Şimdi Ara

IOS7'e Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi yarın IOS7 çıkıyor. Ben dayımın İngiltere'den aldığı ve benim burada pasaport kaydını yaptırdığım bir iPhone 4 sahibiyim. Dayım telefonu bana verdiğinde, cihazda 6.0.1 yüklüydü. Bende güncellersem, telefon unlock durumda değilse, iPod yerine geçeceğini bildiğimden hiç güncellemedim. Fakat IOS7'e geçiş yapacağım. Fakat güncelleme yaparsam, cihazı telefon olarak kullanmaya devam edebilecek miyim bunu nasıl öğrenirim acaba?

Pasaport kaydı yapıldığında cihaz unlock oluyor mu?
    Doğru hatırlıyorsam, dayımdan telefonu aldığımda bana cihazın unlock olduğunu söylemişti ama dediğim gibi emin olamadığım için hiç yükletmeyi denemedim bile. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Ayrıca telefon ilk geldiğinde pasaport kaydı yapılı değilken, Turkcell hattımı takıp 1 hafta çalıştırdım. Daha sonra kaydı olmadığından kapanınca pasaport kaydını yaptırıp kullanmaya devam ettim. Yani ilk geldiğinde Turkcell hat sorunsuz çalıştı.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dremline -- 17 Eylül 2013; 21:14:17 >

• Dremline kullanıcısına yanıt
    sim kartı çıkarın bakın gevey falan var mı, yoksa büyük ihtimal unlocked'tır. kutusu varsa orada da yazar. unlocked ise güncelleme yapabilirsiniz. sizin yaptığınız pasaport kaydı imei ile ilgilidir, unlocked olması ile ilgisi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 17 Eylül 2013; 21:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

sim kartı çıkarın bakın gevey falan var mı, yoksa büyük ihtimal unlocked'tır. kutusu varsa orada da yazar. unlocked ise güncelleme yapabilirsiniz. sizin yaptığınız pasaport kaydı imei ile ilgilidir, unlocked olması ile ilgisi yoktur.

Sim kart yuvası gayet normal, gevey yok. Kutusu var fakat faturası yok. Kutusunda da -lock- durumuyla ilgili bir yazı göremedim. Sanırım unlock cihaz, güncelleme yapabilirim. Teşekkür ederim yardımınız için.
  • Dremline kullanıcısına yanıt
    kutunun arkasındaki yapıştırılmış yerde yazar normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

kutunun arkasındaki yapıştırılmış yerde yazar normalde.

Şimdi tekrar dikkatli bakınca, "approved in all EU countries" yazısını gördüm. Bu mu oluyor tam olarak?

Evet buymuş, iOS 6.1.3'e yükselttim bir sorun çıkmadı. Tekrar teşekkürler.

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dremline -- 17 Eylül 2013; 22:20:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androide geçiş 3000tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.