Şimdi Ara

iOS4 yayinladi hayirli olsun ilk yukleyenler bilgi versin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

ah, dün gece ben de yazmıştım aynı sorunu, turkcell yedek konusunu.. turkcell'e de yazdım, uygulamaya yorum olarak store'a da yazdım, umarım bir şekilde görüp, yaparlar..

aynen bende yazdım. appstoreden sorun bildirdende yazdım. gerçi şimdilik outlook rehberle idare ediyoruz ama yedek programı turkcellinki çok iyi, hiç kaybolmuyo.

ayrıca çok sıkışırsanız telefonyedekleme.turkcell.com.tr den webşifrenizle giriş yapıp rehberinizi ve numaralarınızı görebilrisiniz
  • ben şuan ios 4.0 ı indiriyorum fakat acayip yavaş geliyor apple ın serverlar patladı heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

bende öyle bir sorun yok ancak mesaj ayarları kısmından mms in kapalı olabilmesi ihtimaliyle birlikte dün gece apple forumlarında aynı sorundan bahsedilen, MMS ayarının bile olmadığını söyleyen mesajlar okumuştum, nasıl iş ben de anlamadım valla..

Mesaj ayarları kısmında bendede MMS aç kapa diye bir bölüm yok. Ne iş yahu bu. Nerde olması gerekiyo o seçenek.

öyle bir bölüm yok eskiden mms ve internet ayarlarının olduğu bir sayfa vardı oda gitmiş bu arada 3g'den internete girebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

ben şuan ios 4.0 ı indiriyorum fakat acayip yavaş geliyor apple ın serverlar patladı heralde...

senin bağlantında sorun olabilir muhtemelen. akşam ilk çıktığında saat 20.00da yani o zaman bile hiç yavaşlama yoktu son sürat indi

forumda istersen direk download linki var onu indir istersen madem yavaş iniyo. download managerla indirebilirsin
  • Tek sıkıntım tcell yedek işcepti...iş cep bugun güncellendi ve içine giriliyor. Tcell de eminim gun içinde günceller...ios yeni geldiği için bugun yarın herkes uygulamasını günceller 2 güne de uyumsuz bişey kalmaz..
    bu arada tel harbi hoş oldu.... ikonların dışarıdan ortaya toplanması ve aynı şekilde dışa dogru dağılmaları hoş..3sg 16gb de kasma yok sıkıntı yok , 3.1.3 e dönmeye niyetim yok..
    jb yi de 1-1,5 ay a kadar bekliyorum... 3g sahiplerine üzüldüm cidden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: osman29

bende hata verdi download etti sonunda hata verdi ?

3 Keredir kesiliyor, 2. seferde bitime 2 dakika kala kesildi.
    Gerizekalılar devlet dairesi gibiler,bugün sisteme yüklenme olacağı belli,tedbirini alsana.
    Elinde ne idüğü belirsiz ikoncan akseuarı ipad denen gudubetle basına hava atmayı biliyorsun ama !!!
    Boşu boşuna 1 GB. download yaptım, kurtlu elmanın b.ktan teknolojisi kaldığı yerden devam etmeyi de beceremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Tek sıkıntım tcell yedek işcepti...iş cep bugun güncellendi ve içine giriliyor. Tcell de eminim gun içinde günceller...ios yeni geldiği için bugun yarın herkes uygulamasını günceller 2 güne de uyumsuz bişey kalmaz..
    bu arada tel harbi hoş oldu.... ikonların dışarıdan ortaya toplanması ve aynı şekilde dışa dogru dağılmaları hoş..3sg 16gb de kasma yok sıkıntı yok , 3.1.3 e dönmeye niyetim yok..
    jb yi de 1-1,5 ay a kadar bekliyorum... 3g sahiplerine üzüldüm cidden..

evet, benim de tek sıkıntım turkcell yedek.. o da yani rehber sonuçta, telefonun temeli.. :) ama onun dışında ben çok memnun oldum bu güncellemeden.. telefon dediğiniz gibi çok hoş, yeni gibi oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

ben şuan ios 4.0 ı indiriyorum fakat acayip yavaş geliyor apple ın serverlar patladı heralde...

senin bağlantında sorun olabilir muhtemelen. akşam ilk çıktığında saat 20.00da yani o zaman bile hiç yavaşlama yoktu son sürat indi

forumda istersen direk download linki var onu indir istersen madem yavaş iniyo. download managerla indirebilirsin

link nerede bari linkide koysaydın buraya..
  • Ben telefonu ikinci el almıştım türkiye içi olması lazım 4.0 download yapıp update dedim dışarı çıktım döndüğümde emergency call felan yazıyordu itunes de tanımıyor normalmi yoksa patladımı cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktepe -- 22 Haziran 2010; 13:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktepe

Ben telefonu ikinci el almıştım türkiye içi olması lazım 4.0 download yapıp update dedim dışarı çıktım döndüğümde emergency call felan yazıyordu normalmi yoksa patladımı cihaz

suan için patladı turkcllden alındıysa onlardada sim kilit vardı
  • 3GS iOS4'te MMS fonksiyonunun olmama problemini birtek ben mi yaşıyorum.

Enteresan bir durum. Tekrar Restore etsem bir işe yararmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

quote:

Ben telefonu ikinci el almıştım türkiye içi olması lazım 4.0 download yapıp update dedim dışarı çıktım döndüğümde emergency call felan yazıyordu normalmi yoksa patladımı cihaz

içindeki programlara bakılırsa turkcell di gibi geliyor geri dönme şansımız yok galiba birde en azından ipod olarak kullanma şanısımız yokmu tamamen kapalı telefon emergency only yazıyor tuş takımı ve arama tuşu var normal menuyude göremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktepe -- 22 Haziran 2010; 13:28:46 >
  • quote:

quote:

quote:

içindeki programlara bakılırsa turkcell di gibi geliyor geri dönme şansımız yok galiba

Yok seni unlock bekleme topiğine alalım

• tamamen kapalı telefon emergency only yazıyor tuş takımı ve arama tuşu var normal menuyude göremiyorum
  • quote:

3GS iOS4'te MMS fonksiyonunun olmama problemini birtek ben mi yaşıyorum.

bende de aynı durum geçerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toni-1903

quote:

3GS iOS4'te MMS fonksiyonunun olmama problemini birtek ben mi yaşıyorum.

bende de aynı durum geçerli..

bendede mms yok internet yok
  • gamcenter uctu. bundan once internete sizdirilan ios 4 de gamcenter varken bunda neden yok acaba?
  • quote:

bendede mms yok internet yok

İnternetin çözümü şu. Settings-General-Network-Cellular Data Network kısmında Cellular Data kısmının altındaki APN kısmına "internet" kelimesini yaz.

Update'ten sonra bendede internet yoktu, bu şekilde hallettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krocheah

la delirecem ara ara bulamadim da sorunun kaynagini.. neden cikmiyo lyricler.. benden baska bu sorunu yasayan yok mu hakkaten yaw?

Ayarlardan ipod kısmına gir orda ayrıntıları göster sekmesi var onu aç

ayarlarda acik yaa.. soyle diyim.. 18 sarkinin 2 tanesinde lyricler gozukurken 16 tanesinde gozukmuyor..
  • o kısım olsa yazacaktım ama oda yok neyse şimdi restore ettim mms de geldi internette
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.