Şimdi Ara

iOS6, iPhone 4 ve iPhone 3GS'e bazı kısıtlamalar ile birlikte geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canpol

Para benim zevk benim sizene istediğim elmayı yerim.
    Hem paranız yok hem de aklınız çok geliyor ise gider diğerini alırsınız...
    Uzatmaya gerek yok
    kimi kısa sever,
    kimi uzun
    kimi şişman kimi sıska her kes aldığı zevk kadar konuşsun...

Daha aleti eline almadan siz zevk alamzsınız bundan demek akılsızcadır.
    Önce alın aleti elinize kurcalayın accık ağzınıza götürün konuşun elma ile
    eminim sizde elmadan keyif alıp bırakamıyacaksınız....

BUnca okumuş kültürlü insan siz söyleyince yarın satarız elmalarımızı hatta müşteri aramıyalım size satalım....

bu mesajı okuduğumda krize girdim:D yurdum insanı bişeye kilitlenince doğruyu yanlışı göremiyor bırakın açıklama yapmayın bu zihniyet bu kafada gider ama mesaj konuya cuk diye oturmuş tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

- İp4 e kısıtlama getirilmesine normal bakan adam fun liik da sınır tanimiyordur. Ne demek ya kısıtlama. Hani bu firma dükkandan para kazanıyordu.

- Hani donanim önemli degildi. Donanim önemliymiş ki siri,3d harita,facetime gelmiyor cihaza.

dostum,

- bu kurumlar hayır kurumu değil, ticaret kurumu bu şekilde değerlendirince normal tabi,

yeni mal satmak için satılan telefonlardan donanimi kısamayacakları için yazılımı kısıyorlar.

- donanim önemlidir ama yazılım olmadan donanim hiçbirşeydir.

Elma paranin cogunu nerden kazanıyor ? Dükkanından. Dolaysiyla aptalca bir laf gebeliği yapıp milleti aptal yerine koymaninda mantığı yok. Neymiş yük binecekmiş. Kim yer bu saçma lafı. Cryengine grafik motorlu oyunu kaldırmıyor demiyor. Kimse babasının hayrına tel yapmadığı icin 2000 lira para verip ustunede parayla uygulama satın alıyoruz.

Dostum, adamlar açıklama yapmak zorunda bile değil

Bu modele bunu bunu koymadım der ve kararlarımın her hakkı bende saklıdır der iş biter.

Eğer bundan rahatsız olan müşteriler var ise forumlara yazmak yerine apple ile yollarını ayırır bu onların nakit akışını azaltır ve en güzel cevabı vermiş olursunuz.

Not: nokia 6630 kullanıcısıyım

• Sony Xperia Arc + Samsung S3 + HTC one X = Iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Hala iPhone'da multitasking olmadığını iddia edenler var. Aynı anda download yapıp fizy'den müzik dinleyip herhangi bir browser'da surf yapıp bitesms ile gelen mesajlarimi ayni anda cevaplayabiliyorum. Yok, bu yetmiyorsa multitasking kriterlerine, diyecek bir şey bulamıyorum.

Bide soyle dene cydia yi viber i whatsappi msn messenger i operayi safariyi fring i ipod u fizyi fruit ninjayi ve adini saymadigim 20 oyun daha ac .yani 50 tane fln aplikasyon calistir yine kasmayacak.cunku bunlarin cogunu gercekten arkaplanda calistirmiyor seninde dedigin gibi bi kac tane calisiyor. Gercek multitasking nasil oluyor ogrenmek istersen eline symbianli nokia veya androidli bi telefon al karsilastir.
    Gercekten multitasking olsa whatsappi , viberi, msn messengeri yeniden actigin zaman connecting yazmazdi ( bknz android,sybian) push mesaj gelmesi o programin arka planda calistigini gostermez.
    Burdaki cogu kisi biliyor ios un stabil calismasi icin cogu ozelligi kapattigini , kirptigini.
    Buna multitasking deyip kendinizi kandirmayin.
    Sizi bu tatmin ediyorsa sorun yok. Beni tatmin etmiyor

Yahu tamam da, bunları çalıştırırken aynı anda arka planda fruit ninja çalışsa ne olur, çalışmasa ne olur? Kendini durduruyor, uygulamaya geçtiğiniz zaman devam ediyorsunuz. Zaten aynı anda bir kaç işlem yapılabilecek uygulamaları (örn; müzik, tarayıcı, radyo) durdurmuyor zaten. Boşu boşuna da sistemi kastırmıyor işte, multitasking amaç değil araç olmalı kullanımda, ve ios bunu gayet iyi başarıyor.

