Şimdi Ara

IOS5 Zil Sesi Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama akıl verecek eminim vardır**** olarak yada M4R olarak Erdem's Phone --> Zil Sesleri altına attığım seslerin başında senk.işareti olan yuvarlak işaret duruyor (Eş zamanla diyorum ancak aynen duruyor.) ve o parça sanki görünmez gibi hafif mat durumda.Zaten itunes'danda çalmıyor.SMS sesleride ayarlanabiliyormuş burdan...Kullanıcı olarak yeiyim ama önceki versiyonda en azından zil sesi yapmayı becermiştim.
    Yardım edebilecek biri varmıdır ?
    Teşekkürler

• 40 saniyeden az olması lazım zil sesinin, senkronize etmesi için. ama itunes'da çalmaması ilginç, formatta bi sıkıntı olmasın?
  • Yaptım üstad..Hatta 3 sn.lik bile denedim.O senk.işaretinin olması da ilginç.Alt sağda eşleştir yapıyorum sürekli ama yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bull74

Arkadaşlar neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama akıl verecek eminim vardır**** olarak yada M4R olarak Erdem's Phone --> Zil Sesleri altına attığım seslerin başında senk.işareti olan yuvarlak işaret duruyor (Eş zamanla diyorum ancak aynen duruyor.) ve o parça sanki görünmez gibi hafif mat durumda.Zaten itunes'danda çalmıyor.SMS sesleride ayarlanabiliyormuş burdan...Kullanıcı olarak yeiyim ama önceki versiyonda en azından zil sesi yapmayı becermiştim.
    Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bütün zil seslerini itunes sol köşede library içine atın. Sonra cihazı seçerek ringtonesdan senkron edin.

Ben bu yolu izleyerek başardım, sizde bir deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Arkadaşlar neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama akıl verecek eminim vardır**** olarak yada M4R olarak Erdem's Phone --> Zil Sesleri altına attığım seslerin başında senk.işareti olan yuvarlak işaret duruyor (Eş zamanla diyorum ancak aynen duruyor.) ve o parça sanki görünmez gibi hafif mat durumda.Zaten itunes'danda çalmıyor.SMS sesleride ayarlanabiliyormuş burdan...Kullanıcı olarak yeiyim ama önceki versiyonda en azından zil sesi yapmayı becermiştim.
    Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bütün zil seslerini itunes sol köşede library içine atın. Sonra cihazı seçerek ringtonesdan senkron edin.

Ben bu yolu izleyerek başardım, sizde bir deneyin derim.

Önce teli bağlamadım.30.sn likleri Müziğe attım.Teli bağladım zaten senk.yaptı.Ama ringtone'dan senk.nedir anlamadım :) Zaten orda gözükmedi bişi senk.sonrasındada

• Ben telefonu bağladım, müziği library içine atıp telefonumu seçtim ve rigtones senkron yaptım çözüldü.
  • quote:

Ben telefonu bağladım, müziği library içine atıp telefonumu seçtim ve rigtones senkron yaptım çözüldü.

Bunu nasıl yapıosun üstad ".... telefonumu seçtim ve rigtones senkron yaptım çözüldü. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone alarm sesi kısma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ben telefonu bağladım, müziği library içine atıp telefonumu seçtim ve rigtones senkron yaptım çözüldü.

Bunu nasıl yapıosun üstad ".... telefonumu seçtim ve rigtones senkron yaptım çözüldü. "

Zil sesi yapmak istediğim parçayı ( 30 sn. geçmeyen ) library ( İtunes Türkçe ise Arşiv - Müzikler ) içine bırakıyorum telefon bağlıyken.

Daha sonra itunes ta Aygıtlar - telefonumu seçip zil seslerine geliyorum.Zil seslerini eşzamanla seçeneğini işaretleyip istediğim parçayı işaretleyerek uygula diyorum.

Umarım anlatabildim, hallolmazsa yine yazın.

