Şimdi Ara

iOS6 yayınlandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
24.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim yabancı forumlarda bile aramama rağmen hala bir çözüm bulamadım

iPhone 4S cihazım var telefon üzerinden güncelleme yaptim fakat wifi'ye 1-2 saniye bağlı kaldiktan sonra direk apple.com sitesine yönlendirip wifi'yi kesiyo ve sitede şöyle bir yazı beliriyo "Hmm the page you're looking for can't be found" lütfen bu sorunu çözebilen birisi varsa yardımcı olsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran bu

iOS6 yayınlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

ios5 varken de bu itunes a bağlanamayan bir ton kişi vardı.
    o zaman ayrı idi itunes store ile appstore
    onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum nedense.

ayrıca sadece wifi ile bağlanamıyorsunuz
    3G ile bağlanıyor baya güncelleme vs yapıyorsunuz.

itunes TR de yok o yuzden sorun var yanlış bir tespit dolayısıyla....

Tek Yol
    [size=4]Bölge Ayarlamasını Amerika yapıp , wifi ye bağlanın. Sorun Gitmiş oluyor ... Ben böyle çözebildim.şuan sıkıntı yok.*
    Not : daha sonra Türkiye'ye alınca da problem çıkarmadı..

2li Yol
    Ayarlar > Genel > Uluslar Arası > Dil > English
    Ayarlar > Genel > Uluslar Arası > Bölge Seçimi > Amerika

Mutlaka Oluyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuz6161 -- 20 Eylül 2012; 2:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akyuz6161

quote:

ios5 varken de bu itunes a bağlanamayan bir ton kişi vardı.
    o zaman ayrı idi itunes store ile appstore
    onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum nedense.

ayrıca sadece wifi ile bağlanamıyorsunuz
    3G ile bağlanıyor baya güncelleme vs yapıyorsunuz.

itunes TR de yok o yuzden sorun var yanlış bir tespit dolayısıyla....

Bölge Ayarlamasını Amerika yapıp , wifi ye bağlanın. Sorun Gitmiş oluyor ... Ben böyle çözebildim.şuan sıkıntı yok.*
    Not : daha sonra Türkiye'ye alınca da problem çıkarmadı..

ayarların içinde nerede diye sorsam?

• Ayarlar > Genel > Uluslar Arası > Bölge Seçimi > Amerika
  • güncelleme gayet iyi devam ediyordu güncelleme hazırlanıyor kısmına geçti çubuğun sonundu durdu kaldı. Var mı bu problemi yaşayan ?
  • quote:

valla oldu..

çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

valla oldu..

çok teşekkür ederim

Rica Ederim.Kolay Gelsin.
  • İos 6 safari performansi mukemmel otesi olmus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe klavyeyi beğenmedim :/ türkçe karakterler eklenince, tuşlar küçülmüş haliyle.. Yazarken rahat olmuyor, ben de eski haline çevirdim. Bu sefer de örnek veriyorum; eskiden Ş yazmak için S'ye basılı tuttuğumda parmağımı sola kaydırdığımda hemen Ş'ye geliyordu. Şimdi sola kaydırmak işe yaramıyor, illa üstüne götürceksin.. Bazen de tutuklup yapıp bir sonraki karaktere geçiyor, öff apple öfff rezil ettin telefon zevkimi yaa.. Steve Jobs'un kemikleri sızlıyordur şimdi, kaç yıllık telefonumdan ilk defa bu kadar şikayetçiyim.. Acilen yeni güncelleme gelmesi lazım, özellikle iphone 4 için.. Telefonun resmen performansı düştü, nokia kullanıyorum sanki.. Uygulamalar yavaş açılıyor, menü geçişleri kasıyor, mesajlar geç açılıyor, güncelleyeli 1 saat oldu 3-4 kere uygulamadan attı beni..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgademirel28

Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim yabancı forumlarda bile aramama rağmen hala bir çözüm bulamadım

iPhone 4S cihazım var telefon üzerinden güncelleme yaptim fakat wifi'ye 1-2 saniye bağlı kaldiktan sonra direk apple.com sitesine yönlendirip wifi'yi kesiyo ve sitede şöyle bir yazı beliriyo "Hmm the page you're looking for can't be found" lütfen bu sorunu çözebilen birisi varsa yardımcı olsun ?

şuan güncelleme yapanlar bu sorun var sorun ios 6 dan kaynaklanıyor umarım apple en yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlar
  • iPhone 4 32 GB da bildiğin hızlanmış. Safari oldukça iyi

• Yahu nedir cektiklerimiz bir saattir yüklenmesini bekliyorum herseferinde hata veriyor yüklerken new ipad da lablet üzerinden kurmak ne zormus acep jb yi göze alarak kurmak istedim ama olmuyor eger bu halatar varsa ios 5 de kalmak bizim icin daha mantıklı gibi geldi jb var bir cok seyde yüklü iken yani anlayacagın ios 5 daha iyi idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgademirel28

Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim yabancı forumlarda bile aramama rağmen hala bir çözüm bulamadım

Aynısı bende de oldu o kısmı atladım sonra telefon açıldığında wifi kısmından modemini gosteren simgedeki ok işaretine tıkla oradaki otomatik katılmayı aç. Bu şekilde wifi ye bağlanabildim. İos 6 bence başarılı olmuş safari çok hızlı, haritalarda google dan cok farklı değil bir eksiklik goremedim.

• Vayy arkadas su ios ne stabil ne olaganüstü bir sistemmis ya:D
    Baksana forumda dogru düzgün update edebilen bir insan yok:d
    Nazar degmesin tü tü tü:d
  • Sorunsuz update eden tek benim galiba ios6 muhtesem olmus safari hele ucuyor

• Safari deli hızlı olmus.ayrıca sankı sarj suresı uzadı gıbı:)

• bende sorunsuz uptade ettim 35 dk işlem tamamlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Safari deli hızlı olmus.ayrıca sankı sarj suresı uzadı gıbı:)

Aynen safari acayip hızlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: loomy

Vayy arkadas su ios ne stabil ne olaganüstü bir sistemmis ya:D
    Baksana forumda dogru düzgün update edebilen bir insan yok:d
    Nazar degmesin tü tü tü:d

bakalım bu sefer olacakmı laptopbun usbleri bozuk olduğu için pcden yükleme ve indirmeyi yapıyor aslında jb var diye kurmak istemiyorum iso 6 da jb nezaman çıkar bakalım bekleyip görecez
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.