Şimdi Ara

iOS6 yayınlandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
24.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süren indirme süresinin ardından nihayet yükleyebildim. Evde değildim, eve gelirken de navigasyonu denedim. Her zaman kullandığım, en kestirme yoldan sıfır hata ile getirdi. Seslendirme biraz itici olsa da iş görüyor.

"Rahatsız etme" özelliğini beğendim. Zamanlayıcı ayarının olması da çok güzel. Takvimin Facebook ile senkronize olup doğum günlerini göstermesi hoş olmuş. Kişiler ile eşleşmesi ise malesef rezalet. Birden yüzlerce isim doluşuyor kişilere. Telefon numarası olan olmayan herkesin ismi görünüyor. Bunu kapatmak elbette mümkün.

Safari uçuyor, en belirgin fark burada sanırım. Genel olarak hoş ama iOS6'dan ziyade bana göre iOS5,5 kıvamında bir güncelleme olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

!!!!!!!DİKKAT!!!!!!!

Hem ıphone 4 hem de ıphone 4s'ye yükledim. 4'te bariz kasma varken, 4s daha da hızlandı.

Veriler silinmiyor.

Telefondan yapılabilir.

Passbook'u açabilen var mı ?

Bu arada Youtube olmaması kötü olmus, Passbook calısmıyor, Operatör mesajları açılmıyor, app store çok kötü olmus vsvs ios 6 tam bir hayalkırıklıgı oldu benim için.

Kesinlikle katılıyorum, iphone4 kullanıyorum.. Bariz yavaşlama ve kasma var, şuan güncellediğime pişman oldum hatta Mesajlara girerken kafadan bi 4-5 saniye bekletiyor, tak diye açılmıyor. Keza çoğu uygulamada da öyle, örnek olarak Twitter.. Dondu zannettim, bi 10 saniye sonra açıldı ! Passbook hatalı, uygulamadan çıkıyor. Menüler arası geçişte yavaşlama var, sayfadan sayfaya geçerken app'ler ve klasörler titriyor sanki.. Bu ne saçmalıktır kardeşim, güzelim telefonum ne hale geldi.. Eskiye geri dönmemin bi yolu var mıdır ?? IOS 5.1.1'deyken yedekleme yapmıştım, yedekten geri yükle mi yapsam acaba ??? Yemin ederim gece gece asabım bozuldu, telefon resmen sorunlu oldu..

Aynen mesajlara girerken bekliyorum. Her işlemde bekletiyo beni. 4S'te takılma falan yok hatta tam tersine safari uçuyor resmen

Anlasılan 5'in çıkmasıyla 4'leri elden çıkarma vakti geldi.

• film rulosu açıldığında en tepede resim video diye ayrılıyordu buna koymayı unutmuşlar
  • ipsw dosyası indi ancak bunu nasıl itunes e gösteriyoruz arkadaşlar ? bir türlü beceremedim cahilliğime verin ...
  • 4 de yavaşlama oluyorsa 3gs merak edenler sorularının cevabını bulabilirler.

Yüklemek için daha erken. Beklemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipsw dosyası indi ancak bunu nasıl itunes e gösteriyoruz arkadaşlar ? bir türlü beceremedim cahilliğime verin ...
  • Ben güncellemeden genel olarak memnunum ama maps uygulamasında hatalar var. Navigasyonda problemler var yanlış yerlere yol tarifi veriyor.

• 3GS den güncelleyen yok mu? veya bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar dan bir yorum bekliyorum.
  • AppStore sizde normal mi arkadaşlar ? Bende devamlı sekmelerin yeri değişiyor ve indirme yapmıyor
  • ios 6 ile 4s uçuyor Rahatsız Etme özelliği çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

ipsw dosyası indi ancak bunu nasıl itunes e gösteriyoruz arkadaşlar ? bir türlü beceremedim cahilliğime verin ...

telefonu itunes a bağla shift ile beraber güncelle ye bas dosyayı kaydettiğin yerde tanıt gerisini o halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

