Bildirim
iOS7 İnceleme - Kuluruyor (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerI
quote:
Orijinalden alıntı: erdal86
udid kaydı istiyor mu
istememiş.
iphone 4 için bir link varmı hep indirdiklerim fos çıktı ya eyvallah -
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal
quote:
Orijinalden alıntı: drony
Bu arada gizliliğe Mikrofonda gelmiş mikrofon kullanan uygulamalar için izin verebiliyorsunuz. Youtube açar açmaz mikrofon yetkisi istedi. Google amca boş durmayıp arkada sesleride kaydediyormuş demekki
Google'in butun uygulamalarinda oldugu gibi youtubeda da sesle arama yapma ozelligi var
ses kaydetmediğini ispatlayabilir misin
İste onu bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: a_king
hocam udid kaydı varken mi yüklediniz. bir de indiriliyor dediğiniz resimde ios 7 beta sürümünün altında önceki ios versiyonlarına dönemezsiniz yazıyordu. bu konu hakkında bir fikriniz varmı?
Hep der:) tiny umbrella ile shsh kaydi alininca %90 donulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayıt olmadan yukledim ben suan 4s e -
quote:
quote:
hocam udid kaydı varken mi yüklediniz. bir de indiriliyor dediğiniz resimde ios 7 beta sürümünün altında önceki ios versiyonlarına dönemezsiniz yazıyordu. bu konu hakkında bir fikriniz varmı?
udid kaydınız varmı ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
quote:
quote:
Bu arada gizliliğe Mikrofonda gelmiş mikrofon kullanan uygulamalar için izin verebiliyorsunuz. Youtube açar açmaz mikrofon yetkisi istedi. Google amca boş durmayıp arkada sesleride kaydediyormuş demekki
Google'in butun uygulamalarinda oldugu gibi youtubeda da sesle arama yapma ozelligi var
ses kaydetmediğini ispatlayabilir misin
İste onu bilemem
Bir ara dedikodu vardi apple her home tusuna bastiginizda ekranin o anli goruntusunu cekip kendilerine yolluyor diye onun gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
hocam benim demek istediğim beta sürüm sonuçta. cihazın üzerinde 6.1.4 yüklü ve ios 7 yi denemek istiyorum. sevmezsem de geri dönme imkanım varmı onu merak ediyorum. :) özellikle iphone 5 ise cihazınız wifi video buffering de büyük bir sıkıntı vardı. ios 7 de bu sıkıntı devam ediyor mu acaba?
-
ios 6 ya dönmede bir sıkıntı varmı -
Konuyu dağıtmayın da UDID olmadan indirip kuran var mı? varsa screenshot atıp sitenin linkini koyarsa çok bahtiyar oluruz -
ios 7 yi direk yükleyeyim mi hiç bir kayıt falan yapmadan -
ip5 a1428 nerden indiricem beyler bi el atın. -
quote:
Orijinalden alıntı: jesst17
ios 7 yi direk yükleyeyim mi hiç bir kayıt falan yapmadan
aktivasyon ekranını geçtin mi? ben geçemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
quote:
ios 7 yi direk yükleyeyim mi hiç bir kayıt falan yapmadan
aktivasyon ekranını geçtin mi? ben geçemedim
daha yüklemedim yüklemeyeyim diyorum o zaman -
http://www.youtube.com/watch?v=i7EgUZsU0CI
http://www.youtube.com/watch?v=inLq_mcBUW8 yavaş yavaş incelemeler geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 11 Haziran 2013; 3:29:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
iphone 5 için konuşuyorum: A1429 modeli için gerekli beta dosyasını indirdim ve SHİFT+UPDATE (Restore değil update) yöntemi ile UDID kaydı olmadan kurdum. problemsiz çalışıyor
Ayni telefona ben denedim simdi, gecmiyor aktivasyonu. -
quote:
Orijinalden alıntı: eScapeeXc
quote:
iphone 5 için konuşuyorum: A1429 modeli için gerekli beta dosyasını indirdim ve SHİFT+UPDATE (Restore değil update) yöntemi ile UDID kaydı olmadan kurdum. problemsiz çalışıyor
Ayni telefona ben denedim simdi, gecmiyor aktivasyonu.
Bu arkadas nasil yapti acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eScapeeXc
quote:
Ayni telefona ben denedim simdi, gecmiyor aktivasyonu.
Bu arkadas nasil yapti acaba ?
Bilmiyorum ki o.O
-
Ancak indirdim şimdi kuruluma gecıyorum bende arakdaslar... -
beyler udidi kaydı aldım ne yapmam gerek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X