyle kapatabiliyorsunuz arka plandaki uygulamayı..

ancak dediğim gibi tüm uygulamalarda yok daha multitasking..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICDeddPeople -- 22 Haziran 2010; 1:15:46 >
  • Herbir klasörün içine maksimum 9 adet mi program atabiliyoruz? Ben 10.yu atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

Herbir klasörün içine maksimum 9 adet mi program atabiliyoruz? Ben 10.yu atamadım

12
  • Ben net yavasladi gibi hissettim Sizde de oyle mi
  • evin içindeki wifi yarıya iniyor bazen bende.. çok yavaşlık hissetmedim ama sanki düzeltilmesi gereken ufak tefek yanları var gibi geldi bana da genel olarak.. e olacak da tabii, daha üzerine güncellemeler çıkacaktır.. bu arada ilk kez messenger ı denedim, harika bir uygulama olmuş gibi geldi bana.. çok sevdim..
  • Yeni iOS ciktigi gunden 2-3 hafta sonra yuklemek en temizi. 3.1.2 JB Iphone 3GS i kesinlikle tercih ederim 3GS 4.0'a.
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi itunes her sync sırasında önce backup alıyor. fakat bu backup lar yarım saat sürdüğüm için itunes'un üstündeki backup ilerleme çubuğunun sonundaki X tuşuna bastığımızda backup'ı yarıda kesip sync işlemine geçiyordu.

fakat bu 4.0 dan sonra backup'ı iptal ettiğimde sync işlemine geçmeden herşeyi baştan iptal ediyor. ben her müzik, resim veya kitap attığım zaman yarım saat beklemek zorundamıyım? yoksa bilmediğim bir şey mi var?
  • rehber yedeklemek isteyen arkadaşlar idrive lite isimli programı kullanabilir ios 4 uyumlu ayrıca rehberdeki fotoğrafları dahi yedekliyor, bir kişiye birden fazla numara yazdıysanız onda da sorun çıkarmıyor.
  • arkadaslar bende nedense karakter sayisi ve sarki sozleri ayarlarda acik olmasina ragmen ne mesaj yazarken kalan karakter sayisini gorebiliorum, ne de muzik caldigimda now playing ekraninda sarki sozlerini gorebiliyorum. kimsede var mi bu problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocheah

arkadaslar bende nedense karakter sayisi ve sarki sozleri ayarlarda acik olmasina ragmen ne mesaj yazarken kalan karakter sayisini gorebiliorum, ne de muzik caldigimda now playing ekraninda sarki sozlerini gorebiliyorum. kimsede var mi bu problem?

mesaj karakter sayısı mesajı yazarken ikinci satıra geçtiğinizde çıkıyor.. ondan olabilir mi, kısa yazmışsanız..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.