• "daha sonra itunes ta Aygıtlar - telefonumu seçip zil seslerine geliyorum.Zil seslerini eşzamanla seçeneğini işaretleyip istediğim parçayı işaretleyerek uygula diyorum. ....."

Budan devam ediyim o zaman...Ok arşiv --> müziklerime attım.Aygıtımın içindeki Zil seslerine girdim.Burda müzik seç.Zil Seslerini Eş Zamanla seçeneğini bulamadım.Şayet sağ klikse bende sağ klikte Yeni pencerede aç çıkıyor.
    Sabrınız için teşekkürler bu arada :)
  • quote:

"daha sonra itunes ta Aygıtlar - telefonumu seçip zil seslerine geliyorum.Zil seslerini eşzamanla seçeneğini işaretleyip istediğim parçayı işaretleyerek uygula diyorum. ....."

Budan devam ediyim o zaman...Ok arşiv --> müziklerime attım.Aygıtımın içindeki Zil seslerine girdim.Burda müzik seç.Zil Seslerini Eş Zamanla seçeneğini bulamadım.Şayet sağ klikse bende sağ klikte Yeni pencerede aç çıkıyor.
    Sabrınız için teşekkürler bu arada :)

Estf. ne demek.Benim sorunuma alıntı yaptığım arkadaş çare bulmuştu, bende elimden gelirse size yardımcı olmak isterim.

Aygıtlar - telefonumu işaretlediğiniz zaman altta Müzikleri ve videoları elle yönet seçeneği var, sizde o kutucuk işaretli mi ? İşaretliyse dediğim yöntemle halletmiş olmanız lazım.Benim de kafam karıştı.

• Evet işaretli zaten IOS5 olmadan bu şekilde yapıyordum.Ancak şimdi zil sesleri içindeki parçaların başında yuvarlak senk.işareti var ve senk.yapsamda en alttan değişmiyor , çalınmıyor.Ve hafif silik gri enkte.Müziklerimdeki gibi siyah yazı değiller.10,5 itunes'u bir dahamı kursam bilemedim..
  • Bendeki çözümler tükendi, umarım halledebilirsiniz.
  • quote:

Bendeki çözümler tükendi, umarım halledebilirsiniz.

Saolasın üstad çözücez inşallah :)
  • Xilisoft ringtone maker

Bu programi Tavsiye ederim. Mp3 dosyasını 2-3 tıkla itunesa zil sesi olarak atıyor.
  • zil sesi çözümünü belirteyim arkadaşlar

biraz meşakatlidir ama çok hoşunuza gideceği kesin..

öncelikle (türkçe itunes) düzen-tercihler-genel sekmesinden Zil Seslerine tik atın müzikler dışında bir de zil sesleri bölümü açılacak.

2 tane program indirin arkadaşlar bilgisayarınıza
    1- (tavsiyem) Cool Audio Magic Audio Editor
    2- Format Factory (her şeyi birbirine çevireceğiniz ücretsiz süper bi program ve türkçe)

istediğiniz herhangi bir mp3 ya da ses dosyasını audio magic programı ile açın, isterseniz kesin bölün parçalayın, isterseniz de ses seviyesi az ise ampilfy özelliği ile sesini arttırın ses dosyasının.. ve mp3 olarak kaydedin..

daha sonra format factory programında ses bölümünde "Tümünü M4R" sekmesinden ses dosyasını o formata çevirin. Çıktı bölümünde dosyasını göreceksiniz ve altında zaten RING yazacak itunes işareti ile.

iTunes'da zil sesleri bölümüne sürükleyin sonra da senkronize edin.

Olay budur..

İnternetten iphone için zil sesi aramayla uğraşmayın. Kendi zil sesinizi kendiniz yapın..

Eee daha ne kadar yardımcı olayım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 15 Ekim 2011; 12:23:17 >

• Zil sesleri icin audiko.net
  • Yardımcı olmaya çalışan gerkese çok teşekkürler..Nihayet becerebildim arkadaşlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.