Şimdi Ara

iOS6, iPhone 4 ve iPhone 3GS'e bazı kısıtlamalar ile birlikte geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steve jobs'tan sonra cook bu sistemi bozuyor . İp4'e kısıtlama geliyorsa yuh diyorum . Androidlerden farkı kalmayacak ios'un bu cook yüzünden .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Steve Jobs'tan sonra özgünlük, yenilik anlayışını pazarlama ve kazan kazan formulüne dönüştürmeye başladı. Kesinlikle bu böyle. Önce Siri ortaya çıktı ve iphone 4 'te bunun kullanılamayacağı söylendi ancak şuanda iphone 4 değil 3gs te dahi hemde Türkçe olarak siri yapan kişiler var.

İkinci olarak yeni Apple Map servisi. Bu yeni map servisinde 3B İphone 4 ten kullanılamayacakmış ki bu oldukça komik geliyor çünkü bunu Google Maps uygulaması ile iphone 4 te kullanılabilen bir özellik.

Tabi adamlar da haklı Jobs'un son eseri İphone 4 okadar mükemmel bir telefonki bunu ne 4s ne de 5 paklar...İşte yeni versiyonun satılabilmesi için yapılabilecek tek şey İphone 4 'e olan desteği her yeni sürümde birer birer kesmek olacaktır ki bu da doğal bir sonuçtur...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Tabi adamlar da haklı Jobs'un son eseri İphone 4 okadar mükemmel bir telefonki bunu ne 4s ne de 5 paklar...

4 zaten kasa olarakta iphone da bir DEVRİM dir.

hadi iphone 4s'i alıcaz ama altımda da bir 4s istiyorum onu nasıl aradan çıkartıcaz arkadaşlar

iOS6, iPhone 4 ve iPhone 3GS'e bazı kısıtlamalar ile birlikte geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Ayrıca Apple ın pazarlama stratejisidir bu en son çıkardığı cihazlar tam anlamıyla yararlanırken önceki nesil cihazlara kısıtlamalar getirilir elinizde ki ürünü eskitir Apple olay bu

Fanlarını sömürür sürekli olarak diyon yani. Ve fanlar da bu kazığı seve seve alırlar. Herkesin fantazisi farklı, ne diyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Ayrıca Apple ın pazarlama stratejisidir bu en son çıkardığı cihazlar tam anlamıyla yararlanırken önceki nesil cihazlara kısıtlamalar getirilir elinizde ki ürünü eskitir Apple olay bu

Fanlarını sömürür sürekli olarak diyon yani. Ve fanlar da bu kazığı seve seve alırlar. Herkesin fantazisi farklı, ne diyelim?

Arkadaşlar istemeyerek yine Samsung ile karşılaştıracağım ama diğer şirketler telefona 1 yıl sonra desteği keserken Apple serilerde çıkardığı son 3 cihaza destek vermeye devam ediyor.Elbette çeşitli kısıtlamalar olacak buradaki amaç insanları sürümden tam anlamıyla yararlanan yeni cihazlara yöneltmek

Doğru olanda bu

• Neredesin Steve

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

İpod touch 3g 32-64gb modellerine iphone 3gs'den hızlı olmasına rağmen ios 6 neden gelmedi

Çünkü 3GS hala satılan bir cihaz. iPod 3. gen filan kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Tabi adamlar da haklı Jobs'un son eseri İphone 4 okadar mükemmel bir telefonki bunu ne 4s ne de 5 paklar...

4 zaten kasa olarakta iphone da bir DEVRİM dir.

hadi iphone 4s'i alıcaz ama altımda da bir 4s istiyorum onu nasıl aradan çıkartıcaz arkadaşlar

iOS6, iPhone 4 ve iPhone 3GS'e bazı kısıtlamalar ile birlikte geliyor

4S kolay dostum,inceleme konularını bilen biliyor sıkıcan dişini kenarı atıcan parayı 4s hertürlü satın alırsın,konuya gelirsek farklı açıdan düşünelim adam gidip en alt segment cihazına ve en üst segment cihazına aynı özellikleri koyarsa kim gidip en üst segment cihazı alır ? gider ucuzunu 3gs kapar,4s alanlada dalgasını geçer hadi hepsini geçtim,piyasada android 2.3.x kullanan 600 mhz cihaz var,bide 1.5 ghz lik cihaz var,600 mhz olan kasıyor,donanımsal flash içerik desteklemiyor,hafızası kötü,uygulamalar kasıyor,e androidde varda ne oluyor ? savunanlar var çünkü bunuda bence gayet mantıklı hareket biryerden kısıtlaması lazım bunu ya donanım ya yazılım şart,illa apple degil her firma yapacak zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

android tarafında htc desire s e bile ics getirdi apple daha yeni sayılacak telefonuna kısıtlama yapıyor

benim desire a da gingerbread verdiler dahasını da kaldırmazdı zaten bunu zor kaldırıyor(zaten rom yetersizliğinden gelmedi)

