Şimdi Ara

iOS6 yayınlandı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
24.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Facebook Entegrasyonu Kişilerin Resimleri,Doğum tarihleri otomatik olarak eklendiğinden iyi ama tamamen vasat,ı-i,s-ş,o-ö,u-ü,c-ç gibi kaydederken önemsemediğimiz karakter farklılığı sorun yaratıyor. Ayrıca Facebook'ta birisi numarasını eklemişse Rehber'den Facebook kişilerini kapasan bile onlar Whatsapp'a ekleniyor. Ve çok sinir bozucu. Ayrıca Whatsapp'taki kişilerin resimleri silindi çözümü bilen var mı?
  • Update yaparken 6 hatasını verdi sonra recovery moda geçti ve çıkartamıyorum bir türlü itunes kaldı ekranda! Lütfen yardım edin!
  • tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrbykr

güncelleme gayet iyi devam ediyordu güncelleme hazırlanıyor kısmına geçti çubuğun sonundu durdu kaldı. Var mı bu problemi yaşayan ?

Problem değil o dostum, bi süre sonra devam ediyor...
  • ipadim yurtdisindan geldi wifi li new ipad guncellemede kilitlenme ihtimali var midir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Türkçe klavyeyi beğenmedim :/ türkçe karakterler eklenince, tuşlar küçülmüş haliyle.. Yazarken rahat olmuyor, ben de eski haline çevirdim. Bu sefer de örnek veriyorum; eskiden Ş yazmak için S'ye basılı tuttuğumda parmağımı sola kaydırdığımda hemen Ş'ye geliyordu. Şimdi sola kaydırmak işe yaramıyor, illa üstüne götürceksin.. Bazen de tutuklup yapıp bir sonraki karaktere geçiyor, öff apple öfff rezil ettin telefon zevkimi yaa.. Steve Jobs'un kemikleri sızlıyordur şimdi, kaç yıllık telefonumdan ilk defa bu kadar şikayetçiyim.. Acilen yeni güncelleme gelmesi lazım, özellikle iphone 4 için.. Telefonun resmen performansı düştü, nokia kullanıyorum sanki.. Uygulamalar yavaş açılıyor, menü geçişleri kasıyor, mesajlar geç açılıyor, güncelleyeli 1 saat oldu 3-4 kere uygulamadan attı beni..

klavyede tuşların küçülmesi benimde yazımımı zorlaştırdı nasıl eski haline getirdiniz bilgi verebilir misiniz?..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

ipsw dosyası indi ancak bunu nasıl itunes e gösteriyoruz arkadaşlar ? bir türlü beceremedim cahilliğime verin ...

shift tuşu + Restore

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom.

quote:

Türkçe klavyeyi beğenmedim :/ türkçe karakterler eklenince, tuşlar küçülmüş haliyle.. Yazarken rahat olmuyor, ben de eski haline çevirdim. Bu sefer de örnek veriyorum; eskiden Ş yazmak için S'ye basılı tuttuğumda parmağımı sola kaydırdığımda hemen Ş'ye geliyordu. Şimdi sola kaydırmak işe yaramıyor, illa üstüne götürceksin.. Bazen de tutuklup yapıp bir sonraki karaktere geçiyor, öff apple öfff rezil ettin telefon zevkimi yaa.. Steve Jobs'un kemikleri sızlıyordur şimdi, kaç yıllık telefonumdan ilk defa bu kadar şikayetçiyim.. Acilen yeni güncelleme gelmesi lazım, özellikle iphone 4 için.. Telefonun resmen performansı düştü, nokia kullanıyorum sanki.. Uygulamalar yavaş açılıyor, menü geçişleri kasıyor, mesajlar geç açılıyor, güncelleyeli 1 saat oldu 3-4 kere uygulamadan attı beni..

klavyede tuşların küçülmesi benimde yazımımı zorlaştırdı nasıl eski haline getirdiniz bilgi verebilir misiniz?..

Klavye ayarlarında Türkçe klavyenin içinden o seçeneklerden "Yazılımsal Klavyesel Yerleşimi" Seçeneğinde QWERTY-Türkçe ve "Donanım Klavyesi Yerleşimi" seçeneğinde Türkçe - QWERTY PC seçtim düzeldi

Dostum benimde Whatsapp'ta profil resimleri gitti buna çözüm var mı? Daha öncede oldu kendi kendine düzeldi.

• iPhone 3GS var ve şu an güncelleniyor. "Güncelleme Hazırlanıyor..." aşamasındayım bakalım ne sürprizler bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loomy

Vayy arkadas su ios ne stabil ne olaganüstü bir sistemmis ya:D
    Baksana forumda dogru düzgün update edebilen bir insan yok:d
    Nazar degmesin tü tü tü:d

sistem stabilitesi ile milyonlarca cihazın Apple serverlarından iOS 6'yı download etmeye çalışmasını aynı şey zanneden fandroidler var..

