Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, iOS7 'ye güncellemeden önce telefonumun shsh kaydını hem Tinyumbrella hemde iFaith ile aldım, 2 uygulamadanda custom frimware oluşturdum fakat ne yaptıysam ettiysem, iTunes'den shift + güncelle yada geri yükle ile downgrade yapamadım. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. not : hosts.etc dosyasınıda düzenledim. hata: iPhone Güncellenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (11)
quote:Orijinalden alıntı: skearbreaker Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, iOS7 'ye güncellemeden önce telefonumun shsh kaydını hem Tinyumbrella hemde iFaith ile aldım, 2 uygulamadanda custom frimware oluşturdum fakat ne yaptıysam ettiysem, iTunes'den shift + güncelle yada geri yükle ile downgrade yapamadım. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. not : hosts.etc dosyasınıda düzenledim. hata: iPhone Güncellenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (11) Aynı problem bende de var. shsh kaydım olmasına rağmen bir türlü bu hatayı geçemiyorum.
Cihazınız nedir? Sadece iPhone 4 ve altı cihazlar shsh kaydı varsa dönüş yapabilirler. Diğerleri shsh kaydı olsada dönemez.
quote:Orijinalden alıntı: caGATay89 Cihazınız nedir? Sadece iPhone 4 ve altı cihazlar shsh kaydı varsa dönüş yapabilirler. Diğerleri shsh kaydı olsada dönemez. Merhaba, cihazım iPhone 4 32gb model: MC605B/A
quote:Orijinalden alıntı: skearbreaker quote:Orijinalden alıntı: caGATay89 Cihazınız nedir? Sadece iPhone 4 ve altı cihazlar shsh kaydı varsa dönüş yapabilirler. Diğerleri shsh kaydı olsada dönemez. Merhaba, cihazım iPhone 4 32gb model: MC605B/A Shsh kaydınız varsa dönebilirsiniz. İnternetten custom firmware hazırlama videolarına bakınız.
quote:Orijinalden alıntı: caGATay89 quote:Orijinalden alıntı: skearbreaker quote:Orijinalden alıntı: caGATay89 Cihazınız nedir? Sadece iPhone 4 ve altı cihazlar shsh kaydı varsa dönüş yapabilirler. Diğerleri shsh kaydı olsada dönemez. Merhaba, cihazım iPhone 4 32gb model: MC605B/A Shsh kaydınız varsa dönebilirsiniz. İnternetten custom firmware hazırlama videolarına bakınız. İnternetteki bütün shsh kaydı ile downgrade videolarını izledim, ne redsn0w ne ile hazırlanan frimware ne de iFaith ile hazırlanan frimware ile geçiş yapmaya çalıştığımda bilinmeyen bir sorun oluştu hatası alıyorum.
Bende ios 7 yükleyip sonra 6.1.2 ye dönmek istiyorum, şuan iphone4 6.1.2 de ve jailbreakli... tinyumbrella ile ssh kaydını aldım. Orjinal 6.1.2 dosyasını indirdim, redsnow ile orjinal 6.1.2 yi yükleyerek geri dönebilirmiyim...
quote:Orijinalden alıntı: Mixenon Bende ios 7 yükleyip sonra 6.1.2 ye dönmek istiyorum, şuan iphone4 6.1.2 de ve jailbreakli... tinyumbrella ile ssh kaydını aldım. Orjinal 6.1.2 dosyasını indirdim, redsnow ile orjinal 6.1.2 yi yükleyerek geri dönebilirmiyim... iPhone 4 kullanıyorsan yükleme hocam, henüz stabil değil sanırım shsh kaydının da önüne geçmişler.