Benim desire s im de var android ics 4 cikali 1 sene oldu ben görmedim daha yüklemeyi 6 daha gelmez sonra 5 çıkar o hiç gelmez

• Apple bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

android tarafında htc desire s e bile ics getirdi apple daha yeni sayılacak telefonuna kısıtlama yapıyor

benim desire a da gingerbread verdiler dahasını da kaldırmazdı zaten bunu zor kaldırıyor(zaten rom yetersizliğinden gelmedi)

Benim desire s im de var android ics 4 cikali 1 sene oldu ben görmedim daha yüklemeyi 6 daha gelmez sonra 5 çıkar o hiç gelmez

bu ay ile bidahaki ay arası yani 10 ila 20 güne arası çıkar deniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İp4 e kısıtlama getirilmesine normal bakan adam fun liik da sınır tanimiyordur. Ne demek ya kısıtlama. Hani bu firma dükkandan para kazanıyordu. Hani donanim önemli degildi. Donanim önemliymiş ki siri,3d harita,facetime gelmiyor cihaza. Bizde bunu yiyor üstüne buzlu su iciyoruz.
    Gözünü seven rekabetin. Elimizde android olmasa ne halt yiyecektik.

• quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

- İp4 e kısıtlama getirilmesine normal bakan adam fun liik da sınır tanimiyordur. Ne demek ya kısıtlama. Hani bu firma dükkandan para kazanıyordu.

- Hani donanim önemli degildi. Donanim önemliymiş ki siri,3d harita,facetime gelmiyor cihaza.

dostum,

- bu kurumlar hayır kurumu değil, ticaret kurumu bu şekilde değerlendirince normal tabi,

yeni mal satmak için satılan telefonlardan donanimi kısamayacakları için yazılımı kısıyorlar.

- donanim önemlidir ama yazılım olmadan donanim hiçbirşeydir.
  • iyiki s2 almışım
  • Ya sen koy butun ozellikleri. Calistirmazsa o zaman yaparsin aciklamayi ; senin islemcin yetmiyor vs. Cakallik bu. Zaten sarj konusunda deli oluyorum iphone a. Bi sonraki telefonum iphone olmayacak benimde.
    Ne yazilimmis ya daha symbianda olan multitasking yok.
    Bataryasi nokia 5110 ile ayni nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 16 Haziran 2012; 11:46:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar istemeyerek yine Samsung ile karşılaştıracağım ama diğer şirketler telefona 1 yıl sonra desteği keserken Apple serilerde çıkardığı son 3 cihaza destek vermeye devam ediyor.Elbette çeşitli kısıtlamalar olacak buradaki amaç insanları sürümden tam anlamıyla yararlanan yeni cihazlara yöneltmek

Doğru olanda bu

Arkadaşım hasta mısın sen? Bir şirketin insanları sömürmesini nasıl olur da doğru bulursun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru olanda bu

Arkadaşım hasta mısın sen? Bir şirketin insanları sömürmesini nasıl olur da doğru bulursun?

Arkadaşım size zorla dayatılan bir şey yok hasta olan sizsiniz Dilerseniz alırsınız ben her ürününü alıyorum gayet de mutluyum.

Sömürgecilik olarak bakılmamalı buna

• Sebeke uzerinden goruntulu gorusmeyi ben L700 ile yapiyordum, iPhone 4'e cok mu fazla geliyormus haehaehaheahehee
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Ya sen koy butun ozellikleri. Calistirmazsa o zaman yaparsin aciklamayi ; senin islemcin yetmiyor vs. Cakallik bu. Zaten sarj konusunda deli oluyorum iphone a. Bi sonraki telefonum iphone olmayacak benimde.
    Ne yazilimmis ya daha symbianda olan multitasking yok.
    Bataryasi nokia 5110 ile ayni nerdeyse.

Multitasking mi yok ? Home tuşuna uzunca basılı tutun.
  • quote:

quote:

Arkadaşım size zorla dayatılan bir şey yok hasta olan sizsiniz Dilerseniz alırsınız ben her ürününü alıyorum gayet de mutluyum.

Sömürgecilik olarak bakılmamalı buna

Bir Apple fanından, pardon fanatiğinden akl-ı selim bir davranış beklemekle hata ediyorum tabi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.