şu anda milyonlarca cihaz (sadece iPhone'da değil özellikle belirtmekte fayda var) OTA, iTunes ya da diğer şekillerde download yapıyor.. o kadar ürünün yazılımını sana verip dağıt desek, 1 saniye sonra beynin yanar! sen bence root yap, en sorunsuz fw'yi bulup yüklemeye ve kullanmaya çalış..

artık gereksizlikte son nokta olan saçma mesajlarınız devrim niteliğinde!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende iPhone 4 kullanıyorum ve güncelleme sonrası sistemde en ufak bir problem ile karşılaşmadım.. kasılma yok.. Hatta bariz bir şekilde şarj süresi uzamış ve safari gerçekten hızlanmış.. çatır çutur açıyor her şeyi..

klavyeye 2 gün içerisinde alıştım ve eskisi gibi hızlıca yazabiliyorum.. (GM var bende) bence değiştirme çünkü alışınca inanılmaz rahat oluyor..

uygulamaların atmaları gayet normal çünkü iOS 6'ya uyumlu hale getirilmedi binlerce uygulama.. bugün Apple Podcast ve Shazam uygulamalarının güncellemeleri geldi, shazam'da atıyordu artık atmıyor, gibi..

kasılmalara ve takılmalara karşı tavsiyem gerekli yedekleri alıp restore yapman ve kullandığın programların güncellemelerini beklemen.. bu kdr sinirlenmeye gerek yok canınıza yazık

• iphone 4 , 16 gb var bende bide ipad 3 var.

ios 5.0.01 den sonra hiç güncelleme yapmadım.

iphone ilk çıktığından beri tüm s hariç versionlarını aldım.

TEK BİLDİĞİM ŞEY yeni model çıkardıkları zaman eski modellere öyle bir İOS atıyolarki bezdirtiyolar seni telefondan yavaşlıyo yenisini almak zorunda kalıyosun.

facebook entegre etmişler telefona zaten okadar yavaşlatıyoki telefonu facebook ben sildim mecburiyetten.
    YOUTUBE kaldırıldı, ben çok seviyorum ve kullanıyorum. kaldırmaaaam

İPHONE 4 Ü OLANLAR YÜKLEMESİN.
    en stabil version 5.1 bence.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeKeR -- 20 Eylül 2012; 5:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

bende iPhone 4 kullanıyorum ve güncelleme sonrası sistemde en ufak bir problem ile karşılaşmadım.. kasılma yok.. Hatta bariz bir şekilde şarj süresi uzamış ve safari gerçekten hızlanmış.. çatır çutur açıyor her şeyi..

klavyeye 2 gün içerisinde alıştım ve eskisi gibi hızlıca yazabiliyorum.. (GM var bende) bence değiştirme çünkü alışınca inanılmaz rahat oluyor..

uygulamaların atmaları gayet normal çünkü iOS 6'ya uyumlu hale getirilmedi binlerce uygulama.. bugün Apple Podcast ve Shazam uygulamalarının güncellemeleri geldi, shazam'da atıyordu artık atmıyor, gibi..

kasılmalara ve takılmalara karşı tavsiyem gerekli yedekleri alıp restore yapman ve kullandığın programların güncellemelerini beklemen.. bu kdr sinirlenmeye gerek yok canınıza yazık

Peki hocam Mesajlar'ı tak diye açmıyor, Twitter açılırken rahat bi 10 saniye bekliyorum.. Bu gibi sorunlar sende de mevcut mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

iPhone 3GS var ve şu an güncelleniyor. "Güncelleme Hazırlanıyor..." aşamasındayım bakalım ne sürprizler bekliyor.

Yaklaşık 1 saat 20 dk. sürdü ve güncelleme biraz önce bitti. Performans anlamında çok bir şey farketmedim ama pek kurcalayamadım.
    Youtube uygulaması appstore'da ilk gözüme çarpan oldu, hemen kurdum zaten.
    Mesajlara girmede bi takılma yok, klavyenin küçülmesi en çok dikkatimi çeken oldu.

Passbook var gibi görünüyor ama tıklayınca appstore'a yönlendiren ekran geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Eylül 2012; 5:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

iOS6 yayınlandı

Necati diye restoran mı olur lan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 20 Eylül 2012; 6:01:13 >
  • Yeni ipad e ios6 yı kurdum. Garip bir sorunum var. m.youtube.com da youtube hesabıma giriş yaptığımda videolar açılmıyor. Hesabımdan çıkış yapıp denediğimde videoları izleyebiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ip4 kullaniyorum guncelledim fakat turkce klavye gelmedi? Normal klavye var hala?

• 3gs e yükledim ben gayet memnun edici gözüküyo şuan klavyeye zamanla alışırım da safari hızlanmış bariz belli oluyo. ancak pil süresi azalıcak gibi duruyo ama biraz zaman geçsin belli olacak.
    bende öyle cok kasma yok tabiki 5.1.1 e göre biraz yavaşlama mevcut ama beklediğimden iyi ben direk kurdum restore yapmadan 7 nisan 2011 den beri kullndığım yedek var telde şuan

• Yahu neden bu panorama ıpada gelmedı pasbookta yok bızde ben suan kurduguma pısman oldum ıpadıma esksı daha ıyıydı bana sırı geldı yenı baska bırseyı goremedım aynı menu aynı seyler bu ıos aldı fosmu cıktı acep

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

iOS6 yayınlandı

Necati diye restoran mı olur lan?

Siricigim buldu valla

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.