Ben webde gezinirken msn e whatsappa vb programlara girmeye calistigimda beklemekten,programin her seferinde durumunu guncellemesinden biktim. Msn viber whatsapp srasinda surekli gecis yap bakalim anlarsin ne demek istedigimi. Hangi isletim sistemini ios gibi calistirsan yakin bi performans sergiler.

• iPhone u ancak gösteriş meraklısı adamlar alır.

Bekliyorum eksileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Senin bahsettigin sey sik kullanilar veya son kullanilanlar gibi bisey. O multitasking sayilmaz cunku arkaplanda calismiyor hicbiri. İstisna olarak calisanlar var mesela ipod safari vs.

Dostum gercekten iOSlu cihaz Aldınmı hiç eline,yanlış anlama gercekten soruyorum.bende sırf android yogun uygulama kullanımında kasıyor diye galaxy s yerine ip4e geçmistim zamanında.mail atarken webte gezip müzik dinlemek ve aynı anda toplu SMS atmak bunların üstüne birde fotograf düzenlemesi yapmam gerekebiliyor ve hiç bir uygulamayı kapatmadan İşleme devam edebiliyorum ve bırak kasmayı hissetmiyorsunuz bile çalıştığını..

Sarj etmekten arta kalan zamanda elimde ios lu bir telefon var surekli. Gunde 2-3 defa sarj etmek zorunda kaldigim icin ne kadar parasinin karsiligini veremeyen bir cihaz oldugunu anladim. Neyseki 1200 liraya yurtdisindan almistim. Calistigini hissetmenen normal cunku calismiyorlar zaten:) alinma ama c64 un basic inden tut redhat, suse linux dos unix win 3.1 symbian android vs vs kullandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

iPhone u ancak gösteriş meraklısı adamlar alır.

Bekliyorum eksileri

Gösteriş, fabrikasyon bir telefonla yapılmaz

El yapımı Vertu ile yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Ya sen koy butun ozellikleri. Calistirmazsa o zaman yaparsin aciklamayi ; senin islemcin yetmiyor vs. Cakallik bu. Zaten sarj konusunda deli oluyorum iphone a. Bi sonraki telefonum iphone olmayacak benimde.
    Ne yazilimmis ya daha symbianda olan multitasking yok.
    Bataryasi nokia 5110 ile ayni nerdeyse.

Multitasking mi yok ? Home tuşuna uzunca basılı tutun.

Biri arkadaşa gerçek multitasking in ne olduğunu söylemeli...

• Elmacilara bişey anlatilmaz . Bosuna ugrasmayin.

• böyle apple haberlerine fandroid lerin saldırmasından sıkıldık artık... :)

• Geçen çalışdığım şirketin ortaklarından biri bana iphone4 deki itunes vs gibi şeylerden artık sıkıldığını,güncelleme vs gibi durumlardada sıkıntı çektiğini,bildiğim daha sağlam çalışan bir telefon olup olmadığını sordu bana.Bende gidin S3 e bakın dedim,adam ertesi gün gidip s3 aldı sonrada bana teşekkür etti,bende nedenini sordum niye teşekkür ettiniz diye,ben sadece tavsiye verdim dedim,adamın cevabı bana şu oldu;
    android özgürlükmüş onu anladım

Benimde yaşadığım bu tecrübe burda konuşulanlardan daha değerli oluyor haliyle

Android özgürlükdür,bunu göremeyende ios a mahkumdur...

• Yazilim destegi konusunda apple cok iyi bunuhtc sensation sahibi olarak soyleyebilirim. Bize bir 4.1 jelly bean'i fazla goruyorlar ama apple kac yillik telefonuna hala ios 6'yi getiriyor. Kisitlama olsa bile.

• quote:

quote:

Hala iPhone'da multitasking olmadığını iddia edenler var. Aynı anda download yapıp fizy'den müzik dinleyip herhangi bir browser'da surf yapıp bitesms ile gelen mesajlarimi ayni anda cevaplayabiliyorum. Yok, bu yetmiyorsa multitasking kriterlerine, diyecek bir şey bulamıyorum.

