Şimdi Ara

iOS6, iPhone 4 ve iPhone 3GS'e bazı kısıtlamalar ile birlikte geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e apple bu şekilde devam ettikçe giderek bu piyasada küçülmeye devam edecek, ilk defa bu şekilde engel koymuyor daha önceki ios sürümlerinde de giderek 2g ve 3g yi saf dışı bıraktı zaten, ha işin biraz da yöntemi bu tabi yeni cihaz satmakta ama özellikle appstore dan da iyi gelir elde ettiği düşünülürse insanları kısa sürede cihaz yenilemek zorunda bırakmak yanlış, iphone 4 ü satan 4s alacak diye bir durum yok artık, rakipler güçlü ve bazı noktalarda da artık üstün
  • sadece satış stretejisinden başka birşey değil elindeki telefonu eskitiyor gün geçtikce bu eskitmeyi yaparken bi üst model telefonuna yeni özellikler ekliyor ki psikolojik olarak hem elindeki modeli değiştirmek istesin hem tekrar bize gelsin mantıgı.bi gün bu applenin elinde patlayacak ya neyse..

iphone 4 e üvey evlat muamelesi yapmaya başladı hadi hayırlısı.

şebeke üzerinden iphone 4 le görüntülü konuşmuşlar telefon patlamış herhalde onuda koymamışlar yazık..
  • touch 4g ler nasıl olacak ?
  • fotoğraf yayını için işlemcileri yetmemiş iPhone 4 ve 3gs nin şaka gibi
  • Donanim bos is hersey yazilim diyen apple ci genclik anladi mi ANYAYI KONYAYI..Hadi buyrun sizi 4S e alalim ..
  • Sacmalik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Neymis iPhone 4'un donanimi yetmiyormus. birakin bu ayaklari.

Sirinin donanimla me alakasi var ? Sen soyluyorsun o sunucuya iletiyor. Neymis A4 kaldiramazmis siriyi

2 GB lik muhtesem grafikli infinity blade , nova3 gibi oyunlari kaldiriyor ama 3d haritayi ve siriyi ne hikmetse kaldiramiyor

Apple , ziyaaa

4S al diyor :)

• Apple gözümde bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Donanim bos is hersey yazilim diyen apple ci genclik anladi mi ANYAYI KONYAYI..Hadi buyrun sizi 4S e alalim ..

iPhone 4 ve Galaxy S2 kullanıcısıyım.

Önümüzdeki hafta Anneme , Babama , Kardeşime ve kendime Galaxy S III alacağım.

Bana pek koymaz.Şimdi giderim vatan bilgisayara Gider kaparım bir iPhone 4S.

ama Apple'ın bu hareketinden dolayı almaya niyetliysemde vazgeçtim.
  • Bizi iPhone'den soğutma çabasında sanırım bunlar.
  • quote:

quote:

Donanim bos is hersey yazilim diyen apple ci genclik anladi mi ANYAYI KONYAYI..Hadi buyrun sizi 4S e alalim ..

S3 güzel telefonda nedense tasarımını bir türlü sevemedim.Galaxy s2 daha bir karizma duruyor.

• quote:

quote:

İmzanı unutma da

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenBen ?

quote:

quote:

İmzanı unutma da

ayıpsın hocam olur mu öyle şey ?

New iPhone çıksın ilk bende

bir Apple sever olarak gidip bütün aileme Android bir cep telefonu alıyorsam fandroidciler yine gelir laf atarsa vururum onları

• Bu kısıtlamaların tek açıklaması vahşi kapitalizm...

• quote:

gorende andorid hic ozellik kirpmiyor sanir... siz oturun derdinize yanin, daha senesi dolmadan guncelleme kesiliyor. major guncellemeleri birak x.1 x.2 gibi guncellemeleri bile alamiyor cogu model. rezillik tam anlamiyla bu olsa gerek.
  • fanatik değilim..

1 yıldır iPhone 4 kullanıyorum.. 11 aydır iPad 2 ve 6 aydırda iMac 27" Core i7 kullanıyorum..

iOS iyi güzel hoş ama "donanım önemli değil, önemli olan yazılım" diyenleri hiç anlamıyorum!

Telefonu telefon yapan yazılımıdır elbette ama 3 - 4 tane şeyi iPhone 4 kaldırmaz diyerek kısıtlama getirmek saçmalıktan başka bir şey değil! tabiiki tamamen pazarlama taktiğinden başka bir şey değil.. keşke gerçekten donanım yetersiz gelse de telefonu değiştirsek, o zaman kabul edilebilir bir durum haline gelebilirdi..

o halde, şu haliyle Apple'a boşa para kazandırmanın bir anlamı yok.. inadına iPhone 4'den devam!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede fanboylar savunun elmanızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

gorende andorid hic ozellik kirpmiyor sanir... siz oturun derdinize yanin, daha senesi dolmadan guncelleme kesiliyor. major guncellemeleri birak x.1 x.2 gibi guncellemeleri bile alamiyor cogu model. rezillik tam anlamiyla bu olsa gerek.

1.5 sene boyunca her update i vermek zorunda android telefonu satan firmalar Google zorunlulugu bu ayrıca 2-3 senedir update alan cihazlar da var, dersinize iyi çalışın. Android ile sizi kısıtlayan herhangi bir etken yok, para kırmaya çalışan kimse de yok arkanızdan.

• iPhone 3GS neyse de 4'e kısıtlamaması gerekiyordu bence.
  • şu yaptıkları ile gerçekten soğuttular beni ki tek olduğumu sanmıyorum. bidahaki telefonum apple ürünü asla olmayacak ondan eminim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.