Şimdi Ara

iOS7 İnceleme - Kuluruyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
6.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

iPhone 5 sahipleri bizimkiler bile arada kasılıyor diyor ama ne bekliyorlar ki ? iOS 7 yeni nesil iPhone ile tamamen kuruluma sunulacak. Yani demek oluyor ki tamamen çıktığında iPhone 5 bir önceki nesil olacak. E zaten apple ın cihaz yavaşlatma taktiğini bilmeyen yoktur ? Bu sistemle beraber iPhone 5 geçen yılın 4S i, 4S te geçen yılın 4 ü konumuna düştü. Tabii ki 4 te 3Gs konumuna. Demek istediğim stabilite konusunda daha da ilerisini beklemeyin. Çünkü iOS android gibi değil ki sistem stabil değil kasıyor diyelim. Her durumda yağ gibi akan bir sistem

İyide IP5'i 4S yerine bile koysan hiç kasmaz. 4S iOS6'da kasıyormu? Hayır. Daha beta olarak çıkmış bir sürümde atıp tutma bence, geçen yılda senin gibi atıp tutanlar final sürümünde susup kaldılar

• Ipade beta ne zaman cikacak? Bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su tema cidden rezil, ana menudeki asagi kisim ios 3 ile ayni bildigimiz. Uygulama simageleri sanki jb ile yuklenilmis temalara benziyor. Numara takimi tam rezalet o ne oyle cevirmeli telefon rakamlari gibi. Hic olmamis tamamen ozenti bir tema olmus.
    Ozelliklerini kullanarak gorucez, su temadaki her sayfaya nereden ozenildigi yazilir yani. Kac yildir appledan baska telefon kullanmadim( arada kullandigim galaxyler haric) eski arayuzu o kadar uzun yillar kullandi ama bu o kadar uzun yil omurlu degil. Windows phone u andiriyor hatta

• Android gibi olmuş :( Yeşil şarj göstergesi, kilit ekranı, numara tuşları, tam bi rezalet olmuş, bu gidişle ios 7 güncellemem gibi. Varsın 6.1.4 kalsın.
  • Arkadaslar dun gece internettim gittiginicin burdan tum alinti yapanlara cevap vermis olayim.

Iphone 5 A1429 modeline shift+update yontemi ile udid olmadan kurdum. Herhangi bir problem yok. Kasma yok. Kisilerde de kasma yok. Geri yukleme yapmama bile gerek kalmadi zira update ile yukledigim icin herseyim oldugu gibi kaldi. Cok sorulan sorulardan biri control panel daki kisayollarin degisip degismedi seklide. Degismiyorlar. El feneri, saat, hesap makinesi ve camera olarak sabitler.

• İkon temaları hariç diğer getirilen bir çok özellik apple için iyi bir adım olmuş, ama bahsettiğim gibi bazı ana ekran simgeleri çok kötö
    İos6 ve önceki simge ler çok daga sade ve orjinal çok basit bir renk karışımı olmuş ve bu bence bsya çirkin,

Fakat getirilrn yeni kontrol center geçiş efekleri yeni dokunmatik hareletleri vs bir çok aklıma gelmeyen özellikler oldukca başarılı.

Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim;

Şuan için ios7 de stabilite ve sağlamlık beklemek çok doğru olmaz
    Tamamen yeniden elden geçirilmiş bir işletim sistemi var karşımızda birçok api yenilenmiş durumda dolayısıyla
    Toplarlanması için biraz zamana ihtiyaç var
    Zaten yeni nesil iphone un (5S yada 6 artık hangisi olcaksa) çıkış tarihine kadar final olarak çıkabileceğini düşünmüyorum,
    Oyuzden bu işletim sisteminin önde yaklaşık 5-6 ay gibi bir grlişim süreci var bu süreçte yaşanılan beta aşamasında katedeceği çok yol var
    Nihai sürüme ulaştığında nelerin eksik yada nelerin yanlış olduğuna o zaman bakmak lazım.
    Eminimki beta2 de bile bir çok hatanın öne geçilmiş olacaktır. Eklenmemiş bir çok özellik bie beta2 veyahut sonraki betalarda eklenmeye devam edecektir..

Burda yapılması gereken acımasız eleştriler yerine daha ılımlı yaklaşıp işletim sisteminin gelişmesine katkıda bulnmak için bol bol sorunlarla ilgili geri bildirim yapmaktır. Bir trknoloji sever olarak venim fikrim bu şekilde. Ama yine tekrarlıyorum ana ekran simgeleri güzel olmamış :)
    Orjinal sadeliği kaybetmiş daha basit bir renk cümbüşü olmuş.. Ama diğer arkaplan efkleri geçişler vs oldukca başarılı, beta sürümleri geliştikcede dahada oturacaktı. Limdilik bazı donmaları vn. Kararsız çalışmalar gayet normaldir.adı üstünde Beta... Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

İkon temaları hariç diğer getirilen bir çok özellik apple için iyi bir adım olmuş, ama bahsettiğim gibi bazı ana ekran simgeleri çok kötö
    İos6 ve önceki simge ler çok daga sade ve orjinal çok basit bir renk karışımı olmuş ve bu bence bsya çirkin,

Fakat getirilrn yeni kontrol center geçiş efekleri yeni dokunmatik hareletleri vs bir çok aklıma gelmeyen özellikler oldukca başarılı.

Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim;

Şuan için ios7 de stabilite ve sağlamlık beklemek çok doğru olmaz
    Tamamen yeniden elden geçirilmiş bir işletim sistemi var karşımızda birçok api yenilenmiş durumda dolayısıyla
    Toplarlanması için biraz zamana ihtiyaç var
    Zaten yeni nesil iphone un (5S yada 6 artık hangisi olcaksa) çıkış tarihine kadar final olarak çıkabileceğini düşünmüyorum,
    Oyuzden bu işletim sisteminin önde yaklaşık 5-6 ay gibi bir grlişim süreci var bu süreçte yaşanılan beta aşamasında katedeceği çok yol var
    Nihai sürüme ulaştığında nelerin eksik yada nelerin yanlış olduğuna o zaman bakmak lazım.
    Eminimki beta2 de bile bir çok hatanın öne geçilmiş olacaktır. Eklenmemiş bir çok özellik bie beta2 veyahut sonraki betalarda eklenmeye devam edecektir..

Burda yapılması gereken acımasız eleştriler yerine daha ılımlı yaklaşıp işletim sisteminin gelişmesine katkıda bulnmak için bol bol sorunlarla ilgili geri bildirim yapmaktır. Bir trknoloji sever olarak venim fikrim bu şekilde. Ama yine tekrarlıyorum ana ekran simgeleri güzel olmamış :)
    Orjinal sadeliği kaybetmiş daha basit bir renk cümbüşü olmuş.. Ama diğer arkaplan efkleri geçişler vs oldukca başarılı, beta sürümleri geliştikcede dahada oturacaktı. Limdilik bazı donmaları vn. Kararsız çalışmalar gayet normaldir.adı üstünde Beta... Saygılar

Her dediginize sonuna kadar katiliyorum hocam. Simdiki surumu yerden yere vurmanin anlami yok.

• Henuz beta surumdeyiz,daha beta 1 bile deil. Hatalar olmasi ve eksiklikler olmasi cok normal. Ko dun cikan bir surum olan ios7 genede cok yeni olmasina ragmen buyuk hatalar goremedim. Ufak tefek api hatalari olmasida cok normal. Gorsel olarak ise sadece ikonlari begenmedim bende. Ama bu apple icin cok cok ufak bir konu ve halledilmesi secenek sunulmasi ilerleyen beta surumlerde yada final surumunde cikacaktir. Hepimize hayirli olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

ArkAdaşlar ipad için beta çıktı mı acaba indiren varsa yorumları nelerdir

daha ipad ve ipod için beta çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

ArkAdaşlar ipad için beta çıktı mı acaba indiren varsa yorumları nelerdir

daha ipad ve ipod için beta çıkmadı

Yok yav ben Evasion sitesinde iPod Touch 5 gördüm sanki.
    iPad ise yükleniyor diyor. Çıktığı an JB filan bırakıp yüklerim iPad'e.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Ipade beta ne zaman cikacak? Bilgisi olan var mi?

Dünkü sunumda önümüzdeki 1-2 hafta içinde iPad'e geleceğini söylediler. Tam bir zaman yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

Şuan itibariyle geri 6.1.3 dönüyorum arayüz değişmeden 7'ye falan yükseltmem sevdiğim tüm uygulamalar gitmiş. yarım açılan sayfa efektleri haritalar sirinin ekranı hatta sirinin sesini bile çok seviyordum. Keşke Mac OSX'e benzese biraz bu kadar sade beyaz tek kelimeyle iğrenç. Tabiki bana göre.

Arayüz değişikliği umarım olur. Bu şekilde kalırsa ben de geçmeyi düşünmüyorum.. Beyaz telefonlar için bir nebze daha iyi, siyahta duruşu felaket bana kalırsa..
  • iphone 5 e restore ile yükledim süper olmuş çok beğendim takılma kasılma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 11 Haziran 2013; 14:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Ipade beta ne zaman cikacak? Bilgisi olan var mi?

Pm bakar mısınız?

• Tim Cook'a annesi göster ama elletme demiş :)
  • SHERQUAN kullanıcısına yanıt
    Evet bende UDID kaydı olmadan ios 7 beta 1 i az önce yükledim iphone 5 üzerine. Telefon simlock lu, eğer bazı arkadaşlar sim locklu cihazlarına yüklemekten çekinirlerse diye söylüyorum ben yükleyebildim.

Öte yandan ios7 yüklendikten sonra direk ana ekrana geldi, telefon kurulum aşaması vb. olmadı. Dolayısıyla yedekten restore etmeye çalışıyorum şu anda bütün uygulamaları. Ancak şöyle bir problemle karşılaştım, home tuşu ve kilit tuşu çalışmıyor, menüde gezinebiliyorum ancak telefonun ana tuşları çalışmıor ve carrier silindi, yani herhangi bir gsm oparatör logosu ve barları yok oldu!

Restore bitince sonucu eklerim buraya...
  • İos 7 de safaride yeni sekme acarken safariyi kapatiyor. Hemde her seferinde genel bir sorun galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

İos 7 de safaride yeni sekme acarken safariyi kapatiyor. Hemde her seferinde genel bir sorun galiba

O sorun sana özel sanırım, bende yok. Klavyede de en ufak takılma yok akıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

İos 7 de safaride yeni sekme acarken safariyi kapatiyor. Hemde her seferinde genel bir sorun galiba

O sorun sana özel sanırım, bende yok. Klavyede de en ufak takılma yok akıcı.

Hocam ayni sey dolphine dede oluyor :( cozumu bilen vardir ins.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.