Şimdi Ara

iOS6, iPhone 4 ve iPhone 3GS'e bazı kısıtlamalar ile birlikte geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaşım hasta mısın sen? Bir şirketin insanları sömürmesini nasıl olur da doğru bulursun?

Arkadaşım size zorla dayatılan bir şey yok hasta olan sizsiniz Dilerseniz alırsınız ben her ürününü alıyorum gayet de mutluyum.

Sömürgecilik olarak bakılmamalı buna

Bir Apple fanından, pardon fanatiğinden akl-ı selim bir davranış beklemekle hata ediyorum tabi.

Para benim akıl benim istediğimi alırım yargılamak size düşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Ya sen koy butun ozellikleri. Calistirmazsa o zaman yaparsin aciklamayi ; senin islemcin yetmiyor vs. Cakallik bu. Zaten sarj konusunda deli oluyorum iphone a. Bi sonraki telefonum iphone olmayacak benimde.
    Ne yazilimmis ya daha symbianda olan multitasking yok.
    Bataryasi nokia 5110 ile ayni nerdeyse.

• iPad 2'yi de ekleyin. Siri yokmuş.
  • Kısacası demişki eğer benim telefonumu her özelliği ile kullanmak istiyorsanız 2 yılda bir (S)eve (S)eve yeni iphone A-LA-CAK-SI-NIZ

patrolda benim kralda benim padişahta benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27gs

3Gs neysede tamda i̇phone 4 almayı düşünüyordum 4S e yoneldim şimdiden böyle kisitladilarsa ılerde Allah bilir

amaçları o zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Ya sen koy butun ozellikleri. Calistirmazsa o zaman yaparsin aciklamayi ; senin islemcin yetmiyor vs. Cakallik bu. Zaten sarj konusunda deli oluyorum iphone a. Bi sonraki telefonum iphone olmayacak benimde.

Multitasking mi yok ? Home tuşuna uzunca basılı tutun.

Ya multitaskingin ne demek oldugunu bilmiyorsun yada multitasking bi isletim sistemi gormemissin. Ayrica home tusuna uzunca basinca voice kontrol acilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Multitasking mi yok ? Home tuşuna uzunca basılı tutun.

Ya multitaskingin ne demek oldugunu bilmiyorsun yada multitasking bi isletim sistemi gormemissin. Ayrica home tusuna uzunca basinca voice kontrol acilir.

Yanlış yazmışım iki defa home tuşuna seri bir şekilde basın.

• Senin bahsettigin sey sik kullanilar veya son kullanilanlar gibi bisey. O multitasking sayilmaz cunku arkaplanda calismiyor hicbiri. İstisna olarak calisanlar var mesela ipod safari vs.

• İnanmıyorum.Apple böyle basit uygulamaları o işlemcilere optimize edemeyecek kadar aciz mi...
  • quote:

Senin bahsettigin sey sik kullanilar veya son kullanilanlar gibi bisey. O multitasking sayilmaz cunku arkaplanda calismiyor hicbiri. İstisna olarak calisanlar var mesela ipod safari vs.

Ios'un hiç safarinin arkada açık olmasından dolayı kasdığını, ram problemi yaşadığını gördün mü?
  • Hala iPhone'da multitasking olmadığını iddia edenler var. Aynı anda download yapıp fizy'den müzik dinleyip herhangi bir browser'da surf yapıp bitesms ile gelen mesajlarimi ayni anda cevaplayabiliyorum. Yok, bu yetmiyorsa multitasking kriterlerine, diyecek bir şey bulamıyorum.

• Para benim zevk benim sizene istediğim elmayı yerim.
    Hem paranız yok hem de aklınız çok geliyor ise gider diğerini alırsınız...
    Uzatmaya gerek yok
    kimi kısa sever,
    kimi uzun
    kimi şişman kimi sıska her kes aldığı zevk kadar konuşsun...

Daha aleti eline almadan siz zevk alamzsınız bundan demek akılsızcadır.
    Önce alın aleti elinize kurcalayın accık ağzınıza götürün konuşun elma ile
    eminim sizde elmadan keyif alıp bırakamıyacaksınız....

BUnca okumuş kültürlü insan siz söyleyince yarın satarız elmalarımızı hatta müşteri aramıyalım size satalım....
  • İPOD 4'ten kimse bahsetmemiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

- İp4 e kısıtlama getirilmesine normal bakan adam fun liik da sınır tanimiyordur. Ne demek ya kısıtlama. Hani bu firma dükkandan para kazanıyordu.

- Hani donanim önemli degildi. Donanim önemliymiş ki siri,3d harita,facetime gelmiyor cihaza.

dostum,

- bu kurumlar hayır kurumu değil, ticaret kurumu bu şekilde değerlendirince normal tabi,

yeni mal satmak için satılan telefonlardan donanimi kısamayacakları için yazılımı kısıyorlar.