Bide soyle dene cydia yi viber i whatsappi msn messenger i operayi safariyi fring i ipod u fizyi fruit ninjayi ve adini saymadigim 20 oyun daha ac .yani 50 tane fln aplikasyon calistir yine kasmayacak.cunku bunlarin cogunu gercekten arkaplanda calistirmiyor seninde dedigin gibi bi kac tane calisiyor. Gercek multitasking nasil oluyor ogrenmek istersen eline symbianli nokia veya androidli bi telefon al karsilastir.
    Gercekten multitasking olsa whatsappi , viberi, msn messengeri yeniden actigin zaman connecting yazmazdi ( bknz android,sybian) push mesaj gelmesi o programin arka planda calistigini gostermez.
    Burdaki cogu kisi biliyor ios un stabil calismasi icin cogu ozelligi kapattigini , kirptigini.
    Buna multitasking deyip kendinizi kandirmayin.
    Sizi bu tatmin ediyorsa sorun yok. Beni tatmin etmiyor

Evet senin söylediğini ben yaşadım.
    İ4 ümü satıp geçici olarak htc Desire S ile devam etmek zorunda kaldığım 1 aylık dönemde cinnet geçirmiştim.
    Her programı açtığımda muhakkak bilmemne kill ile kapatmak zorundasın, yoksa ınutup ardına 3-5 uygulama açınca telefon çay demlenecek kadar ısınıyor sonrada kitleniyordu.
    Komik olmayın, ios ar-ge ekibi bunu en stabil şekilde ayarlamış zaten, arka planda uygulama çalışsa bana ne faydası var telefonu kasıp hayvan gibi ısıtmasından başka ?

mesaj geliyor, mesajımı yazıyorum ve kaldığım yerden programı açıp devam ediyorum. Neymiş efendim whatsapp da connecting yazıyormuş, aman aman ne kadar önemli yaaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Geçen çalışdığım şirketin ortaklarından biri bana iphone4 deki itunes vs gibi şeylerden artık sıkıldığını,güncelleme vs gibi durumlardada sıkıntı çektiğini,bildiğim daha sağlam çalışan bir telefon olup olmadığını sordu bana.Bende gidin S3 e bakın dedim,adam ertesi gün gidip s3 aldı sonrada bana teşekkür etti,bende nedenini sordum niye teşekkür ettiniz diye,ben sadece tavsiye verdim dedim,adamın cevabı bana şu oldu;
    android özgürlükmüş onu anladım

Benimde yaşadığım bu tecrübe burda konuşulanlardan daha değerli oluyor haliyle

Android özgürlükdür,bunu göremeyende ios a mahkumdur...

Linux özgürlüktür
    Dağda yaşamak özgürlüktür

bunları da uyguluyor musunuz acaba ailecek ?

Ayrıca, androidin özgürlüğünden kast nedir çok merak ettim. Arka plana 3-5 saçma sapan şeyler yerleştirmek mi özgürlük kıstasın ? Yada tam olarak ne ?

• Ailemi neden karıştırıyorsunki onu anlamadım?ne alaka yani?
    tutki şu noktadan sonra senin algılayamayacağın bazı kavramları anlatacak değilim,algılamak istiyorsanda aklındaki ios devrelerinden arın öyle yorum yap.
    Laflarının nerelere gideceğini bile sen daha kavrayamıyorsun?
    Aileceymiş?? lafa bak çay demle yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 30 Eylül 2012; 11:52:26 >
  • quote:

Ailemi neden karıştırıyorsunki onu anlamadım?ne alaka yani?
    tutki şu noktadan sonra senin algılayamayacağın bazı kavramları anlatacak değilim,algılamak istiyorsanda aklındaki ios devrelerinden arın öyle yorum yap.

Aileden kasit, android ailesinii kapsayan bi genelleme.
    Sorularima cevap verebilir misin ? Yoksa sadece demogoji yapip gecistircek misin ?

• Ben de giderim 2.el iPhone 4 alırım,geriye kalan özellikleri jb ile yüklerim,uygulamalara da para vermem.

Apple da avcunu yalasın

Madem oyle,iste böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple

• Siri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Ailemi neden karıştırıyorsunki onu anlamadım?ne alaka yani?

Aileden kasit, android ailesinii kapsayan bi genelleme.
    Sorularima cevap verebilir misin ? Yoksa sadece demogoji yapip gecistircek misin ?

sorularının cevabı kullanımına bağlı dostum.Sen önce bir android sistemli bir cihaz al,1 ay tarafsız gözle kullan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.Ha daha önce kullandım vs diyorsanda zaten cevap vermemin bir anlamı yok,boş vakit kaybı olur..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.