AppStore sizde normal mi arkadaşlar ? Bende devamlı sekmelerin yeri değişiyor ve indirme yapmıyor

herhangi bir sorun yok fakat ios 6.0 gm yüklediğimde geçen hafta 1 saatlik bir takılma ve bağlanamıyor hatası aldım sonra kendisi düzeldi biraz bekle istersen düzelecektir
  • quote:

AppStore sizde normal mi arkadaşlar ? Bende devamlı sekmelerin yeri değişiyor ve indirme yapmıyor

İndirmeyi bilmiyorum, sekmelerin yeri değiştiği doğru. Apple Store için bir güncelleme daha lazım sanki. Ayrıca ios 6, 4s ile müthiş olmuş. Hız bakımından vites arttırılmış desem yeri.

Wifi'ye bağlanan var mı? Birkaç kez wifi kullandıktan sonra tekrar bağlanmaya çalışınca, bağlantıyı kesip apple.com'a yönlendiriyor. şu an 3g'den yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios6 ile birlikte itunes store bağlanamama sorunu yaşamaya bağladım. ayrıca wifi ye de bağlanmıyor, apple.com ekranı gelip oturumu aç ekranı geliyor.
    hayırlı olsun vatana millete.

ios5 te sıfır sorun yaşıyordum bu ne ya. bezdim 3 saattir uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

ios6 ile birlikte itunes store bağlanamama sorunu yaşamaya bağladım. ayrıca wifi ye de bağlanmıyor, apple.com ekranı gelip oturumu aç ekranı geliyor.
    hayırlı olsun vatana millete.

ios5 te sıfır sorun yaşıyordum bu ne ya. bezdim 3 saattir uğraşıyorum.

bu sorunu bende yaşıyorum nasıl aşabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

İndirmeyi bilmiyorum, sekmelerin yeri değiştiği doğru. Apple Store için bir güncelleme daha lazım sanki. Ayrıca ios 6, 4s ile müthiş olmuş. Hız bakımından vites arttırılmış desem yeri.

Wifi'ye bağlanan var mı? Birkaç kez wifi kullandıktan sonra tekrar bağlanmaya çalışınca, bağlantıyı kesip apple.com'a yönlendiriyor. şu an 3g'den yazıyorum.

Ayarlar kısmında iTunes Store/App Store aynı çatı altında birleştirilmiş. Yani apple kimliğini girdiğinde ikisinide aktif ediyorsun. Bence bu yüzden bi sorun var.

Giriyorum ekran böyle oluyor, çıkıp girdikten sonra öbür türlü oluyor.

iOS6 yayınlandı

iOS6 yayınlandı

• ios5 varken de bu itunes a bağlanamayan bir ton kişi vardı.
    o zaman ayrı idi itunes store ile appstore
    onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum nedense.

ayrıca sadece wifi ile bağlanamıyorsunuz
    3G ile bağlanıyor baya güncelleme vs yapıyorsunuz.

itunes TR de yok o yuzden sorun var yanlış bir tespit dolayısıyla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 20 Eylül 2012; 2:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

3GS den güncelleyen yok mu? veya bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar dan bir yorum bekliyorum.

ben de merak ediyorum 3gs performansını
  • 3gse yükledim fakat wifi ile ben de bağlanamıyorum. Genel olarak telefonun hızında bi değişkilik yok. Fazla kurcalama fırsatım olmadı. Wifi olayını çözebilen var mı?
  • jb'den feragat edip yükledim nasıl olsa 3 vakte kadar ip5 için geçecektik, alışmış olurum dedim. safari şu an canavar gibi hızlı, henüz şarjı test edemedim yarın göreceğiz. en çok mutlu eden siri'nin türkiye'de de location servis hizmeti vermeye başlaması(tutarlı değil pek ama olsun) ve denilenleri eskisine göre yüzde 60-70 daha başarılı şekilde anlayabilmesi.. sesli yol tarifinin de çok başarısız olduğunu söyleyemeyeceğim, güzel başlangıçlar içeriyor, ama tabii ki yetmez..

iOS6 yayınlandı
    [/url]]siri

iOS6 yayınlandı
    [/url]]siri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 20 Eylül 2012; 2:33:38 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.