- donanim önemlidir ama yazılım olmadan donanim hiçbirşeydir.

Elma paranin cogunu nerden kazanıyor ? Dükkanından. Dolaysiyla aptalca bir laf gebeliği yapıp milleti aptal yerine koymaninda mantığı yok. Neymiş yük binecekmiş. Kim yer bu saçma lafı. Cryengine grafik motorlu oyunu kaldırmıyor demiyor. Kimse babasının hayrına tel yapmadığı icin 2000 lira para verip ustunede parayla uygulama satın alıyoruz.

• gözümden düştünapple
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Hala iPhone'da multitasking olmadığını iddia edenler var. Aynı anda download yapıp fizy'den müzik dinleyip herhangi bir browser'da surf yapıp bitesms ile gelen mesajlarimi ayni anda cevaplayabiliyorum. Yok, bu yetmiyorsa multitasking kriterlerine, diyecek bir şey bulamıyorum.

Bide soyle dene cydia yi viber i whatsappi msn messenger i operayi safariyi fring i ipod u fizyi fruit ninjayi ve adini saymadigim 20 oyun daha ac .yani 50 tane fln aplikasyon calistir yine kasmayacak.cunku bunlarin cogunu gercekten arkaplanda calistirmiyor seninde dedigin gibi bi kac tane calisiyor. Gercek multitasking nasil oluyor ogrenmek istersen eline symbianli nokia veya androidli bi telefon al karsilastir.
    Gercekten multitasking olsa whatsappi , viberi, msn messengeri yeniden actigin zaman connecting yazmazdi ( bknz android,sybian) push mesaj gelmesi o programin arka planda calistigini gostermez.
    Burdaki cogu kisi biliyor ios un stabil calismasi icin cogu ozelligi kapattigini , kirptigini.
    Buna multitasking deyip kendinizi kandirmayin.
    Sizi bu tatmin ediyorsa sorun yok. Beni tatmin etmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Hala iPhone'da multitasking olmadığını iddia edenler var. Aynı anda download yapıp fizy'den müzik dinleyip herhangi bir browser'da surf yapıp bitesms ile gelen mesajlarimi ayni anda cevaplayabiliyorum. Yok, bu yetmiyorsa multitasking kriterlerine, diyecek bir şey bulamıyorum.

Bide soyle dene cydia yi viber i whatsappi msn messenger i operayi safariyi fring i ipod u fizyi fruit ninjayi ve adini saymadigim 20 oyun daha ac .yani 50 tane fln aplikasyon calistir yine kasmayacak.cunku bunlarin cogunu gercekten arkaplanda calistirmiyor seninde dedigin gibi bi kac tane calisiyor. Gercek multitasking nasil oluyor ogrenmek istersen eline symbianli nokia veya androidli bi telefon al karsilastir.
    Gercekten multitasking olsa whatsappi , viberi, msn messengeri yeniden actigin zaman connecting yazmazdi ( bknz android,sybian) push mesaj gelmesi o programin arka planda calistigini gostermez.
    Burdaki cogu kisi biliyor ios un stabil calismasi icin cogu ozelligi kapattigini , kirptigini.
    Buna multitasking deyip kendinizi kandirmayin.
    Sizi bu tatmin ediyorsa sorun yok. Beni tatmin etmiyor

Yahu tamam da, bunları çalıştırırken aynı anda arka planda fruit ninja çalışsa ne olur, çalışmasa ne olur? Kendini durduruyor, uygulamaya geçtiğiniz zaman devam ediyorsunuz. Zaten aynı anda bir kaç işlem yapılabilecek uygulamaları (örn; müzik, tarayıcı, radyo) durdurmuyor zaten. Boşu boşuna da sistemi kastırmıyor işte, multitasking amaç değil araç olmalı kullanımda, ve ios bunu gayet iyi başarıyor.

• quote:

Senin bahsettigin sey sik kullanilar veya son kullanilanlar gibi bisey. O multitasking sayilmaz cunku arkaplanda calismiyor hicbiri. İstisna olarak calisanlar var mesela ipod safari vs.

Dostum gercekten iOSlu cihaz Aldınmı hiç eline,yanlış anlama gercekten soruyorum.bende sırf android yogun uygulama kullanımında kasıyor diye galaxy s yerine ip4e geçmistim zamanında.mail atarken webte gezip müzik dinlemek ve aynı anda toplu SMS atmak bunların üstüne birde fotograf düzenlemesi yapmam gerekebiliyor ve hiç bir uygulamayı kapatmadan İşleme devam edebiliyorum ve bırak kasmayı hissetmiyorsunuz bile çalıştığını..

• Apple kısıtlıyorsa vardır elbet bir bildiği , ben bilmem apple bilir .
  • ne kadar onek o kadar sinek yani adamlar cikarmis oldugumuz her modeli alin diye kisitlamalar koyuyorlar allah jb den razi olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.